d48f5bb82c99 31 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Skończyło się babci sranie. Moderacja dawajcie znać, kiedy puchacze inne rzepsy będą sugerowały mnie. Póki co: Klaudia - puchacz ja - puchacz Edytowano 2 godziny temu przez d48f5bb82c99 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 12 Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, Baba napisał: Mam, ale ten drugi jest maly i przejściowy. Nie mam warunków na oddzielną sypialnię. Piekło kobiet? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 12 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Baba napisał: Autoironia, to moje 4 imię Ciężko zauważyć na forum... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 327 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, Baba napisał: Dobre Wyczerpałam już cały swój repertuar jeśli chodzi o dowcipy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 327 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, carewicz rzeczywistości napisał: Ciężko zauważyć na forum... Dlatego trzeba o tym pisać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 238 Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, carewicz rzeczywistości napisał: Ciężko zauważyć na forum... Tak mówią tylko ci, którzy mnie nie czytają ( bo nie lubią) i Miecz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 12 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Tak mówią tylko ci, którzy mnie nie czytają ( bo nie lubią) i Miecz Mam wrażenie, że oszukujesz nas i samą siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 238 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, carewicz rzeczywistości napisał: Mam wrażenie, że oszukujesz nas i samą siebie. Nie będzie dementi. Jest dokładnie tak jak piszesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 12 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Nie będzie dementi. Jest dokładnie tak jak piszesz. Nie jest łatwo zaprzeczać faktom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 238 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, carewicz rzeczywistości napisał: Nie jest łatwo zaprzeczać faktom. Tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1664 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 15 minut temu, carewicz rzeczywistości napisał: Nie jest łatwo zaprzeczać faktom. Gdyby to było prawdą to połowa użytkowników tego forum by tu nic nie pisała. Otóż zaprzeczać faktom jest łatwo, jak kłócić się choć nie masz racji, biegać za kimś by ciągle mu pisać że jest taki i owaki też jest łatwo. Trudna to jest autorefleksja Edytowano 2 godziny temu przez Pokraka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 12 Napisano 2 godziny temu Jeśli autorefleksja polega na zaprzeczaniu faktom to nazywa się to rżnіęcіem głսpa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1664 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, carewicz rzeczywistości napisał: Jeśli autorefleksja polega na zaprzeczaniu faktom to nazywa się to rżnіęcіem głսpa. No o tym mówię, że autorefleksji to tu mało uświadczysz za to zaprzeczania faktom w różniej wersji to jest dostatek . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d48f5bb82c99 31 Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, Pokraka napisał: No o tym mówię, że autorefleksji to tu mało uświadczysz za to zaprzeczania faktom w różniej wersji to jest dostatek . Kto to jest ten carewicz, że tak ładnie po po/lsku pisze aż sie po 2 dniach skapnąłem, że to nie caryca??? imo ten gościu z czarno-białym awatarem wcześniej podrywający Krejze, Maciek? @wakanka1 heeej ANKA??? xD Założę się, że na drugie imię masz Maria Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 238 Napisano 1 godzinę temu 18 minut temu, Pokraka napisał: No o tym mówię, że autorefleksji to tu mało uświadczysz za to zaprzeczania faktom w różniej wersji to jest dostatek . A na tym forum fakty są takie... Kto codziennie pisze tu kilka godzin, to bankowo bezrobotny pijaczyna albo podręczne których nikt do pracy nie chciał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 327 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 minuty temu, Baba napisał: A na tym forum fakty są takie... Kto codziennie pisze tu kilka godzin, to bankowo bezrobotny pijaczyna albo podręczne których nikt do pracy nie chciał. Jest jeszcze reprezentacja przegrywek i przegrywów. Edytowano 1 godzinę temu przez murb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 238 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 minuty temu, murb napisał: Jest jeszcze reprezentacja przegrywek i przegrywów. To jeden uj Oj przepraszam Chciałam napisać: na jedno wychodzi Edytowano 1 godzinę temu przez Baba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1664 Napisano 1 godzinę temu 15 minut temu, d48f5bb82c99 napisał: Kto to jest ten carewicz, że tak ładnie po po/lsku pisze aż sie po 2 dniach skapnąłem, że to nie caryca??? Mnie nie pytaj, urodziłam się wczoraj, albo urwałam z choinki nie pamiętam już jak to było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 327 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Baba napisał: To jeden uj Oj przepraszam Chciałam napisać: na jedno wychodzi O nie. Semantyka jest ważna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 327 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Mnie nie pytaj, urodziłam się wczoraj, albo urwałam z choinki nie pamiętam już jak to było. O przepraszam. To ja bardziej nie wiem kto jest kim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1664 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Baba napisał: A na tym forum fakty są takie... Kto codziennie pisze tu kilka godzin, to bankowo bezrobotny pijaczyna albo podręczne których nikt do pracy nie chciał. Każdy przyjmuje taką narracje jaka mu pasuje i coś daje Ja podobno pracuje bo jestem za brzydka by ktoś mnie utrzymywał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1664 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, murb napisał: O przepraszam. To ja bardziej nie wiem kto jest kim. A ja za to jestem naiwna jak student pierwszego roku Edytowano 1 godzinę temu przez Pokraka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 327 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Pokraka napisał: A ja za to jestem naiwna jak student pierwszego roku I tak masz lepiej bo ja jestem qrwa. Ponieważ w doborowym towarzystwie to uważam nawet, że to zaszczyt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d48f5bb82c99 31 Napisano 1 godzinę temu Moderacja coś tutaj puściła... hej znasz suno.ai @wakanka1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1664 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, murb napisał: I tak masz lepiej bo ja jestem qrwa. Ponieważ w doborowym towarzystwie to uważam nawet, że to zaszczyt. I byle nie tania Mnie nie stać na ścinki do bigosu to dziś piekę kaczkę. Ślinka mi cieknie na winku jest pieczona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 12 Napisano 1 godzinę temu 24 minuty temu, Baba napisał: A na tym forum fakty są takie... Kto codziennie pisze tu kilka godzin, to bankowo bezrobotny pijaczyna albo podręczne których nikt do pracy nie chciał. To do której grupy się zaliczasz..? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 12 Napisano 1 godzinę temu 17 minut temu, Pokraka napisał: Mnie nie pytaj, urodziłam się wczoraj, albo urwałam z choinki nie pamiętam już jak to było. Ja też nie wiem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 12 Napisano 1 godzinę temu 18 minut temu, murb napisał: O nie. Semantyka jest ważna. signifiant i signifié Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oubli 13 Napisano 1 godzinę temu 10 godzin temu, Pokraka napisał: Też nam takie wrazenie. Tylko się zastanawiam czy to fakt czy obiektywny, czy mi odpala się narzekanie starej baby na koniec czasów. Trzeba by zapytać kogoś z młodego pokolenia ale oni nie czytają. Tzn moi czytają ale rzeczy z naszej biblioteczki, albo mojego rodzestwa czyli też gust starego pokolenia. A może? Może to fakt nieobiektywny. Jakoś tak nie brałam tego wcześniej pod uwagę. Osadziłam się w roli znawcy i wydziwiam na młodych pisarzy i jurorów. No ale na co tu narzekać, jak nawet masło potaniało ostatnio? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 238 Napisano 1 godzinę temu 23 minuty temu, Pokraka napisał: Każdy przyjmuje taką narracje jaka mu pasuje i coś daje Ja podobno pracuje bo jestem za brzydka by ktoś mnie utrzymywał I do tego w ochronie, bo masz dużo czasu na pisanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach