Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paweł222222

cała prawda o dzisiejszych kobietach

Polecane posty

Gość paweł222222
a zawsze mi mówili bym się nie unosił gdy robią z ciebie balona

Gość Sztywny Misza
Paweł ma rację , wiele kobiet bardzo się cieszy , gdy słyszą konplementy w stylu : - jesteś piękniejsza nawet od Dody a Twój śmiech jest rozbrajający, tak nie potrafi się śmiać nawet Doda :)

Gość rosssyy
A ja niestety zgodzę się z autorem. Tylko, że mam dopiero 18 lat, więc może zachowanie moich wszystkich znajomych wynika po prostu z wieku, wychowania. Ja w klubach byłam chyba 3 razy i to co się tam dzieje, to coś strasznego. :O już więcej tam nie pójdę. Autorze, kobiety wartościowe istnieją, ale masz rację- jest ich śladowa ilość. Powodzenia w szukaniu! :)

Gość paweł222222
albo , ze masz piersi twardsze od piersi Dody

nie wrzucaj wszystkich do jednego wora :D ja w życiu się nie upiłam :D (tak żeby mi się film urwał), nie uprawiałam przypadkowego seksu, na imprezy chodzę ale głównie to stałe grono :) i zaufane :D więc proszę cię nie uogólniaj bo w pewnym sensie mnie obrażasz :))

Gość paweł222222
przestańcie się w końcu podszywać Założyłem ten temat po to, żeby dziewczyny zrozumiały pewną istotną rzecz. Nam się nie podobają chlejące dziewczyny, wymalowane tak mocno, że nie wiadomo jak naprawdę wyglądają. Nie pokochamy nigdy dziewczyny, która daje każdemu na imprezach. A niestety takich dziewczyn jest obecnie mnóstwo, naprawdę rzadko można spotkać jakąś fajną normalną dziewczynę, która nie pije, nie miała wielu partnerów seksualnych, nie uprawia przypadkowego seksu, ubiera się normalnie, ma różne zainteresowania, jest ciekawa. Z taką jest się fajnie spotykać, można się pośmiać, porozmawiać zarówno poważnie jak i pozartować. Ale niestety większość z was potrafi tylko rozmawiac o tym, gdzie jest tańszy alkohol, ile wypiłyście w ostatni weekend i kogo poderwałyście i jaki miał samochód.

Gość do malinowa_dama
ale dziewica pewnie i tak nie jestes

Gość .brand
nie prawda. większość lasek jest "normalna", nie pije co imprezę, nie puszcza się na prawo i lewo , nie ładuje na siebie tony kosmetyków itd tylko rzeczywistość jest taka, że w ogóle nie zwracacie na takie laski uwagi, bo są nijakie i szare, nie kręcą was jak owe blachary;)

Gość mattteo_waw
Popieram autora. A te, które są spokojne, które ciężko dojrzeć są brzydsze zazwyczaj. Żeby chcieć poznać, musi mieć to coś z wyglądu najpierw. Dziewica w wieku 18-20 lat dzisiaj, to biały kruk.

Gość .brand
czuję się białym krukiem w takim razie;) ale nie brzydkim:D

Gość Boratka
A jak laska chce być blacharą tapeciarą i puszczalską to jej prawo!!!

Gość jestem kobieta....
i zgadzam sie z autorem -baby sa okropne bez względu na wiek,te trzydziechy sa gorsze od nastek i zapomniałes dodac ze przystawiają sie do cudzych facetów w klubach doskonale o tym wiedzac ze przyszedł z inna,nic ino pierdolnąć taka w łeb. i nie zwracając na to co piszą na kafe bo tu same takie co sie nie wyspały i niezbyt dobrze wypieprzone zostały na dyskotece dzisiejszej nocy hehe

Gość mattteo_waw
No to mnie pocieszyłaś skoro tak. Może jest więcej takich. Ale z tego co słyszę ostatnio, że dziewczyny się oddają po 2 tygodniach znajomości, bo taka moda, bo myślą, że chłopaki dziewic nie szukają i to takie po 16-18 lat, to do innych przekonań mnie prowadzi.

