Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paweł222222

cała prawda o dzisiejszych kobietach

Polecane posty

Gość paweł222222

1. Jesteście puszczalskie, idziecie do łóżka z kim popadnie, obciągacie na imprezach obcym facetom 2. Myślicie tylko o imprezach, na których upijacie się na umór, często bierzecie też inne używki, a później zgonujecie w loży albo wymiotujecie w dyskotekowych łazienkach 3. Zero w was naturalności - macie na twarzy kilogram tapety, mocno wymalowane oczy, wyglądacie jak miś panda, kiedyś nawet miałem koleżankę, która zawsze się malowała, ale raz ją zobaczyłem bez makijażu...i jej w ogóle nie poznałem. 4. Liżecie się z każdym facetem, który zatańczy z wami na imprezie :O nawet jeśli go nie znacie 5. Na codzień ubieracie się tak, jakbyście były dziwkami 6. Nie szukacie miłosci, szukacie pieniędzy. Nie ważne jaki jest facet, ważne ile ma kart kredytowych i jaki samochód. Myślicie tylko pieniądzach, jesteście obrzydliwymi materialistkami 7. Zdradzacie. mogę wyliczać w nieskończoność. Nie można już nigdzie spotkać normalnej dziewczyny :O

Gość szukam prodiża
Paweł ogarnij się :D

Gość mjuzikkk
Co za frustracja :D :D :D

Gość paweł222222
jestem zrozpaczony i przez Was wypaczony, myślę o zostaniu homoseksualistą

Gość nic takiego
trafiłeś kulą w płot bo ani nie chodzę do klubów, nie upijam się ani się nie maluję ani nie chodzę ubrana jak dziwka a już na pewno nie uprawiałabym seksu czy całowała z facetem, którego poznałam 5 minut wcześniej skoro wszystkie kobiety które spotykasz tak się zachowują jak opisujesz to znak, że tylko na takie zwracasz uwagę no bo co to za laska, która nie lata po klubach, chodzi normalnie ubrana i nie wyglada jak łatwa dziwka ? który facet by taką zauważył ?

Gość paweł222222
spierdalaj podszywie nie, to nie jest frustracja, to jest szczera prawda, po prostu stwierdzam fakty. Może w końcu coś do was dotrze i się zmienicie, bo narazie to aż żal patrzeć na dziewczynę, która idzie ulicą ubrana w krótką spodnice, wysokie buty, z toną tapety na twarzy i się zatacza z przepicia.

Gość nic takiego
ostatnio jakiś koleś się użalał na kafe że jego laska nie chce popylać w mini i kozaczkach a ty ubolewasz że jest odwrotnie ?

Gość paweł222222
ja jestem męski , mam tatuaże i zamiast wody stosuje golden shower dla ochłody

Gość nic takiego
idź do biblioteki może coś trafisz

Gość paulina333
a ty co św. Paweł jesteś durniu

Gość szukam prodiża
Ktoś tu słuchał apteki :D

Gość to jest prawda - popieram
kobiety sa dzisiaj puste. w bibliotece to brzydule siedza

Gość paulina333
ubierz sie w wór pokutny i idż w świat nauczać

Gość Boratka
Nie generalizuj. Skoro tylko takie spotykasz to widać innych nie zauważasz a my istniejemy. Zwykle też nie szukamy facetów tam gdzie Ty widujesz wszystkie te, które opisałeś.

Gość paweł ma rację
i na dodatek tępe dzidy nie inwestują w wykształcenie tylko polują na jelenia ,który ma im zapewnić dolce vita

Gość paweł222222
nie jestem św. pawłem , tylko mi nie staje a te dziewczyny ... ech boję się ich , więc takiej niewinnej co się na tym nie pozna szukam i tolerancyjnej

Gość mjuzikkk
"Może w końcu coś do was dotrze i się zmienicie," :D :D :D Niech ktoś z nim porozmawia, bo dostrzegam potencjał tego topełe :D :D :D

Gość ella90
Zgadzam się z tym, co zostało napisane. Tylko nie wszystkie kobiety są takie. Żaden podpunkt nie tyczy się mnie ;]

Gość Boratka
A kiedy ja idę ulicą w mini to do swojego chłopaka bo lubi jak fajnie wyglądam

Gość usgb
Od twoich gorzkich żalów mikroknażka ci nie urośnie

Gość ella90
ja w mini nie mogę bo piersi mi wystają

Gość ella90
Haha, dobre... Żałosne no :P Podszywać się za kogoś, kto ma inne zdanie? :/

Gość paweł222222
Szukam innych dziewczyn, normalnych dziewczyn. Co z tego skoro ich nie znajduję. Pójdę na imprezę - same puste blachary, polujące na faceta z kasą. Pójdę na uczelnię - same puste blachary, polujące na faceta z kasą. Pojadę na jakąś wycieczkę - same puste blachary, polujące na faceta z kasą. Przejdę się po mieście - same puste blachary, polujące na faceta z kasą. Nie mówcie mi o kościele czy duszpasterstwie akademickim, bo jestem niewierzący wiec w takich miejscach nie bywam.

Gość paweł222222
Przepraszam, że się uniosłem. Błagam rozdepczcie mnie. Nawet nie liczę na jakieś pocieszenia z waszej strony :(

Ja też taka nie jestem. Osobiście nie znam zbyt wielu takich kobiet, ale to raczej wynik tego, że nie obracam się w takim towarzystwie. A wiem, że jest mnóstwo takich...

Gość Boratka
Nie znam żadnej, która by pasowała do Twojego opisu. Gdzie je wynajdujesz?