Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel

Mam doła

Polecane posty

Gość dżony rąbacz
oj ty to masz tego kur... doła świątek,piątek i niedziela......do psychiatry won!!!!!!!!!!!!!

Gość Dr Raus
Naprawdę? A może chcesz o tym porozmawiać?:classic_cool::classic_cool:

Na filmach laicy rozbrajają bomby będąc instruowanymi przez telefon... a w końcu taki telewizor to nie bomba... to może jakichś instrukcji by mi ktoś udzielał... ktoś kto się zna... a ja bym se naprawiał telewizor?

Gość Dr Raus
Czy wywołuje to w tobie jakiś głęboki lęk czy stan napięcia?Powiadasz kolory zmienia?:classic_cool:

Gość Dr Raus
Menu pojawia się w różnych językach....a czy to nie językami świata przemawiali apostołowie?:classic_cool:

Gość mgr inż Ypsilon
Awaria luminoforu w ekranie plazmatycznym:classic_cool:Proszę odstawić do serwisu

Gość Dr Raus
Moja rada jest taka...telewizor do serwisu(za mgr inż. Ypsilonem) a doopa w troki i do najbliższego gabinetu z umową nfzowską,bez obaw do szpitala pana panie niedziel nikt na siłę nie wsadzi...to wolny kraj:classic_cool:mamy szerokie możliwości leczenia ambulatoryjnego:classic_cool:Będzie dobrze !!

Gość mgr inż. Ypsilon
To czy Pan kupił plazmę czy nie kupił nie ma głębszego znaczenia dla sprawy.Status usterki jest jak wyżej:classic_cool:Ale Ale,ja widze,że pacjent nam się rozweselił:classic_cool: