Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paweł222222

cała prawda o dzisiejszych kobietach

Polecane posty

Gość mattteo_waw
Po prostu, żeby mi się spodobała twarz, sylwetka, żeby wywarła na mnie to pierwsze wrażenie dobre. Wtedy etap poznawania charakteru. :) A tej bujnej przeszłości właśnie najbardziej się boję. Skoro piszesz, że i te niepozorne mogą ją mieć, to nie da się po dziewczynie w takim razie tego poznać, a prawdę może ukrywać. A mam takie podejście, bo mimo że nawet mam okazje, to chcę poczekać z tym dal odpowiedniej dziewczyny.

Gość wawkaaaaa
Też się zgadzam z Pawłem. Dziewczyny nie maja za grosz honoru, ostatnio zastanawiałam się nad paroma kumplami, uroda przeciętna, jak oni takie ładne laski wyrwali, ale czas zweryfikował jakie są to"laski" . Dobre auto i nie musisz być piękny żeby na Ciebie leciały.... Kolejny przykład dziewczyna, która ma narzeczonego zarywa do 3 gości w firmie, umawia się itp, jak ona określa to dla zabawy, z kolejnym, bo chciała sprawdzić czy żonaty na nią poleci.... PUSTAKI poprostu!

Gość mattteo_waw
Może najlepszym sposobem jest już czas zacząć się rozglądać za młodszą dziewczyną, żeby tego doświadczenie nie zdążyła nabrać.

Gość .brand
wiadomo, wygląd jest ważny, nie oszukujmy się, dopiero potem jest "poznawanie się". a wiesz z ta przeszłością różnie bywa, nie wszystkie takie są, podałam przykład, że mam takie znajome. sama też nie jestem jakaś święta, chodzę na imprezy, bawię się, "korzystam z życia" w odpowiednich proporcjach;) i niestety jestem postrzegana jako ta "niespokojna", więc widzisz, różnie to bywa;) nie bój się, na pewno jak spotkasz tą "właściwą" nie będzie ukrywać swojej ew. nie godziwej przeszłości, o ile będzie ją miała. no i tacy faceci jak Ty to też rzadkość, żeby "czekać" po mimo tego, ze ma się okazje, czyli nie jest tak źle z gatunkiem męskim:D

Gość no to teraz ja...
Mam 21 lat i jestem dziewicą. Śmiem też twierdzić, że jestem atrakcyjna i zawsze się kręcą obok mnie jacyś adoratorzy. Mimo, że nie miałam żadnych partnerów seksualnych, to nie mogłabym się związać z kimś, kto by patrzył na mnie poprzez pryzmat mojego dziewictwa. Nie rozumiem jak można ingerować w czyjąś przeszłość. Myślę, że ktoś taki musi być na swój sposób pusty :O

Gość mattteo_waw
Tylko najgorzej jak się człowiek stara, tzn. czeka i się nie doczeka albo pozna taką z przeszłością. Dziewczyny to robią, bo mogą myśleć też, że bycie dziewicą nie jest "fajne" dzisiaj (głównie przez media), że chłopak jej nie zechce. Tymczasem oni piszą na forum z problemami właśnie takimi, a dziewczyny się dobrze bawią. :)

autorze na prawdę nie rozumiem twojej postawy :) skoro spotykasz same dupodaje czy tipsiary to może szukasz tam gdzie nie trzeba? mam 19 lat i z towarzystwa w jakim ja się obracam nie ma takich dziewuch które opisałeś:) większość zakosztowała już seksu (mniej więcej wchodząc do liceum) ale ze swoimi pierwszymi partnerami są aż do teraz. co do zdrady mam do tego mieszane uczucia, zdrada to wynik jakiegoś braku, nie widzę sensu bycia z kimś jak marzy się o kimś innym :P jedno wiem na pewno, swojego faceta nie zdradzę bo mam wszystko czego potrzebuję (i nie mówię tu o pieniądzach bo o nich też coś tam wspominałeś :)) ale jakbym zaczęła rozmyślać w sposób erotyczny o kimś innym to zakończyła bym związek :) nie wiem gdzie szukasz tych dziewczyn ale skoro trafiasz na same "łatwe" to może zmień miejsce poszukiwań :P

Gość .brand
coś wiem o tym czekaniu i staraniu się;) z kolei u lasek wygląda to tak jak przedstawiłeś: bycie dziewicą nie jest fajne, bo faceci na takie nie lecą. mało jest takich facetów, którzy szukają w miarę porządnej laski niestety.

Gość mattteo_waw
Dlatego najlepiej poznać dziewczynę max z 3 klasy liceum, żeby właśnie było się jej pierwszym i ostatnim partnerem. A te 20+, z doświadczeniem, niech się bawią i zdobywają doświadczenie całe życie. :)

Gość mattteo_waw
.brand, niestety? Mi się wydaje, że to moja poważna wada często i że powinienem się zmienić. Gdyby było więcej takich, które też czekają, to tak...

