Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paweł222222

cała prawda o dzisiejszych kobietach

Polecane posty

Mówią, że podobno prostytutki po zerwaniu z pracą stają się najwierniejszymi kobietami. Ale obstawiam, że to mit typu "mały, ale wariat".

Gość mattteo_waw
Wiem, nie ma co szukać na siłę. Mi po prostu brakuje jakiegokolwiek kontaktu z dziewczynami, niepotrzebna mi dziewczyna teraz.

Gość mattteo_waw
Ciężko jest nie myśleć o tym jak już za długo przebywa się w towarzystwie facetów. :)

Gość mattteo_waw
Może ze 2. :) Jestem na męskim kierunku i nie imprezuję.

Gość edrfghihge4w3
żaden punkt do mnie nie pasuje..pewnie dlatego że jestem lesbijką, no cóż ;D

Gość maliniowa czy te
same kryteria stosujesz do tych co miały jednego i do tych co miały 5, 10? przecież można powiedzieć ,że no miała pecha i zakochała się biedna 5 razy i za oczywiste uważała przekazanie swojej miłości przez seks.Tylko co jeśli poźniej zakocha się biedna w trakcie małżeństwa?A tak może dosadnie ale treściwie-szmata to szmata i żadne naciągane teorie o emancypacji, o wolnośći tego nie zmienią.Bo wg mnie trzeba mieć nieźle pusto w główce ,żeby za każdym razem nabierać się na teksty typu będę cię kochał ,nie mówiąć już o ryzyku załapania jakiegoś syfu.Bo z prawiczkami raczej też nie sypiają.Jak laska się szanuje i myśli to wie ,że co najwyżej szykuje sobie tak postępująć żywot blachary z trójmiasta.

Gość mattteo_waw
"maliniowa czy te", problem leży u dziewczyn. Nie mają w naturze możliwości zakochania się raz na zawsze?

dosyć śmieszne to pytanie czy dziewczyny nie mają w naturze "zakochania się po raz pierwszy" :) przecież to głównie dziewczyny marzą o idealnym facecie i miłości na całę życie:D

Gość maliniowa czy te
wiesz matt nie wiem czy mają czy nie mają ,ja zawsze kocham długo i niestety wiernie ,raczej źle na tym wychodzę.Wkurza mnie to parcie na to psudowyzwolenie ,równouprawnienie.Moim zdaniem jest to desperacka próba zwrócenia na siebie uwagi pod tytułem niech mnie ktoś pokocha.Może ten ,może tamten ktokoliek.

Gość mattteo_waw
To chyba jestem babą. :D

Gość maliniowa czy te
czytałam ale tak zrozumiałam post z tej strony,Dlatego dopytuję.

Gość mattteo_waw
Ja myślę, że to nie ma nic do rzeczy.

mnie najbardziej dziwi to że owi Panowie znajdujący się tutaj na forum nie braliby pod uwagę dziewczyn z przeszłością (jedno-dwu "partnerową") oczywiście jak dziewczyna miała 5-10 partnerów to oznacza że się nie szanowała :) ale nie można zamykać tego w przedziałach liczbowych bo kązdy rozumie to inaczej ;) moje zdanie jest takie, nie powinno się skreślać dziewczyny jak miała wcześniej jednego, dwóch partnerów. tym bardziej jak to były poważne związki

Gość maliniowa czy te
ok dzieks za klarowną odp

Gość mattteo_waw
Masz rację. Dlatego ja wolę znaleźć kilka lat młodszą i może trafię na taką "pierwszą i ostatnią".

Gość maliniowa czy te
też zyczę ,są takie ale mały procent ,ale jeszcze nie wyginęły jak dinozaury

Gość obraziles mnie w tej chwili
Bo ja jako jedna z nielicznych sie szanuje i nikt tego nie docenia... Chodze ubrana normalnie,z klasa ,jesli spodniczka to dluzsza i w ogole , elegancka wiec nie mozesz mi nic zarzucic( mimo ze mnie nie znasz)/ z natury jestem ładna nieskromnie mowiac, czasami blyszczyk i tusz na rzesy wiec zadnego specjalnego malowania nie ma cera & figura & włosy idealne; sama tak uwazam i slyszalam od wielu osob .. chodze na imprezy ale zachowuje sie kulturalnie , nie pije ,czasami ale naprawde malutko,nigdy sie nie schlałam a juz napewno nie obmacywalam.Facetow dobieram sobie starannie, w ogole duzo ich nie mialam w zyciu bo NIE PATRZĘ na status materialny tylko jaki jest taki czlowiek!! a faceci chcieliby takie umalowane i puszczalskie laski,kreca Was a narzekacie!

Gość mattteo_waw
Dzięki Wam. Do "obraziles mnie teraz", mnie takie nie kręcą, a raczej takie jak Ty. :D

Gość mattteo_waw
* "obraziles mnie w tej chwili"

a jakie Cie kreca?;]

a sorki zle zrozumialam ;)

Gość do malinowa_dama
jak dziewczyna miala 2 partnerow to za duzo na moje nerwy

Gość mattteo_waw
O jednego za dużo. To tak jakby była niezdecydowana. Po pierwszym mogła wiedzieć, że musi uważać i nauczyć się na pewnych błędach.

Gość do malinowa_dama
a jak spala z nimi bez powaznych zwiazkow to w ogole powinna byc skreslona