Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama oczekująca

Być po raz pierwszy mamą - oczekiwanie...

Polecane posty

Hejka! Jestem w 26 tc, termin mam na 26.01.2011... :) i to nasze pierwsze... podobno dziewczynka (chociaz nie do konca moge w to uwierzyc ;) ) Będzie więc mała Marta :) Nie chcieliśmy imienia z góry rankingów... sama mam na imie Agnieszka i zawsze bylo nas 4 w klasie :/ potem jest sie wywołaywanym po nazwisku :((( Skad jestescie? Ja ze Śląska :)

Hej dziewczyny, Ja jestem juz w 36 tygodniu, wiec porod sie zbliza wielkimi krokami. Tez bede miec dziewczynke i tez jestem ze slaska:D I chyba bede rodzic w wodzie, ponoc super sprawa.

moje malenstwo cale szczescie sie odwrocilo dobrze wczesiej tez byla zle ulozona. A wasze dzieciaczki tez maja czkawke? bo moja to sobie czka tak minimum 2 razy na dzien

Hej mrofeczkaaa, a gdzie bedziesz doklanie rodzić? Ja się zastanawiam nad Łubinową.

Gość jaTUŚKA
WITAM MAMUSIE I DALACZAM DO TEMATU ;) ja mam temin na maj 2011, to moj pierwszy Bejbulek i szczerze to jeszcze jestem przerazona troszke, czy dam rade itp. Jestem zareczona od prawie roku, nie planowalismy jeszcze konkretnej daty slubu i tu bach... niespodzianka ;)

Ja tak samo, nawet nie zdążyliśmy powiedzieć wyraźnie że chcemy i zamierzamy mieć dziecko. To była taka jakby wpadka trochę, ale wpadka chciana i nie załamująca.

singri - ja niegdy nie planowalam dzieci ;) a nawet 2 lata temu mialam problemy zdrowotne i powiedzieli mi, ze nie bede mogla miec nigdy dzieci, rozpaczalam, plakalam a pozniej jakos staralam sie z tym pogodzic i mysle, ze mi sie udalo. A tu teraz taka niespodzianka! :) ciesze sie choc tak jak napisalam jestem przerazona wciaz co bedzie...

Gość uuuuuppppppppupppp
myslalam, ze temat sie rozwija upppppppppppp tu sie nie rozwija a na temtej stronie sie wybic nie mozna ;/

A ja znowu sie nie zgodze ze na naszym temacie nie mozna sie przebic bo zadna z was jeszcze nie próbowala... wiec nie wiem na jakiej podstawie tak twierdzicie:-( Choc doskonale rozumiem ze o wiele fajniej jest zaczynac temat od zera niz dolaczac sie do grupy dziewczyn:-):-) Sama tak uwazam:-)