Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stalingrad

Jestem po drugiej randce ... Co robić dalej?

Polecane posty

Gość do Autora.....
nie pytaj sie, tylko zaproponuj spotkanie, kino czy cos:-)

zapytaj się jej czy wybierze się w następny weekend z tobą na imprezę ? i pozbądź się swoich kompleksów, a trądzik.... można wyleczyć

Gość hahahahahahahahaha
Facet, zadzwon do niej i ladnie zapros na jakas impreze, skoro ona sie lubi bawic. Wykaz sie inicjatywa i nie uzalaj nad soba!

nie pytaj sie, tylko zaproponuj spotkanie, kino czy cos masz racje z tym .... może dziewczyna czeka na twój krok

W sumie może macie rację. Mam pewnie mieć funkcję łącznika. Chyba źle wybrałem, rzeczywiście źle wybrałem.

Bo jak już z kimś dłużej rozmawiam to wygodniej mi i przyjemniej pisać po imieniu. Nie, nie tworzę teorii spiskowej, że to pewnie mój znajomy...

Sama polityka... Dobrze Aecjuszu (i tak to durnie brzmi), więc może skup się najpierw na sobie, a nie na tej dziewczynie. Zacznij od tego- co byś chciał w sobie zmienić, żeby poczuć się lepiej. I rób to, takie rzeczy, które podniosą Twoją samoocenę. Zrozum również to, że kobiety mają różne gusta, poza tym jesteś młody, znam wielu w Twoim wieku, którzy nikogo nie mieli. Nic Ci się nie będzie udawać tak długo, jak długo będziesz sobie zaprzątać głowę swoimi kompleksami. Rozumiesz? Od nich trzeba zacząć.

Gość Taras_rambo
Chłopaku, skoro w ten weekend ona gdzieś imprezuje, to zapytaj czy możesz dołączyć do niej. Jeśli powie, że nie to masz lipę, bo najwidoczniej się Ciebie wstydzi przed znajomymi. :( A jeśli zaprosi to wykorzystaj ten czas i pokaż jej jak dobry jesteś na parkiecie w tańcu. No chyba, że ona zamierza imprezować gdzieś w zadymionym pubie wychylając kolejne browary... A jeśli nie pójdziesz teraz nigdzie, to Ty możesz ją gdzieś wyciągnąć za tydzień. Może być nawet zaproszenie na sprzątanie grobów rodzinnych przed 1 listopada (mało romantyczne ale zawsze coś, przekonasz sie czy nadaje sie ona do małżeństwa i pracy czy tylko jej w głowie stan własnych paznokci itp.). Przy okazji możesz opowiedzieć jej o swojej rodzinie, historie rodzinne itp.

Gość do Autora.....
skup sie na tej dziewczynie! spotkala sie z Toba, wiec jest zainteresowana, a teraz nie marudz tylko dzialaj. czekam az napiszesz tutaj wpis, ze zaproponowales Jej kino, spacer etc! ps. jestem niecierpliwa, wiec sie sprezaj :P

Gość do Autora.....
nie wymiguj sie, bo dziewczyna sie rozmysli! marsz na gg i zapytaj sie o kino czy cos tam. konkretnie, ze w piatek albo niedziele czy ma ochote

Gość do Autora.....
i nie rozkminiaj!

Gość tylko obb
kup jej paczke podpasek

Gość 2 live 2 die
albo raczej tamponów

Gość tylko obb
lubisz jesc tampony

Gość do Autora.....
masz czas do 20stej.

Gość TH is IT CK
Źle z Tobą