Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adrian__pytający

Chciałbym żeby moja dziewczyna usunęła ciążę

Polecane posty

[zgłoś do usunięcia] offerma z opinią jest jak z dupą - każdy ma własną i najlpeij niech kazdy swojej pilnuje;-) amen!

Gość ror produkuj sie nad kazdym
postem,widac nie masz co robic:D

offerma osiągnięciem jest natomiast słuchać argumentów i zmieniać własną opinię gdy okazuje się że się mylimy. zastosuj sie wiec do wlasnej rady;-)

Gość co za pojebane babsztyle na
tym forum:O

Gość Upadłem
Są ginekolodzy, którzy zabijali po 50.000 nienarodzonych dzieci. Koszmar!

Kobiety, naprawdę nie rozumiem, jak można podnieść rękę na swoje dziecko. tez tego nie rozumiem - przykre;-(

"[zgłoś do usunięcia] ror produkuj sie nad kazdym postem,widac nie masz co robic" przygadal kociol garnkowi;-)

Gość Upadłem
Inaczej więc. Jak można rozkraczyć nogi, żeby morderca mógł na zlecenie matki zabić jej dziecko.

" Używasz pustej retoryki, którą łatwo zdemaskować, tracisz przez to wiarygodność, podobnie jak przez te sfingowane i opatrzone nieodpowiednim komentarzem zdjęcia : tylko sami sobie szkodzicie. Jakbym była w niechcianej ciązy to bym się Was bała, a nie przyszła pytać o radę nic dodac , nic ujac;-(

Gość ror ty glupolu,sama kopiujesz
kazdy post i sie do niego odnosisz,czyzby urlop?:D

"ja się całe życie stosuję do tej rady i jak tylko ktoś ma argumenty dowodzące że się mylę to rewiduję swoje poglądy za każdym razem. tyle że bredzenie o "zlepku komórek" to nie argument"" jasne , tiaaaaaaaaa .....wierzymy ci ;-) chcesz pogadac o aborcji i faszystach dla odmiany?;-)

"ror ty glupolu,sama kopiujesz kazdy post i sie do niego odnosisz,czyzby urlop? " zebys wiecej poczytal - a co meczy bo wzrok do czytania nienawykly?;-)

Gość ROR w pomaranczy
martini uderza mi do glowy i stad te wpisy ;)

Gość ROR w pomaranczy
tak mam urlop i pije drina przy kompie :D

"no to zdemaskujcie" nie trzeba - czytajacy ocenia;-) " dlaczego zamiast to zrobić tylko mnie straszycie że mnie zaraz zdemaskujecie biedne sierotki " no obrazaj - obrazaj - to chociaz ci idzie i frustracji ubywa;-) ja cie strasze? ty lpeij sprawdz czy w okolicy ktos plodu nie porzucil - moze przezyl?;-)

o widze ez mam fanow - witam witam ;-) nawet sie nie dziwie - moja osoba jest dosc absorbujaca;-)

Gość jestem znana jako pro-choice
Sugeruję, że dla zyskania sympatyków powinieneś spróbować ocieplić swój wizerunek :), im więcej zwolenników pro-life, tym mniej aborcji - a Wy robicie wszystko żeby ludzi do siebie zrazić. To dziwne. Słówko do ROR: stajesz w moje obronie :) , więc grzecznie będzie Ci podziękować i również poprzeć. Cieszę się, że są tu osoby, które rozumieją ideę pro-choice i to na tyle kulturalne, że nie muszę się za nie wstydzić. Niestety, i trzeba to uczciwie przyznać, wśród "naszych" też zdarzają się niekulturalne osoby przekraczające reguły kulturalnej dyskusji i takie, które uważają, że na aborcję trzeba namawiać - czysty paradoks, totalna bzdura. Nie chodzi o to, żeby kogokolwiek namawiać do aborcji ani nie o to, żeby ją reklamować, tylko o to, żeby potrafić powiedzieć: "nie uważałaś co robisz to rób jak uważasz".

