Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakaJednaWporzo

Wkurzona ciotka na mnie

Polecane posty

Gość ffggggggggg
Matka to zawsze bedzie ale w sensie biologicznym,Kazdy ma znasz tzw Matke jak i Ojca w aspekcie biologicznym ale nie zawsze w aspekcie psychologicznym to żadna sztuka zostac matka biologiczna, sztuka jest zostac matka "mentalną" Trzeba sie zachowywac jak matka zeby byc tak nazwaną Pisze dziewczyna ze jej prawdziwa matka dbała tylko o siebie, nie przykladała uwagi na nic wiecej, i dla mnie tak nie zachowuje sie prawdziwa matka

Gość niestety nie rozumiem...
wiecie, ja nie zapomne jak moj tesc wydarl na mnie przy ludziach pysk ze zapalilam papierosa na balkonie na chrzcinach mojej corki, normalnie w;lecial na balkon (w moim mieszkaniu!) i zaczal sie wydzierac na mnie a ja wtedy mialam 32 lata.. zmrozilo mnie ale nic sie nie odezwalam. Potem po kilku miesiach darl sie na mnie jak na jakas gowniare ze nie pracuje tylko z dzieckiem w domu siedze na macierzyskim.. wtedy nie wytrzymalam i go zjebalam na funty ze niz zycze sobie aby jechal po mnie bo nie jestem jego corka tylko obca osoba i zeby sie nie mieszal w moje sprawy. Moi rodzice powiedzieli ze dobrze zrobilam. Fakt ja juz jestem dobrze pelnoletnia. Od tej pory tylko czekam az znowu cos powie i jestem caly czasn najezona,Pamietliwe bydle Ze mnie ;)

Gość Twoja ciocia
Ywoja ciocia bardzo dobrze zrobiła, baaa, nawet i tak troche poluzowala tobieee, mnie by mnie szlag trafił jakbys mi taki numer odsawiła, i nie wazne czy masz 17 lat czy 25, zyjemy razem wiec logiczne jest ze ktos sie zawsze bedzie martwic, zyjemy teraz w takich czasach ze mordy na okraglo, sluchasz wiadomoscie ile osob zaginiuonych jest???

Gość Wcale nie wpororzo
Kochane dziecko a słyszałaś o przypadku Iwony WieczorekI jak sie nie dziwiwc cioci ze sie zdenerwowała A przeprosiłas chociaz za swoja nieodpowiedzialność, wiek wiekiem, ale zachowanie wszystko mówi za siebie

Gość Zjadłabym ciebie
Zjadłabym ciebie żywcem jakbys mi takiego stresa zafundowała, chcesz być dorosła i traktowana jak dorosła?? to się tak zachowuj Dosłownie chyba pogryzłabym cie,i nie patrzałabym czy to moje dziecko czy nie, jestes pod moja opieka wiec ponosisz konsekwencje

Gość gość
Czytałem ten twój wywód i moim zdaniem kare właściwą odebrałaś. Szacunek dla twojej Cioci u niektórych to nawet miesięczny szlaban albo parę dni byś nie była w stanie usiąść.Twoja Ciotka wie jak z tobą postępować i jak się domyślasz na złe tobie nie wychodzi.Ciotka to bardzo mądra osoba. Przekaż jej pozdrowienia ode mnie i szanuj Ciotkę choćby za to że nie mieszkasz w swoim patologicznym domu bo to Cioci zawdzięczasz Następnym razem napiszę jak mój kolega zrobił z patola porządnego gościa CZESC