Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

strawberry-love

OD JUTRA (21.10) 10-DNIOWA DIETA. PILNE CHUDNIĘCIE, ZAPRASZAM :)

Polecane posty

ja wcale nie uwazam ze wygladam za grubo czy w ogole grubo, jestem szczupla, ale jakos tak bardziej mi odpowiada waga 53kg, wiec ze do 50 nie dam rady bo juz mi wiekszosc mozliwych kosci wystaje i moj facet sie denerwuje troche o to, ale jeszcze 2 kg chociaz musze. Dla samej siebie, pare lat temu wazylam 53 i bylo idealnie i ja czulam sie swietnie, wiec czemu nie? Ostatnio w pare dni schudlam 2 kg z 57 do 55, teraz znowu 2 kg i schudne i bd ok. :) Dzis zjadlam platki, wypilam tymbarka jablko miente, na obiadek ryz z sosem grzybkowym , troche salatkiz tunczyka i 2 piwka :P nie ma takiej tragedii hehe, choc powiem ze jestem strasznie glodna i marzy mi sie ta salatka ale mam swiadomosc ze musze poczekac do jutra: P

strawberry-love-trzymam za ciebie kciuki:) ja sie do was przylacze jesli pozwolicie. waze 64,wzrost 66. dzis zjadlam:6 ogorkow konserwowych,5 papryczek w pikantnej oreganowej zalewie,rosolek(taki zwykly z proszku),na kolacje pieczonego sandacza.do tego jogurt naturalny. a kusi mnie teraz jogurt ananasowy w lodowce.chyba mezowi go dam,jak gozje to nie bedzie mnie przynajmniej kusil. mielgo wieczorku:)

witaj witaj :) mysle im nas wiecej tym lepiej, ja po napisaniu posta polazlam dokuchni wyjelam salatke z lodowki wzielam widelec wzielam maly kęs, ale sie opanowalam i reszte odstawilam, zrobilam sobie herbaty z cytrynka i grzecznie mam siedziec heheh, czuje ze przez ten glod pojde wczesniej spac, ale chyba tak czy siak powinnam jutro ide na pogrzeb :(

Dzięki za wsparcie-- naprawdę to doceniam :) Gdyby nie Wy to by mi sie pewnie nie udało, albo byłoby dużo ciężej :) Dzisiaj jadłam bardzo mało, jogurcik rano i na obiad mała sałatka, ale to ze stresu bo miałam ważne spotkanie.. zostało tylko 6 dni do TEGO dnia... :) :) :) madziksssss w porządku, tak tylko napisałam :) jak masz się dzięki temu czuć lepiej to dawaj dziewczyno! Trzymam mocno kciuki. :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

strawberry-love malutko strasznie jesz, ile ty chcesz schudnac przez te 10 dni? Ja musze sie pochwalic dzis ze dzis waze z 54,5 cos takiego. mamw age taka zwykla i trzeba sie domyslac lekko. Zaraz ide zrobic sobie plateczki, musze w domu posprzatac ale nie chce mi sie, mam czas do 9 a potem musze sie szykowac

hej hej strawberry-ile chcesz schudnac?? madziksss to idziemy leb w leb z waga:) ja tez jestem przed @,to i po nalpiej bede sie wazyc. no i tez mam stres od kilku dni,moje dziecko zaczelo raczkowac,a ja nie wiem gdzie wlozyc rece.i o przekaskach nawet nie mysle:)a jaki mam sport przy tym! dzieki za przyjecie mnie do grona:)

dance music cieszę się że do nas dołączyłaś :) wiem że jem mało i zdaję sobię sprawę że nie jest to do końca zdrowe, ale mam naprawdę silną motywację, zależy mi żeby zaprezentowac się z jak najlepszej strony :) dlatego codziennie rano i wieczorem ćwiczę ręce, brzuch i talię i zapisałam się na pilates :) Oczywiście po terminie nadal będę się pilnować, już nie tak bardzo rygorystycznie. Nie chcę żeby była to kolejna dieta ale już styl życia, bez mąki, mało soli, zdrowe i regularne posiłki oraz ćwiczenia :) właśnie zjadłam sałatkę, siostra przyjechała do mnie i najpierw zaprosiła na ciastko ale jej wyjaśniłam co i jak więc zgodziła się na sałatkę :)

madzisss odpowiadając na to pytanie : na kilogramach mi nie zależy, generalnie chcę spaść do 57, ale w tym tygodniu chce przede wszystkim poprawić wygląd sylwetki, wymodelować ją najbardziej jak się. Ale waga dzisiaj wskazała mniej :)

strawberry-to ladnie:)prawie kg mniej. pamietaj,zeby duzo pic. moje dziecie spi,to mam minutke. zrobilam sobie:pol puszki tunczyka z jajkiem i korniszonem-takim pikantnym.i na to pol lyzeczki majonezu light. musze przyznac,ze jajko jest sycace i wogole nie czuje glodu. na razie chce ograniczyc:chleb,makaron,ziemniaki i ryz.albo najlepiej wogole je wyrzucic z jadlospisu:) a jak u was dzis?jakie menu sie zapowiada na dzisiejszy dzionek? pozdrowienia