Gość ROR w pomaranczy
tak sie nawalilam ze sama nie wiem co pisze wieczorami ;) co tam aborcja, jedna czy dwie :D

"Słówko do ROR: stajesz w moje obronie , więc grzecznie będzie Ci podziękować i również poprzeć. Cieszę się, że są tu osoby, które rozumieją ideę pro-choice i to na tyle kulturalne, że nie muszę się za nie wstydzić" wiesz ja nie staje w niczyjej obronie - po prost Towja retoryka jest mi blizsza - ja nie dyskutuje z takimi jak offerma - bo oni do tego nie dorosli (dziecinne wyzwiska itp.) - z nimi gaworze na ich poziomie;) "Niestety, i trzeba to uczciwie przyznać, wśród "naszych" też zdarzają się niekulturalne osoby przekraczające reguły kulturalnej dyskusji i takie, które uważają, że na aborcję trzeba namawiać - czysty paradoks, totalna bzdura. Nie chodzi o to, żeby kogokolwiek namawiać do aborcji ani nie o to, żeby ją reklamować, tylko o to, żeby potrafić powiedzieć: "nie uważałaś co robisz to rób jak uważasz". " nie przystaje do szerszej grupy - aczkolwiek zgadzam sie ztym co glosisz, ja juz tu napisalam ze jestem za wyborem - nawet nie popieram aborcji - ale oni sie sami podniecaja przgapiajac co znaczace

Gość wódz dzielnych małp
ror tak w każdym temacie sie produkuje

Offermo, nie chcemy Cię przekonać. Pro-choice oznacza wybór, jeśli nie chcesz aborcji to nie chcemy Cię przekonywać, naciskać, wymuszać - chcemy, byś miał jak najlepsze warunki, żeby postąpić zgodnie z Twoim wyborem. O tym cały czas mówię: nie chcesz aborcji - to życzę Ci, żebyś jej nie miał, życzę to również dziewczynie Adriana. Ona tego nie chce, więc ma prawo powiedzieć, że nie, a postawa pro-choice oznacza, że popieramy ją w tej decyzji, a nie do czegolwiek namawiamy.

"offerma no ror, ciebie frustruje fakt że nie możesz mnie niczym przekonać choć ja naprawdę przekonać się daję gdy ktoś ma argumenty" tu mnie masz! siedze cala sfrustrowana - a frustracja az wyziera z moich postow - i przez klawiature przeplywa na ekran rowniez twojego monitora po czym lagodnym aczkolwiek zdecydowanym strumieniem zalewa kafeteria - az w koncu zatapia i inne strony, tak to juz kochanenki bywa z frustracjami - ze ludzie nimi dotknieci chocny na chwilke, na jeden momencik, zebrza o slowko atencji;-) no ale to faktycznie nie takie proste bo to muszą być naprawdę argumenty a nie idiotyzmy wypisywane przez blondynkę z inteligencją kury. 02:17 [zgłoś do usunięcia] ROR w pomaranczy

ROR - Nie odpowiedziałaś od wczoraj na jedno pytanie. Do którego miesiąca ciąży wolno twoim zdaniem przerywać ciążę?

Gość ror krotka
charaketerystyka podstarzala baba mieszkajaca w angli pracujaca na zmywaku w wolnych chwilach pieprzaca farmazony na kafe :classic_cool:🖐️

Dla mnie kobieta poddająca się aborcji chirurgicznej w trzecim trymestrze ciąży nie jest człowiekiem ani zwierzęciem. Nie wiem, jaka jest nazwa dla takiej kobiety, przepraszam istoty.

Gość jedyne dopuszczenie aborcji
to gwałt.inne są niepotrzebne.

Najpierw na mnie najeżdżasz, że abstrahuję od aborcji pisząc o napletkach i wydłużaniu szyi, a sam teraz piszesz o zabójstwach, mordowaniu i gwałtach. Tu jest konflikt, którego nie ma między dwojgiem ludzi, którzy zdążyli się urodzić. Dziecko w brzuchu nie może żyć bez matki. Może to się kiedyś zmieni, na razie taka jest rzeczywistość. Jeśli w ogóle z czymś można porównać aborcję to nie z morderstwem a z "nieudzieleniem pomocy". Powiedzmy że widzę skręcającego się z bólu na ulicy człowieka, ale idę dalej i nie wzywam pomocy - on umiera. To było nieetyczne, ale nie było to morderstwo. Podobnie z aborcją: zabieram z mojego ciała to dziecko, które bez tego mojego ciała nie może żyć. Ja nie mogę mu udzielić pomocy, nie mam gdzie go przenieść, nie mogę go nakarmić w inny sposób niż przez łożysko przyrośnięte do mojej macicy. Gdyby taka możliwość była, być może bym ją poparła.

jestem znana jako pro-choice - pytanko Do którego miesiąca ciąży wolno twoim zdaniem przerywać ciążę? Dlaczego głupie kobiety czekają z tą decyzją, skoro mają to zrobić to niech robią to najszybciej jak mogą, a nie czekają kilka miesięcy?

Gość paszły wy w sraku pojebane
baby