Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autorka tego topiku to ja

Do zrzucenia 40kg i wiecej

Polecane posty

Witam nowe Panie:) Ja też chciałabym ćwiczyć ale jestem mega leniem i nie umiem się zmusić:(

Gość cgosiak
co do tabletek to ja w nie juz przestalam wierzyc, bralam 2 m-ce meridie schudlam 3 kg przestalam brac bo zaczelam miec klopoty ze zdrowiem, pozniej prubowalam l-karnityne ale tez malo pomagala, przez pol roku pilam ocet jablkowy i w sumie tracilam jakies 1-1.5 tyg ale jak tylko przestalam cwiczyc wszystko wrocilo, wiec wiem ze tylko ciezka systematyczna praca pozwoli mi choc troche schudnac

mnie do cwiczen na poczatku zmotywowalo to ze chcialam sie jak najszybciej boczkow pozbyc ktore mi wyplywają. Pozatym chce nowa sukienke na 100dniowke- ( oczywiscie musi byc mniejsza) no a teraz sie dowiedzialam ze bd druhna to musze jeszcze wiecej cwiczyć :) Znajdz sobie jakąs motywacje - pomyśl np ze we wakacje bd chadzac po plazy w 2 czesciowym stroju ;) i motywacja od razu jest :))Najgorzej jest zacząc, a pozniej to juz z gorki :)

Moja córka ma na imię Kalina. Pewnie, że skarb. Jestem bardzo szczęsliwa, że mam dziecko i chętnie z nią siedze w domu, wcale mi się nie chce iść do pracy tylko ta kasa nieszczęsna.... Szkoda mi męża bo on praktycznie pracuje za nas dwojga, czasem do póxnego wieczora.

cgosiak......... meridia to nie zdrowa, też kiedys chcialam po nią sięgnąć ale naszczęście rodzina wybiła mi to z głowy. Apptrim jest tylko pomocom, nie jest szkodliwy jak tablteki typu własnie meridia. No ale najważniejsza silna wola bo przecież bez tego też można schudnąć.

autorka tego topiku to ja: chyba teraz to tak u kazdego marnie z kasą. Takie dziecko jak ma roczek to slodkie i kochane. Wiem bo mialam kiedys kuznke w tym wieku co mieszka ze mną;)

Dobra dziewczyny ja spadam spać bo moja córcia wcześnie wstaje:) Jutro zajrzę i mam nadzieję, że Wy również systematycznie będziecie tu zaglądać.

Gość cgosiak
wlasnie silna wola-tylko skad ja wziasc:) ja zawsze przed wakacjami mega zapal troszke czlowiek schudnie a pozniej sa wakacje, lenistwo i kg wracaja, chyba zima tak na mnie dziala

mój maluszek ma 2 latka...tzn. za miesiac konczy:) a ma na imie Kacperek...straszny łobuz:) tak to wiadomo ze tabletki za nas nie schudna...one maja tylko wspomóc w diecie i cwiczeniach:)

a co do kasy to chyba wiekszosc ludzi ma jej zawsze za mało..:( ja gdybym miała wybierac miedzy siedzeniem w domu z synkiem a praca to oczywiscie ze bym wybrala synka ale kase z kads trzeba brac i do pracy musze isc bo sa coraz wieksze wydatki...:( tylko ze w moim miescie jest bardzo ciezko o prace:(

tu chyba nie chodzi o wyksztalcenie bo znam ludzi po studiach ktorzy pracuja za minimalne stawki w marketach zeby tylko moc z czegos zyc, niestety zeby miec dobra prace musisz miec plecy/pieniadze lub po prostu szczescie mozna tez cos osiagnac ciezka praca ale wiadomo od czegos musisz zaczac

No Ja niestety studjów nie mam, jestem tylko po maturze ale nie szukam nie wiadomo jakiej pracy...moge nawet w markecie pracowac tylko że u mnie w miescie wszyscy sie pracy trzymaja i nigdzie nie potrzebója kasjerek...:( wogóle to dzien dobry:) Ja wpadłam sie tylko przywitac i uciekam na sniadanko:) a potem biore sie za porzadki:)

Dzień dobry ;) ja tez przyszlam się tylko przywitać. Sniadanko już zdjedzone to teraz czas się co pouczyć. Wiem ze jak się nie ma pleców to cięzko. W takim razie życzę Ci powodzenia w szukaniu ;*

witam kobietki:) i jak tam z mocnym postanowieniem zrzucenia paru kg. ja dzis zjadlam na sniadanko 2 kr chlebusia(wlasnej roboty) z wedlinka i pomidorem , pozniej byl jogurcik, 2 jabluszka a teraz wcinam zupe ogorkowa i chyba zaczne dobrze tydzien bo mialam ciezki ndzien i ide sie wyzyc na orbiterku. a jak u Was?

