Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paweł222222

cała prawda o dzisiejszych kobietach

Polecane posty

Gość .brand
też w tym roku zaczęłam studia, myślałam że młodsza jesteś;) więc mamy tych samych rówieśników:)

Gość do malinowa_dama
bolaby mnie ze ktos z nia robil rozne niegrzeczne rzeczy

ale ty sam byś chciał robić z nią te niegrzeczne rzeczy... to nazywa się samolubstwo, bo ktoś miał zabawkę przed tobą :) tak osób się nie traktuje :)

Gość .brand
poland to wbrew pozorom spory obszar;) a z ciekawości: co studiujesz i gdzie?:D

Gość do malinowa_dama
wolalbym zeby bylo po rowno

Gość mattteo_waw
do malinowa_dama, też mam takie podejście. Skoro facet tego nie robił, to czemu ona miała by to robić.

Gość .brand
haha, no to mamy wspólnych znajomych, bo mam kumpele z liceum na twoim kierunku;)

no i to jest błąd przynajmniej wg mnie. ja jestem bardzo tolerancyjna :) uważam że jest to samolubstwo, bo jak spodoba ci się dziewczyna, piękna, mądra, śmieszna, i w ogóle idealna a skreślisz ją tylko z powodu braku niewinności to jest się właśnie samolubem. i myślę że to strach przed wyśmianiem, czy strach przed niemocą zadowolenia tejże dziewczyny odsuwa was od niej :)

Gość mattteo_waw
malinowa_dama, tylko skoro dziewczyna mając załóżmy 18 lat już to robiła, to można być pewnym, że nie jest wierna i będzie miała jeszcze wiele okazji, żeby poznać takiego jak ja i znowu mu "dać", i kolejnemu, kolejnemu, aż w końcu będzie dziesięciu na koncie i będzie miała dość, to zechce się ustatkować.

Gość do malinowa_dama
po prostu uwazam zeby nas za duzo wtedy dzielilo.

Gość .brand
malinowa masz rację, ale wiesz jacy są faceci;) mattteo_waw nie możesz być takim egoistą, a jak się okaże, że laska jest fantastyczna a nie podoba Ci się że miała wcześniej faceta, to ją skreślisz? a, no i nie miała zamiaru podawać nazwiska;)

Gość mattteo_waw
.brand, w sumie jak się kocha, to można wiele wybaczyć. Ale zawsze jest ta myśl, że ona będzie miała jeszcze wiele okazji na tego następnego partnera.

no dobra ale Panowie mylicie pojęcia dziewczyny idealnej z dziewczyną łatwą :D a jakie macie zapewnienie że dziewica was nie zostawi? skoro tego sie obawiacie to związki nie są dla was bo zrobicie podstawowy błąd "złotej klatki". wiadomo że skoro czegoś się obawiacie to nie zaufacie tej osobie, z którą są związane owe obawy ;)

Gość .brand
mam uraz do facetów , dlatego mogłabym Tobie Malinowa cipke wylizać i wogóle życ jak partnerki z Tobą. masz wykształcenie i dobry zawód to nas utrzymasz

"malinowa_dama, tylko skoro dziewczyna mając załóżmy 18 lat już to robiła, to można być pewnym, że nie jest wierna " i tu cię rozczaruję :D zrobiłam "to" mając -no prawie- 18 lat, i jestem wierna. ale może haczyk jest w tym że i ja i mój facet byliśmy (i do tej pory jesteśmy) dla siebie pierwszymi :P no ale panowie jak chcecie ;) możecie szukać sobie dziewic, ale nie macie pewności że ona bedą wam wierne ;)

Gość do malinowa_dama
poza tym niedziewice mogla z eksem isc po miesiacu spotykania sie do lozka

Gość .brand
podszywom dziękujemy:D mattteo_waw: co ty, nie będzie, jak też będzie prawdziwie kochać. a z drugiej strony nie boisz się, ze jak Twoja laska będzie z Tobą pierwszy raz to wtedy właśnie może stwierdzi, ze jeden facet to za mało i chciałaby spróbować jeszcze z innymi? Każda sprawa ma dwie strony medalu;)

Gość mattteo_waw
Dlatego wszystko z rozwagą. Ja myślę, że to się czuje, czy to jest ta jedyna osoba, czy jednak czegoś brakuje. Jak brakuje, to lepiej tego nie robić i się poznać jeszcze. Moim zdaniem pośpiech w tych sprawach jest zgubny.

Gość do malinowa_dama
niech niedziewice szukaja sobie doswiadczonych

najgorsze jest to że macie klapki na oczach, i idziecie w zaparte ;p a możliwe jest to że przegapicie szansę u na prawdę fajnych bab ;)

Gość piczkaxxxxxxxxx
1. nie 2. nie 3. kiedys tak było teraz sie opanowałam 4. nie 5.no moze czasem sie zdarzy :P 6. a w zyciu konia 7. never ever

Gość mattteo_waw
Ja dam szansę o ile spotkam fajną. Postanowiłem, że nie będę już tak zawyżał wymagań, bo i tak ciężko mi znaleźć dziewczynę, która by przyciągnęła na dłużej mój wzrok.

Gość piczkaxxxxxxxxx
no widze matteo ze posłuchałes mojej rady , nie zamykaj sie na nowe znajomosci :classic_cool:

Gość piczkaxxxxxxxxx
nawet jesli nie spotkasz swojej miłości życia to mozesz zdobyc kilka fajnych koleżanek , i nie ustaw sobie w głowie "szukam dziewczyny "