Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uuuu uuuu

Czy facet jest w stanie być z kobietą, która...

Polecane posty

Gość uuuu uuuu

nie umie gotować? Czy to dla niego bardzo ważne?

Gość dasdada
wielka filozofia. naucz sie. gotowanie to nic trudnego!

Gość rób dokłądnie to samo
no wiesz- jeśli facet szuka kucharki, to pewno jest to problem

Gość Martaaaammm
Ja może i nawet umiem gotwać ale tego po prostu nie lubię ;) I mój mąż ze mną jest :) i nie narzeka, tyle tylko że on lubi gotować i dobrze mu to wychodzi

Gość mklmkl
a w jakim ty wieku zyjesz, ze chcesz facetowi gotowac?:O

Gość purt puurt purcik
ważne żeby umiała pierdzieć i puszczać bąki

Gość 3eds
musisz uprzedzić na początkużeby nie było później kłótni,ja tak zrobiłam i mam spokój,on świetnie gotuje(hehehe sam o tym nie wiedział)a jak ja coś czasem upichcę to jest wniebowzięty

co to znaczy "nie umie gotować"?? po mojemu to znaczy, że jest zwyczajnie leniwa, bo co to za sztuka wziąć przepis do ręki i robić co każą? :p:p a z leniwcem mi nie po drodze :p

Gość rób dokłądnie to samo
a przepraszam... czemu ma się uczyć? tzn.- owszem, dla siebie ale dla faceta????? :D:O każdy niech dba o siebie- raz ja gotuję, raz ty... albo ja gotuję, ty zmywasz

Gość ja gotuję razem z moim
facetem,mamy z tego wielką fraję;)Żadne z nas nie umiało gotować ale teraz wspolnie sie uczymy i doskonalimy w sztuce kulinarnej;)

Gość ani wstyd ani duma
ja moglabym gotowac,ale po porstu nie mam do tego wyczucia- zlwaszcza do przyprawiania ,dlatego nie usmiecha mi sie gotowac,zwlaszcza ze moj facet super gotuje ,ale czsami chcilabym zebym ja mu cos ugotowala, tylko ze nie chce bo wiem ze nawet w polwoie to nie ebdzie tak smaczne jka jego........

poza tym gotowanie z przepisami,ktorych wszedzie jest pelno to pikuś:P

no i najlepsi kucharze swiata to faceci:D

Gość dasdada
ale pierdzielicie. a wy byscie wzieły fcaeta który: nie umie przybic gwozdnia i nie umie naprawic szafki i nie potrafi naprawic zelazka i na niczym sie nie zna, nie pracuje i lezy na kanapie cały dzien ogladajac tv? ta jasne. nie musisz miec wszystkich zalet. mozesz nie umiec gotowac bylebys miała inne zalety. moze znjadziesz sobie bogacza i bedziecie jadac tylko w restauracjach? nie martw sie. a gotowania i tak sie naucz bo jest fajne i to nic tudnego i wiele potraw samo sie robi.

" 15:35 lorika wielbiciel 70B no wlasnie pokaz jaki jestes robotny i lap za przepisy, kuchnia jest twoja" no moja, dzień jak co dzień :) mniemam, że sporo mogłabyś się nauczyć :p

Gość majeczkkaa
wielbiciel taki dobry jestes? co umiesz w kuchni zrobic?

zdzierży jak zechce w całym życiu swym skonstruowałam kilka obiadów tylko pierwszemu chłopakowi [mama mówiła "chłopcu", "koledze"] w czasach po niemowlęcych wręcz jeszcze zanim się utwierdziłam w przekonaniu, że kuchnia jest miejscem nudnym i męczącym

kobieta nie umiejąca gotować kojarzy mi sie z wielce zapracowaną biznesłómen, bądź menedżer itp. jeżeli życie się ułożyło kobiecie w sposób taki, że nie musiała, bądz nie mogła się nauczyć to nic w sumie huj jej w krzyż

Gość jakbym nie musiała się uczyć
to by mi się nie chciało odpowiadać w takim temacie. Odpowiadam: owszem, wiele jest par, w których z takich czy innych powodów kobieta nie gotuje, ot co.