Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dj Pozdro

szukam foczki z dużymi cyckami

Polecane posty

Gość blondiiii
bo taki z Ciebie chojrak a nie możesz sobie panny znaleźć,tylko spuszczasz się na monitor i bezczelnie o tym piszesz !

Gość Ciepła ...
jasne nie ma problemu ty tu się najpierw zaoferuj bo nie będę traciła swojego cennego czasu na jakiegoś leszcza nooo to dawaj. i się zobaczy:)

a o ci to przeszkadza? bo chciałabyś sie nabić na moją knagę ale wstydzisz sie o tym powiedzieć, cipko

Gość blondiiii
rozśmieszasz mnie

Gość blondiiii
rozśmieszasz mnie frajerze swoim stosunkiem do ludzi,za kogo ty się uważasz ciotunio,weź się ogarnij,bo jak sam tego nie zrobisz,to tyłek Ci skopie,ale ŻYCIE !

Gość blondiiii
Ty jestes tak pusty,że mózg kupiłeś w castoramie wsród pustaków,a ten Twój miecz,to zwykły koński zwis,naciągnięty kupą skóry

możesz sie miotać w swoim amoku niedoruchana pizczko, dotknij mojej klaty, twarda jak stal, dotknij mego wała, ssać byś nie przestała

Zastanawiam się, czy Ty się zgrywasz czy naprawdę jesteś taki ograniczony. Bo aż trudno uwierzyć, że istnieją ludzie Twojego pokroju. Do końca Twego marnego życia będziesz się spuszczał przed kompem, bo żadna Cie nie zechce.

Gość blondiiii
grubo cwelu,z jakiego to kawałka ściągnąłeś ? buhahaha nie denerwuj się,bo Ci jeszcze żyłka pęknie i czym będziesz w sztachety stukać?

regularnie rucham, a to, że teraz jestem tu a nie gdzie indziej, to tylko wyłącznie kwestia pewnej materii, o której nie bede sie rozpisywać, bo po co?

Gość blondiiii
nie tłumacz się tylko spadaj stąd i zrób coś dla ludzkości i nie wchodź na takie fora,bo tylko udowadniasz jaki jesteś pusty,zwal sobie jeszcze konika przed lustrem i lulu dzieciaku

ale na huj wchodzisz na moje temate jeśli nic nie masz do zaoferowania? jasno skierowany tytuł był, jesteś brzydką, zakompleksioną cipą i potrzebujesz sie wyładować?

Gość blondiiii
dokładnie Kleopatra :D

Gość Ciepła ...
o kurcze chyba cię ruszyło... działasz coś pewnie, bo długo cię nie ma:)

Gość blondiiii
chciałbys miec taką kobietę,może wtedy cos by z Ciebie było,skoro jesteś taki madry to się ujawnij publicznie,a nie wielkie kurwa joł joł siedzi za monitorem i trze chujem po ekranie. skoro ty piszesz publicznie,że spuszczasz się na monitor to nie omieszkam zjebać takich baranów,aby zachowali to dla siebie i nie udowadniali całemu światu,że takie psychole siedzą i mogą zagrażać nawet dziecku !

Gość blondiiii
ciepła on znów nawilża monitor,po tej fotce :D:D:D