Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dj Pozdro

szukam foczki z dużymi cyckami

Polecane posty

Gość blondiiii
chciałbyś cioto :D poryję Cię tak,że odechce Ci się uprawiać takie hobby

Poryc to mozesz pasze w korycie albo do ksiezyca z braku pokrycia mozesz szarpac lechtaczke pod epickosc swoih postow

Gość blondiiii
jakos nie widac chętnych by mieli ochotę z toba konwersować,ludzie mają nieco więcej oliwy w głowie,niż jaranie się z tobą cyckami i dupami.Dobrze Ci radzę,idź spuść sobie ostatni raz i spierdalaj z tego forum,bo stajesz się nudny

Ja rez cie lubie kochanie moze jednak possiesz mijebo ptaka i sprawdzisz czy rzeczywiscie jest taka zflaczały

Gość blondiiii
płytki jesteś,zakompleksiony,a tu masz swój azyl chory ! ja tak poważnie Ci powiem,że Ty to jesteś skrzywiony gościu,na pewno nie jedna osoba miała okazję Cię z tym uświadomić i jesli masz ten słój na spermę,to zwierz się jej,o swoim hobby spuszczania się na montor,na pewno wtedy zabłyśniesz :D:D:D

Gość blondiiii
żegnam Cię gościu,bo tak zanudzasz,że aż mi się oczka kleją,wal dalej kapucyna,bo sperma wali ci do mózgu,chyba jednak jest to dla Ciebie lepsza alternatywa.a na dobranoc środkowego palca posyłam i radzę abys wyniósł jakiś morał ze swojego marnego życia,bo tacy bohaterowie jak Ty marnie kończą.