Gość paweł222222
niestety do mnie się nie przystawiają i jestem z tego powodu na nie wkurzony , dziwki jedne, wszystkie to dziwki , żadna mi dupy dać nie chce

Gość Sztywny Misza
w pewnej małej miejscowości w końcu się ludzie wkurzyli na Karolinę , która ma 13 lat i umawiała się z żonatymi facetami na seks , przyjeżdżali i się pukali za stodołą aż w końcu ktoś nie wytrzymał i na asfalcie wymalował farbą olejną napis : KAROLINA DAJE KAŻDEMU i następnej nocy rodzice Karoliny próbowali ten napis zmyć z asfaltu , bez rezultatu :) ale takich Karolinek jest coraz więcej i przybywa , co ciekawe one pochodzą z tak zwanych normalnych domów

Gość Boratka
Po imprezach nie latam, cudzych nie tykam. Od kilku lat w stałym związku najczęściej szczęśliwa. A kobiety niektóre po prostu z facetów przykład biorą i tyle

Gość mattteo_waw
Teraz się nie liczy dobry charakter, rozsądek, pokora, itd. Fura, skóra, komóra, drink na imprezie i masz każdą. Te niby spokojne też takie się stają teraz. Musisz jak najszybciej zrozumieć, że w życiu priorytetem jest zabawa i wygłupy, wtedy zapomnisz o problemie.

Gość do .brand
takie jak ty to perelki

Gość do was wszystkichhhh
Myslicie, ze mozna spotkac taka dziewczyne, co sie nie puszcza tu i tam, spokojna ale i ładną?

Gość jak autor szuka dziewczyny
na dyskotekach, to czego się spodziewał? :D

Gość .brand
osobiście znam takie co się puszczają na prawo i lewo, takie którym niespieszno z seksem albo takie które mają jednego partnera. kwestie środowiskowe odgrywają dużą rolę i wszechobecne parcie na seksualność głównie w mediach czy chociażby tutaj na kafe [jesteś dziewicą/prawiczkiem to znaczy, ze jesteś pasztetem albo coś w ten deseń;)]. poza tym nie można też uogólniać: mam znajome, o których by się powiedziało że zaliczają na każdej imprezie, a wcale tak nie jest i odwrotnie: są takie które są strasznie nie pozorne a mają więcej facetów na koncie niż dwudziestoparoletnia kobieta a ledwo dobiły dwudziestki. wszystko zależy od tego jakie ma się priorytety w życiu;)

Gość kac morderca
Z dnia na dzień jestem coraz bardziej utwierdzona w przekonaniu, że większość facetów to głupki:P :D Sami sobie tworzycie taką karykaturalną wizję świata, więc teraz sobie w nim żyjcie :D

Gość .brand
do .brand: haha, dzięki;) do was wszystkichhhh: w sumie jestem ładna, zaczepki facetów na ulicy chyba o czymś świadczą, a puszczać się nie puszczam:)

Gość mattteo_waw
.brand, czyli mogę poznać pozornie spokojną, wierną dziewczynę, ale która może mieć skrytą, bujną przeszłość...

Gość paweł ma rację
najgorsze ,że puszczają się córki ,puszczają sie matki i babki( jak trafią emeryciola) i taka kultura nam rośnie.(jestem kobietą) puszczają sie 15,puszczają sie 30paro letnie mężatki nie mężatki ,dla mnie to rzadkość spotkać osoby , które nie preferuja takiego stylu życia.I nie puszczają się tylko patologie , na wyjazdach integracyjnych w korporacjach to standart.

Gość mattteo_waw
.brand, mnie dziewczyny zaczepiają. Problem w tym, że jestem nieco wybredny i szukam już tej jedynej. :P I boję się właśnie, że coraz więcej takich i dziewczynom tak się spieszy z pierwszym razem.

Gość .brand
mattteo_waw: ludzie są różni, więc nie wiadomo kogo spotkasz na swojej drodze:) tylko jak poznasz spokojną dziewczynę, to nie znaczy, że ona będzie wierna lub też z drugiej strony, że będzie ukrywać swoją przeszłość. wątpię, żeby lasce chciało się udawać, że nie jest dziewicą, nie jest imprezowiczką itd. przecież to jest "na topie";)

Gość .brand
mattteo_waw: wybredny pod jakim względem? bo na pewno nie chodzi tylko oto żeby nie miała za sobą burzliwej przeszłości:P