Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy wy to widzicie

Facet który zabił polityka PIS był podstawiony przez Kaczyńskiego

Polecane posty

Gość czy wy to widzicie

Kto po takim zabójstwie i schwytaniu gada w taki sposób do kamery? Widać wyraźnie, że gada rzezy, w które sam nie wierzy. Ale ktoś kazał mu odegrać pewną rolę. Że pozabijałby Kaczyńskiego i wszystkich z PIS. Biedny człowiek. Ciekawe co mu obiecali. Jest już stary więc może obiecali, że sfinansują jego dzieciom lub wnukom edukację. A może obiecali mu, że wyciągną go z więzienia. No w każdym razie cel zostanie pewnie osiągnięty. PIS jest pokrzywdzony, wręcz uświęcony męczeńskimi śmierciami więc pewnie ludziska pójdą na niego zagłosować. I o to chodziło. A komu o to mogło chodzić. Przecież, że nie Platformie chodzi o wygraną PIS

Gość czy wy to widzicie

Gość tak widzimy
ze zamknęli sklepy z dopalaczami to klej wąchasz

Gość czy wy to widzicie
W ogóle mnie nie interesują takie rzeczy jak dopalacze Ciekawi mnie tylko, czy prawda wyjdzie na jaw. A jak jest twoja teoria? Ze biedny pokojowo nastawiony PIS i święty Kaczyński są ofiarą polityki nienawiści Platformy? I Tusk powinien przeprosić Kaczyńskiego za to, co się stało (przyznając się, że to jego wina)?

Gość tendencyjny
szkoda mnie pieniędzy podatników, że Jarek znowu wymyśla jakieś komisje sejmowe aby wykryć kolejny spisek na jego życie a może należy Jarkowi pokazać biurko , przy którym usiądzie spokojnie i zacznie rządzić oraz wydawać rozkazy , niech się poczuje wodzem , ciekawy jestem co na początek wymyśli, czy pomniki w każdym mieście ?

Gość jesteś POryty kolego
i twoją pasją jedyna zresztą jaką POsiadasz są teorie sPiSkowe

Gość czy wy to widzicie
Nie wiem do kogo mówisz, że jest poryty ale teorie spiskowe to specjalność zwolenników PIS, temu chyba po wielu miesiącach domysłów co do katastrofy prezydenckiego samolotu - nie da się zaprzeczyć

Gość jesteś POryty kolego
jak widac PO Tobie to już PO się zaczyna interesować sPiSkami- jakbys nie zauważył tego co piszesz Czyzby rozdwojenie jaźni? na to sa leki i specjalisci

Gość czy wy to widzicie
ja mówię, jakie odnoszę wrażenie i czego się obawiam. Wielu ludzi mówiło po katastrofie samolotu, że Jarosław Kaczyńskie załamie się i odejdzie z polityki po śmierci brata bliźniaka a ja obawiałem się, że nie...i niestety się sprawdziło. Obawiam się, że tym razem będzie podobnie. Z resztą, to, że incydent ten pomoże PISowi jest praktycznie pewne. Przypomina mi to po prostu podobne prowokacje z historii, np przed wybuchem II Wojny Światowej. Przebranie się za wroga i zaatakowanie swoich. W sumie mała ofiara wobec perspektywy dużego sukcesu. Cóż, czas pokaże albo i nie. Ale mam nadzieję, że prawda wyjdzie na jaw. Gorzej, jeśli pan w więzieniu "popełni samobójstwo" jak to się często zdarza polskim więźniom. Oczywiście popełniają te samobójstwa bez niczyjej pomocy. Tak jak było pokazane w filmie symetria

Gość Kafe poradnik
Rzeczywiście trzeba być slepym ażeby nie widzieć , że to jest dla PiS korzystne z politycznego punktu widzenia. Inna sprawa , że się z Tobą nie zgadzam. To pewnie jakiś niezrównoważony gość. Spiralę nienawiści nakręcają wszyscy a moim zdaniem najwięcej PiS.