Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam 25 lat i od jakiegoś czasu

siwiejące brunetki mają przechlapane

Polecane posty

Gość mam 25 lat i od jakiegoś czasu

siwieją mi włosy:( Musze je farbować co 2 tygodnie:( W sumie juz po tygodniu widać ze są siwe:(

Gość MLODZIEZ SCHODZI NA PSY!!
Jestem oburzona!! ostatnio na wuefie miejsce miała orgia!! A taka Dżesiczka z 2 F miała nawet orgazm!! a wuefistka nie reagowała bo przynajmniej miała wolne!!! A po chwili patrze a wuefistka siedzi w szatni i robi loda takiemu jednemu Eryczkowi z 3 B !!!! SKANDAL!! JESTEM OBURZONA!! TE BLACHARY I GIMGÓWNA MAJA POJ...NE WE ŁBACH!! I JAK JA MAM CHODZIĆ DO TAKIEJ SZKOŁY?!?!?!?!?!

Gość ja mam 34 lata i też mam siwe
farbuje je co miesiąc. Może znacie jekieś fajne farby, lub płukanki?

Polecam hennę ziołową. Nie niszczy włosów , jest raczej dla nich obojętna. http://www.stylistka.pl/img/kosmetyk/11717/henna-creme-ziolowy-krem-koloryzujacy-delia-cosmetics_12617_3.jpeg Pokrycie siwych włosów 100%. Jedyny minus jest taki , że jak was zleje deszcz to czarna woda będzie wam po karku i czole spływać :( trochę masakra bo z ubrań nie schodzi.

Gość ja mam 34 lata i też mam siwe
uu to niefajnie, bo jesień jest i deszcze częste

Gość sabrinkowa z łaski swojej
To zakupcie tą parasolkę podręczną , co się nawet w torebce zmieści i po kłopocie :)

Gość a mi szkoda
mieszam szampon pół na pół z hydrolatem rozmarynowym (z biochemii urody); włosy ogólnie wydają się ciemniejsze, kolor jest bardziej intensywny, a te siwe jakoś mniej widać - ale ja mam ich nie za dużo

Gość aafisia fisia
ja mam czarne włosy, 24-lata, a pierwszy siwy włos pojawił się, gdy miałam 14 lat!

Do tej pory znalazłam u siebie dwa siwe włosy, ale to dawno temu :D U mnie w rodzinie brunety późno siwieją, ale najdziwniejsza faza jest z moją matką. Otóż, ona za młodu ciemna brunetka, o prostych włosach, potem ze trzydzieści lat farbowana, pierwsze siwe włosy dostała po czterdziestce (widać było na odrostach). No i teraz jest 5 miesięcy po chemioterapii, włosy jej odrastają jasno kasztanowe (zajebisty kolor, jakby farbowany), zero siwizny i w dodatku kręcone :D

Gość aafisia fisia
a ja jeszcze coś powiem, ja mimo, że poza tymi siwymi włosami pozostałe włosy mam kruczoczarne, to do około 3 roku życia byłam blondynką, a potem mi włosy zaczęły ciemnieć, nawet gdzieś mam zdjęcie z mamą, z czasów, gdy byłam blond!!!!!!!!

Gość mam troche siwych wlosow
wszystkie wyrywam. Siwe mam tylko na okolice grzywki. Mam 39 lat. Mam blond wlosy naturalne. Pociesza mnie, ze jak ufarbuje, tez na blond, to mi czarna farba nie scieknie po karku. Moze tez farbujcie na blond

Gość aafisia fisia
no tak to jest, że im człowiek ma jaśniejsze włosy, tym siwe włosy są mniej widoczne, ale ja np. nie mogę pofarbować na blond, bo raz, że pewnie musiałabym je zniszczyć doszczętnie a po drugie nie pasowałby mi taki kolor, pozostaje mi pogodzić sie z oznakami starzenia, za młodu, heh:(