Gość jasminek00
witam Panie. U mnie z dietką tez dobrze. Na sniadanie zjadlam jedna kromke chlebka z jajkiem, na drugie sniadanie tez kromeczke z jajkiem ale czerwona papryka, pozniej wypilam activie jagodową , zupkę kalafiorową i na kolacje 3 kanapki male z serem i pomidorem. Uwazam ze dzien dietki zaliczony. Zaraz zrobie jeszcze cwiczenia i będzie okej:).Zamówilam sobie w aptece ten apptrim. Wiec od srody zaczynam lykać :)

Witam. Fajnie, że zajrzałyście dzisiaj tutaj. Ja też zaliczyłam kolejny dzień diety. U mnie też ciężko z pracą, ja studiuję zaucznie ostatni rok i chciałabym od września przyszłego roku zacząć pracę ale ciężko to widzę. Bez szczęścia i znajomości tutaj nikt pracy nie znajdzie:( Oczywiście nie ćwiczyłam dzisiaj i pewnie ni poćwiczę ( leń niesamowity). jasminek00 ... i ile kosztują te tabletki apptrim w twojej aptece??

Ja mam zamiar zacząć go brać od listopada i przez conajmniej 2 tyg nie ważyć się. Z mojego doświadczenia wiem, że nie powinno sie za zcęsto ważyć bo czasem jest tak, że nie schudnie się tyle ile się planowało w danym momencie albo czasem nawet sie przytyje np przez miesiączkę i potem człowiek tylko się dołuje jak widzi na wadze wiecej niż powinno być. J miałam takie sytuacje dlatego obiecywałam sobie, że będę sie ważyć przynajmniej co tydzień ale nie umiem wytrzymac i codziennie wchodze na wagę:(

A może ktoś jeszcze się dołączy bo jakoć tu tak pusto. Mam pytanko do dziewczyn, które już kiedyś schudły dosyć dużo: Niezostała Wam obwisła skóra? Robicie coś w czasie odchudzania zeby zapobiec obwisłej skórze?

ja tez mam postanowienie ze waze sie tylko raz w tyg, z drugiej str wiem ze waga waga a cm-try ubywaja bo tracimy tluszczyk a zyskujemy miesnie a one sa ciezsze wiec i waga moze stac w miejscu a my wygladamy ladniej:) co do obwislej skory to wydaje mi sie i czytajac duzo na ten temat to jak sie cwiczy regularnie i nie chudnie gwaltownie to nie ma problemy ze zwisajaca skora do tego jakis balsamik i wszystko bedzie cacy:)

Wiatm:))) mam na imie kaska, mam 26 lat, 2,5 letnie corcie ole, jak zaszla w ciaze wazylam 74 kilo koniec ciazy 94 kilo obecnie rowne 70 kilo odchudzam sie grugi tydzien..... diete wymyslam sobie sama, sa to glownie kefiry w ciagu dnia, jakas bulka grahamka z rana, pije figure 1 i zakupilam tabletki thermo fat burner-czytalam opinie o tych tabletach jednak i tak sie skusilam bo kuzynka schudla na nich 15 kilo. ja chce zrzucic 10 kilo!!!! moja zmora jest brzuch, celulit moj wzrost 170 cm. acha zakupilam jeszcze balsam eveline thermo fat burner wyszczuplajaco modelujacy.... jak narazie wazylam sie sie i moga waga nic a nic nie idzie w dol...mimo to czuje sie 100 razy lepiej psychicznie.... pozdrawiam klakowska84

klakowska84 witaj. To ty ładnie już schudłas po ciąży. Ja kiedyś brałam thermo fat burner, na mnie neistety one nie działały. Nic po nich nie chudłam i wcale nie miała duzo energii jak powinno się po nich mieć. Wrecz przeciwnie chodziłam zmulona całe dnie, nic mi sie nie chcialo, a do tego miałam bóle w klatce piersiowej dlatego przestałam je brać. Ja od listopada zaczynam brac apprtim jak juz pisałam i jestem ciekawa jak one na mnie podziałają.

Zapraszam kolejne Pani do tego topiku. Odchudzajmy się wspólnie. Ja już spadam, zajrzę jutro i mam nadziję, że Wy róznież jutro napiszecie coś siekawego. Szkoda, że nie możemu\y sie zgrać o jednej porze. Ja siedze na necie wieczorami i niestety prowadzę teraz sobie monolog :) Pozdrawiam i życzę powodzenia.

ja rowniez moge tylko wieczorami ale dzis mam taki zapal ze az trudno mi uwierzyc, mialam bardzo stresujacy dzien i zamiast na mezu wole sie wyzyc silowo wiec meczylam sie 40 min na orbiterku a teraz dokladam jeszcze troszke rowerka jutro pewnie nie bede wiedziec jak chodzic no ale...

klakowska84 -jak ty wytrzymujesz na kefirach? ja bym byla caly czas glodna, n ie boisz sie ze pozniej sie to odbije na tobie? tzn zaczniesz normalnie jesc i kg wroca?