Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stalingrad

Jestem po drugiej randce ... Co robić dalej?

Polecane posty

Gość do Autora.....
napisales do Niej z propozycja? czas plynie, jeszcze 2 godziny na Twoje dzialanie,

Najgorsze jest to, że jak mnie nie chce nie potrafi tego powiedzieć ... tylko piszę na GG przez prawie godzinę o tym, jak fajnie będzie spędzać czas, a ja tylko potakuje.

Gość TH is IT CK
Jak nie masz dobrego wyglądu to przegrałeś Po co w ogóle próbujesz ? Wpędzisz się w depresje jak niektirzy z tego forum

Najgorzej jest się starać i dostać kosza. Tak samo z nauką - uczyć się i dostać złą ocenę. A jak człowiek się nie stara, to ma zawsze stały stan. Nie starać się - nie męczyć się.

Gość TH is IT CK
Wypuśc biały płyn to Ci się poprawi myślenie Mi pomaga Jestes brzydki to nie ma sensu

Gość maluuuuuuunianiunia
moja mama kiedy zyła słuchała przepięknej piosenki o miłości od lat jej szukam i nic dziś mam mega dolinę brakuje mi jej....gdybym w końcu znalaza tą piosenkę...zapodam tekst tyle ile pamiętam....głos męski ale coś w stylu uniwerse gdziekolwiek byś była wciaż słyszę twe słowa twój głos... xxxxxx szczęście uciekło i w zamian nie dało nam nic ref. odeszłaś tak daleko zostawilaś mnie teraz i zawesze, z tobą być, być chce kiedyś się tego bałem a teraz już wiem chociaż jestem sam widzę cię chociaż jestem sam jesteś ze mna ja wiem cały czaaaaaaaaaaaaaaaaaaas. co to jest!!!!????

Gość TH is IT CK
To cream się podszywa i pisze o białym kremie ja nie waliłem od piątku i nie mam cisnienia

Gość TH is IT CK
Ja wiem jaka jest prawda dlatego nie marnuję czasu na staranie się

Gość TH is IT CK
Albo jak zrobię kupę to mi się humor polepsza i mam dobry dzień Tylko ładni mają dziewczyny

Gość TH is IT CK
Wiem że los kiedyś podunie mi pod nos tego kutasa co się podzywa a wtedy zabiję go powoli

Gość do Autora.....
dziewczyna pewnie sobie dala/daje spokoj jak widzi, ze chlopak nic konkretnie nie dziala i nie proponuje spotkania, tylko dziwne podchody i nie wiadomo o co Autorowi chodzi. 1h left :p

Gość TH is IT CK
Los sprawi, że zaraz zrobię kupę HUUURRRAAA!!!! Będę hepi ażdo jutra

Gość TH is IT CK
po prostu jest na nią za brzydki

Gość TH is IT CK
jak masz odwagę to spotkaj się na solo a poderżnę ci gardło

Gość maluuuuuuunianiunia
moja mama kiedy zyła słuchała przepięknej piosenki o miłości od lat jej szukam i nic dziś mam mega dolinę brakuje mi jej....gdybym w końcu znalaza tą piosenkę...zapodam tekst tyle ile pamiętam....głos męski ale coś w stylu uniwerse gdziekolwiek byś była wciaż słyszę twe słowa twój głos... xxxxxx szczęście uciekło i w zamian nie dało nam nic ref. odeszłaś tak daleko zostawilaś mnie teraz i zawesze, z tobą być, być chce kiedyś się tego bałem a teraz już wiem chociaż jestem sam widzę cię chociaż jestem sam jesteś ze mna ja wiem cały czaaaaaaaaaaaaaaaaaaas. co to jest!!!!????

Gość TH is IT CK
Los powiedział mi we śnie, że jak zrobię 3 kupy do jutra poznam dziewczynę Będzie to między 1 a 3 maja 2012

Gość TH is IT CK
Może to też być 7 czerwca Trzeba byc cierpliwy

Gość TH is IT CK
masz downa? chcesz skonczyc jak darker?

Gość 2 live 2 die
Stalingrad ale po co jej wyczekujesz? myslisz, że ona da ci szczęście? polecam raczej buddyzm

Gość TH is IT CK
darker boi się wyskoczyć na solo tchórz dostałby z laczka i skończyłoby się babci sranie

Gość TH is IT CK
i co juz popusciles w majtki? i tak nic z tego nie będzie jesteś za brzydki trzeba czekać co da los