Gość paweł222222
powiem Wam dziewczyny , że jestem Wam wdzięczny , że jesteście takie puszczalskie. i za to , że też pazerne. bom brzydki , pryszczaty i gdyby nie to , że takie jesteście to bym ruchał ale palcem w bucie

nie rozumiem tego tłumaczenia że teraz dziewczyny myślą że bycie dziewicą nie jest fajne... Dajcie spokój szukacie wytłumaczenia ich głupoty... Co to za wstyd być dziewicą? Pochodzę z dużego miasta, chodziłam do najnormalniejszego liceum i nigdzie nie widziałam takiego parcia na seks jaki wy tu przedstawiacie...

Gość .brand
haha, wiesz że mam podobnie? też się nad tym zastanawiałam, na zasadzie: chyba ze mną jest coś nie tak, że czekam nie wiadomo na jakiego rycerzyka na białym rumaku, a takich raczej jak na lekarstwo. jeszcze moje znajome twierdzą, że jestem z epoki średniowiecza i nie korzystam z nadarzających się okazji:D

Gość .brand
malinowa_dama: wiadomo generalizujemy, ale prawda jest taka, ze parcie na seks jest wszędzie tylko nie wszędzie się o tym otwarcie mówi;)

Gość mattteo_waw
Heh, mi powtarzają, że nie pasuję do XXI wieku. :) Ja myślę, że jest możliwe znalezienie takiego rycerzyka, wystarczy chcieć i się nastawić na tą jedyną osobę, a nie flirty. Kto wie, może los/przeznaczenie coś działa w tej sprawie i nie ważne co myślimy, to i tak jest nam ktoś pisany i teraz właśnie gdzieś sobie żyje. :D

no właśnie uogólniacie :D a potem dziwicie się że nie można znaleźć dziewic/prawiczków na tym złym, paskudnym świecie :D dla mnie to jest śmieszne że obcy użalają się nad tępactem i pustotą moich rówieśników :D ej no serio, czekacie na poważny związek to się chwali ale nie przeżywajcie tych tapeciar bo szkoda czasu, mało tego przekonujecie się (tak jak ty brand.) że może coś być z wami nie tak...

Gość teraz dziewicy sie nie pozna

Gość jjajjezdemblacharom
z gracjom i szykiem obciagam z polykiem

Gość .brand
mattteo_waw: oby tak było jak mówisz;) malinowa_dama: ale ja się nie przekonuje, i nie użalam nad Twoimi jak i zapewne moimi rówieśnikami;) widocznie nie czytałaś moich wcześniejszy postów;) poza tym, nie muszę mieć faceta prawiczka, wypowiedziałam się w temacie, że nie wszystkie laski są takie jak przedstawił autor, bo mam różne znajome i nie ma reguły na ich zachowania:P

Gość .brand
to ja jestem tą ładną dziewicą hahaha:D:D:D dobra, już nie żartuję sobie tak brzydko, bo zaraz będzie pojazd po mnie;)

Gość mattteo_waw
malinowa_dama, czyli moje oczekiwania i rozterki mogą zostać wynagrodzone. Czasami myślę, że jestem ze średniowiecza. :D

Gość do malinowa_dama
ja jestem chlopakiem i poznaje wszedzie takie co mialy np. 1 partnera

dajcie spokój, co jak masz inne przekonania to zaraz że ze średniowiecza? :D a w średniowieczu myślicie że nie było parcia na seks :D przeczytajcie fakty :D średniowiecze było kolebką seksu :D czytałam że nawet używano wtedy odpowiednika wibratorów-szklanych i drewnianych penisów... trzeba trafić na swojego :) to prawda że wraz ze wzrostem wieku jest coraz mniejsze prawdopodobieństwo znalezienia dziewicy ale myślę że wzrasta możliwość spotkania normlanej dziewczyny która nie ma parcia na imprezy :D

no dobra ale zależy ci na dziewicy czy miłości i odpowiedniej dziewczynie? bo nie widzę sensu by rzucać dziewczynę -nie dziwicę jakby była po 2letnim związku... dla mnie to normalne że jak jest się ze sobą tak długo to oznacza że wkracza się w coraz poważniejsze sprawy :D ale jak dziewczyna byłą z chłopakiem 2 tygodnie i wystawiła cipsko to inna sprawa :)

Gość do malinowa_dama
jak jestem prawiczkiem, to brak dziewictwa mnie boli

Gość .brand
wiesz z tym średniowieczem to tak się mówi, bo wtedy było uwielbienie kościoła, krucjaty itd ogólnie epoka kultywowania religijności, która kojarzy się obecnie jednoznacznie;) z wiekiem zmniejsza się prawdopodobieństwo na znalezienie faceta, który nie jest pseudo macho:P

Gość .brand
te, malinowa a ile ty masz lat tak w ogóle, bo zrozumiałam, że jesteś w liceum, maturalna, dobrze trafiłam?;>

ale dlaczego brak dziewictwa cię boli? na prawdę tego nie rozumiem, boisz się że może cię wyśmiać? wszystko co byście robili razem byłby dla niej równie pierwsze co dla ciebie, bo wszystko odkrywałaby z tobą... brand to czego uczą w szkole na temat średniowiecza to 1/3 faktów :D była wtedy rozpusta jakich wiele :D zaczęłam studia w tym roku :)

Gość .brand
malinowa a podłubiesz mi w nosie?