To prawda- gotowane jajko jest bardzo sycące :) jedno ma 90 kcal. Ja zrobiłam sobie dzisiaj chill-- własnie oglądam film i piję wodę z sokiem malinowym i cytrynką.. :) :) Nie wiem jeszcze co dzisiaj będę jadła... może na obiad wcześniej wspomniane przez Ciebie jajko? zobaczymy, narazie nie jestem głodna więc jest ok. noo i baaaaardzo dużo wody! Bardzo dużo. :)

ja jestem po platkach zmlekiem i salatce z tunczyka, glodna nie jestem to dobrze bo nie mam pomysłu na obiadek , mam gotowe pierogi z miesem ale nie zbyt je lubie zreszta na tluszczu bym musiala je odgrzewac :O Jakos tak motywacja mi wzrosła widze bardziej. A co do jajek to nie lubie za bardzo wiec odpadaja. Nie wiem co moge zjesc na obiad, chyba znow salatke z tunczyka hehe, dzis pewnie bd szla ze znajomymi gdzies, piwkiem nie wzgardze i tak u mnie 2 tomax i jestem pijana, ale na zarcie sie nie skusze, o nie nie. Damy dziewczyny rade :) A tak w ogole to ja wazylam w maju 66kg i do konca czerwca zeszlam do 57 - na prawde to mial byc moj wymarzony i ostateczny cel, ale z czasem cele sie zmieniaja teraz walcze o 53 :) I tez sobie mowilam ze po diecie zrezygnuje ze wszystkiego co nalezalo by zrezygnowac, ale tak wpaktyce nie ma, jadlam wszystko ale pilnowalam sie zeby sie nie przejadac i tak oto utrzymalam wage :)

ojej madziksss-ale mi sie poommylilo-ja mam 10kg wiecej niz ty! zawsze wazylam ok 55-58 i pewnie mi to utkwilo w glowie:) a teraz ja sie zastanawiam co na obiad he he. zauwazylam,ze jak robie mezowi obiad albo sniadanie,a chetnie zawsze robie-dostrajam zielenina,cuduje.to jak sie na to napatrze to mi sie odechciewa jesc. takze sposob mam super:robic dla meza,napatrzec sie i oczami nasycic:):) bierzecie dziewczyny jakies witaminki?przy takiej kuracji odchudzajacej moga sie przydac..

hehe dance music nic nie szkodzi :P ja podjadlam dzis jeszcze troche salatki, pare plasterkow kielbaski mala kromka chleba i jablko. nie ma tragedii bo ostatnia rzecz jadlam o 17nastej :P jejku jak ja sie nudze, zaraz lece na piwo takze wreszcie cos sie bedzie dzialo, caly dzien w domu

hej hej strawberry-pochwal sie waga:) a ja wczoraj sobie poszalalam-winko musujace wypilam.wiec kalorii troszke wskoczylo. milej niedzieli

Już się chwalę :) Zeszło tylko 0,2kg ale to już coś :) pomalutku pomalutku i do celu! Dzisiaj niedzielka, obiadek rodzinny więc troszkę jedzenia do żołądka wpadnie.. :) Więc skoro jem troszkę więcej, ale na szczęście same zdrowe rzeczy, bo rodzina ma hopla na tym punkcie, to już do końca dnia nie będę nic jadła. Przy okazji wszystko się strawi :) A rano obudzę się ze wspaniałym uczuciem lekkości :) Ale już w tygodniu normalnie, troszkę rygorystycznie. Miłego dnia dziewczyny, odpoczywajcie!

hej hej ja jestem:) dzis nie bylo nas pol dnia,musielismy pozalatwiac pare spraw. moje dziecie daje mi w kosc,nie mam chwili wytchnienia. teraz spi-w wozku:) strawberry-gratuluje:)1kg mniej-trzymaj tak dalej. u mnie waga dzis wskazywala 63,8-zobaczymy ile misie uda schudnac do konca tygodnia. przy temperamencie mojego dziecka powinno zleciec szybko:) zyczemi milego popoludnia

heeej, troche was zaniedbałam ostatnio :p i dietke tez wlasciwie tylko wczoraj i dzis, ale wczoraj bylam na baseniku dzis w miare sie poruszałam wiec mysle ze nie bedzie tragedii. Ciagle mi 2 kg brakuje do celu, koszmar. Od jutra znowu sie trzymam grzecznie diety :) a jak u was?

u mnie super, nie uaktualniam stopki bo cos mi sie zepsulo i sie nie da ale waze 63,5 kg! Jestem z siebie dumna, kupiłam już sukienkę na piątek w której wyglądam super!

dzisiaj mija mój 4 dzień diety!;) poniedziałek = zjadłam 200 kcal z groszem ( także poniżej 300) wtorek = poniżej 300 kalorii środa = poniżej 500 kalorii dzisiaj = poniżej 400 kalorii jestem tak glodna, ze szok!!! zwazylam się przed chwila bo nie wytrzymalam i było 55,1 kg zwaze się jeszcze jutro z rana na czczo :D ( bo wieczorne wazenie do obiektywnych nie należy:) ) pozdrawiam :*