Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszka77662

Skurcze przepowiadające, na ile przed porodem?

Polecane posty

Gość agnieszka77662

Witam! Jestem w 37 tc. Od tygodnia, czyli od momentu kiedy podczas badania gin. odszedł mi czop śluzowy (taki krwisty) odczuwam bóle jak przed miesiączką. Szczególnie dokuczliwe są nocą.. Wczoraj miałam przez 1h skurcze co 4 min! dosyć mocne, już miałam jechać na izbę przyjęć.. ale wyciszyło się... do tego dzisiaj jakieś pobolewanie na odcinku kości ogonowej.. Mały jest już bardzo nisko, co strasznie utrudnia mi życie.. Zastanawiam się, jak blisko jest poród?

Gość są dwa rodzaje bólu porodowego
noo kochana myśle ze tuż tyż, ale moge sie mylić;) mi czop odszedł w środe ok 17 a w czwartek o 7 bylam po porodzie, ale wiadomo, u kazdego to inaczej...

Gość taka tam..........
ja tez jestem w 37 tyg i tez juz od jakiegos czasu mam bóle jak przy miesiaczce i bardzo boli mnie podbrzusze. A dzis od rana mam bóle takie jak kolka i brzuch mi sie robi twardy,ale problem w tym ze te bóle mam w roznych miejscach, raz na dole,raz z boku,raz na środku itd.

Gość migotkaaas
jak dla mnie poród tuż tuż, max 2 tyg od odejścia czopu.

Gość bellusia
mi czop odszedł na tydzień przed porodem, a jak miałam skurcze co 2 lub co godzinię, to za 2 ni urodziłam powodzenia!