Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stracona_Księżniczka

Potrzebuje miłosci...jak powietrza:),jest tu facet ktory mnie uszczesliwi?

Polecane posty

Gość on powietrze
" do kina wole chodzic sama " Nie lubisz się dzielić popcornem, spoko, rozumiem ;-) " ja jestem w ogole samotnica straszna " Widzisz, ja też i nie lubię nawet przebywać w tłocznych miejscach, ale i tak rezerwuje miejsca dla dwojga, być może ktoś taki, jak Ty zapyta się, czy to miejsce jest wolne ;-) " nie przywrocisz mi wiary ze bede umiala sie cieszyc swoim szczesciem w zwiazku " Nie zamierzam, moim celem jest przekonać Cię, że nie masz racji wypowiadając te słowa : "zapamietaj dziewczyno moje slowa, moze jeszcze nie jest za pozno i otrzasniesz sie jeszcze, mezczyzna nie moze ci dac szczescia". " wszyscy wokol staraja sie mi wmawiac, ze nie moge czuc szczescia, gdy wlasnie je czuje. " Dziś są obok Ciebie Ci, którzy Cię kochają i być może nawet dzielisz z nimi tę samą powierzchnię mieszkalną ... ale przyjdzie dzień, kiedy ich nie będzie i poczujesz pustkę, której nigdy jeszcze nie zaznałaś ... a czas na budowanie miłości już nie wróci.

Gość on powietrze
" jak jeszcze polozy na ramieniu to ok, choc to dyskomfort, ale na udzie to juz nic z filmu nie wiem " Na udzie nie położy rąk, bo tam już jest pudło z popcornem, najwyżej na kolanie ;-) " to gdzie jest ta granica w ktorej jest za pozno na milosc ? " Nie ma jej, ale wachlarz przyjemności się zawęża wraz z wiekiem, a życie obrazuje, że np. kino i popcorn idzie w odstawkę ... nie mówiąc już o innych przyjemnościach.