Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paweł222222

cała prawda o dzisiejszych kobietach

Polecane posty

Gość mattteo_waw
Bez dwóch zdań chłopie.

Gość miszekkkk
chodzisz do burdelu szukac kobiety bo z tego opisu tak wnioskuje zadna z wymienionych tu cech nie nalezy do mnie naszczęscie nie jestem taka :) chodze na impry fakt lubie alkohol ale nigdy sie nie upijam znam umiar

Gość do malinowa_dama
trzeba szukac porzadnych

Gość szanowac sie kobiety

Gość paweł222222
Dzisiejsze kobiety to automaty do lodów...

Gość czemu tak jest?
Paweł - nie wszystkie takie są. mnie np w oogle nie interesuja nawet imprezy. bylam tylko 2 razy w zyciu na imprezie. mialam mozliwosci roznych a nie skorzystalam, bo nie jestem taką jak opisales. ;) powodzenia. mam nadzieje, ze znajdziesz taką, jaka chcesz:)

Gość o normalna ciezko

Gość abcdefghijkkkkkk
"czemu tak jest?", a ile lat masz jeśli można wiedzieć? Ludzie często zaczynają imprezować od pewnego wieku.

Jesteś żałosny ...morze ty na takie dziwki natrafiałeś , ja wole prawdziwe i czyste uczucie , niż pieniądze.. większość kobiet zna swoja wartość , widocznie wszyscy u ciebie i twoje koleżanki to są jakieś puszczalskie ....Weź się ogranij ...kutasie!!!!!!!!!!!!1

abcdefghijkkkkkk - mam 18 lat. bylam jak mialam doslownie prawie 18. :) po prostu nie bawi mnie to. markowska - morze jst szerokie i glebokie

Gość TakaTam86
Brak mi słów!!! Gdzie Wy bywacie, że takie kobiety spotykacie, ja wśród swojego niemałego grona koleżanek nie znam żadnej, która by pasowała do waszego opisu. Żenada

Gość kukuryku na partykuu
no coz nie do kazdej jest to napisane ja jestem widocznie w mneijszosci bo nie syoiam z byle scierwem, nie obciagam i nie laze napieprzona po knajpach itp itd

Gość do malinowa_dama
a one sa dziewicami?

Gość do malinowa_dama
bo niestety inne to za duzo na prawicze nerwy

Gość do malinowa_dama
3 partnerow, przygodny seks, seks bez zobowiazan, seks analny to juz za duzo. moze 1 partner przejdzie, 2 to juz by mnie doprowadzilo do zgrzytania zebami

Gość do malinowa_dama
podejrzewam ze nie, bo mam zwichrowana psychike

Gość jogo!!
czytam i jestem w szoku!Paweł dobrze oboje wiemy i reszta .ze Wy faceci jak idziecie droga a ida jakieś dziewuchy to lukacie na tą która wygłada jak barbi a nie bije normalnośćia TAKA PRAWDA

Gość do malinowa_dama
nie zamierzam obnizac standardow. jaki jest sens np. zaczac akceptowac kobiety, ktore mialy 6 partnerow?

dobija mnie to że patrzysz na dziewczyny w kategoriach ilości partnerów! no człowieku daj sobie na wstrzymanie, nie chce ci nic pisać ani nikogo obrażać ale każda kobieta może mieć bagaż doświadczeń... nawet twoja matka a jednak ją szanujesz... nie będziesz miał szczęścia trafić na taką jak ja :D

Gość mattteo_waw
jogo!!, ja zwracam głównie uwagę na te naturalne. Problem w tym, że mało jest takich jednocześnie ładnych. Tymi wymalowanymi barbie się brzydzę. Nie chodzę na imprezy, a i tak miałem okazję z nimi się zabawić i nie skorzystałem. Niech szukają dalej na dyskotekach.

Gość do malinowa_dama
niech te doswiadczone wiaza sie z doswiadczonymi facetami. kobieta powinna sie dobrze prowadzic

Gość paweł222222
Myślicie, że ja szukam dziewczyn na dyskotekach? Chyba sobie ze mnie kpicie. Szukam wszędzie. Co z tego, skoro blachary są wszędzie. A jeśli jest już jakaś normalna, to wygląda jakby wróciła dopiero co z pola - ubrana w jakiś worek po ziemniakach (nie zrozumcie mnie teraz źle - nie chodzi mi żeby dziewczyna ubierała się jak prostytutka, ale żeby była ładnie i gustownie ubrana, dziewczęco i z klasą, a nie ubrana w strój po babci przyniesiony ze strychu), włosy zaniedbane, na twarzy pryszcze... Dziewczyny dzisiaj popadają w skrajności. Albo wyglądają jak własne babcie, albo jak prostytutki. Albo totalne zaniedbanie, albo Barbie. A niestety jak już to ktoś wyżej zauważył - my jesteśmy wzrokowcami. Żeby chcieć bliżej poznać jakąś dziewczynę, musi się ona nam najpierw spodobać z wyglądu.