Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kapuchaaa12

Test ujemny a miesiączki nie ma ???

Polecane posty

Gość kapuchaaa12

Witam.. :) 26 Października idę do lekarza ale piszę tu żeby z kimś porozmawiać bo się denerwuje... ostatnia miesiączka spóźniała mi się 20 dni 15 dnia zrobiłam test był negatywny ale zapisałam się do lekarza. Nie poszłam bo dziwnym trafem tego dnia rano dostałam miesiączkę.. miałam ją 3 dni to raczej nie przypominało okresu.. cały czas miałam wielkie skrzepy zaniepokojona spytałam się teściowej czy coś jest nie tak.. ale ona powiedziała że to normalne więc się uspokoiłam... teraz znowu czekam na miesiączkę już 9 dzień wczoraj robiłam test wyszedł negatywny... zawsze miałam regularnie okres . chciała bym żeby to oznaczało dziecko tym bardziej że miesiąc temu jak spóźniał mi się tak okres przestałam brać tabletki anty....Co o tym sądzicie mogę być w ciąży mimo że test jest ujemny????

Gość pigaaa
tzn po odstawieniu tabletek anty musisz wiedzieć, ze zanim Ci sie tam unormuje wszystko to troche potrwa, raczej nie jesteś w ciazy

Gość zaburzenia hormonalne
albo jesteś w ciąży ale chyba gdybyś była w drugim miesiacu to byś się zorientowała moja koleżanka już będąc w 3 tygodniu od zapłodnienia czuła że to ciąża, miała nabrzmiałe podbrzusze, obrzmiałe, bolące piersi i była bardzo blada nie wiem na co czekasz nawet jeśli to tylko zaburzenia hormonalne to warto by to było wyjaśnić jelsi miesiaczka spóźnia się maksymalnie do 10 dni uznawane jest to za normę, powyżej 10 dni to coś co należy leczyć przeziębiłaś ostatnio jajniki ? odchudzałaś sie drastycznie, ćwiczyłaś intensywnie, chorowałaś ? brałaś jakieś antybiotyki albo miałaś jakieś stresy ?

Gość kapuchaaa12
Muszę dodać że przytyłam 7 kg w miesiąc ale to chyba nie ma nic wspólnego... Mam strasznie duże i bolące piersi...I robią mi się roztępy na nich...

Gość kapuchaaa12
Co o tym Sądzicie czy to mogą być objawy bo ja jestem już tak zestresowana żę sama nie wiem

ja jak odstawilam tabletki to tak mialam tez... tylko, ze u mnie nie unormowalo sie az po dzis dzien.. jesli mozna tak napisac, bo jestem w ciazy... ale ja wogole po tabletkach anty nie mialam owulacji wogole wszystko sie pochrzanilo i w sumie w ciaze zaszlam z clo ....