Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aisoglam

Co sądzicie o imieniu Idalia? :)

Polecane posty

Gość izia87
nie jak już to Italia:)

a ja mam koleżankę o imieniu Idalia :) bardzo fajna dziewczyna :) pozdrowienia dla Ciebie koleżanko :):):)

Gość aisoglam
madaleno, a czy Twoja koleżanka jest zadowolona ze swojego imienia? a jak Ty na nie zareagowałaś po raz pierwszy? pozdrawiam :)

Gość aisoglam
Podnoszę wątek, bo powoli czas wybierać ;) A może zamiast Idalii - Marianna? Pozdrawiam, Wesołych Świąt życzę.

Gość magen
http://forum.gazeta.pl/forum/f,12924,Wszystko_o_imionach.html Wejdź na to forum i wpisz Idalia,poczytasz kilka wątków i wypowiedzi,część moich,bo mam 3,5 letnią Idalię:)Tam imię Idalia jest b.lubiane:) Imię jak najbardziej polecam,córka jest najczęściej nazywaną Ida,Idusia -w przedszkolu i gdzie indziej imię nie stwarza problemów.Komentarz o krzywdzie słyszałam raz,a że imię jest piękne bardzo wiele razy.Jedyny problem to przeinaczenia(urzędy,lekarze),gdyż imię jest nie wszystkim znane,zdarzała się już Idaria,Italia,a najczęściej Dalia. Napisz co wybrałaś,najlepiej na forum o imionach gazety,a nie tutaj:)

Gość magen
Coś tamten link nie działa,wpisz do google'a: forum wszytko o imionach. Daj znać co wybrałaś:)

Gość no to ja jestem
Ja mam na imie DALIA. podoba mi sie moje imie , ale idalia chyba juz nie ;/

Gość Idala
od 18 lat mam na imię Idalia, i w realu nigdy nie spotkałam się z tym żeby się komuś nie podobało. jest oryginalne, i nie zgadzam się że nie ma charakteru. to wy o zwyklych imionach typu ania, gosia, julka, zuzia itp. jesteście mało oryginalne.a i duupy nie daję:) zastanówcie się co piszecie bo czasami to wy powinniście nazywać się bezmózg bądź kretynia. oczywiście nie każdemu się musi podobać ale obraźliwe teksty w stronę naszego imienia są beznadziejne. może wpiszecie swoje imiona a wtedy ja wypowiem się na ich temat:) a wszystkie idalie, pamiętajcie jesteśmy supeeeer oryginalnne i niepowtarzalne:)

Gość ciapaty-to jest to!
do idalia- tepaku jeden to jest STARY TOPIK!!! STARY TOPIK!!! STARY TOPIK!!! STARY TOPIK!!! STARY TOPIK!!! STARY TOPIK!!! STARY TOPIK!!! STARY TOPIK!!! STARY TOPIK!!! STARY TOPIK!!! STARY TOPIK!!! STARY TOPIK!!! STARY TOPIK!!! STARY TOPIK!!! STARY TOPIK!!! STARY TOPIK!!! STARY TOPIK!!! STARY TOPIK!!! STARY TOPIK!!! STARY TOPIK!!!

Gość Idalia Tomczak
Idalia Tomczak prowadzi audycje w ESKA Rock

Gość mental cut
faktycznie piękne imię, chociaż po prawdzie to pierwsze skojarzenie to z debilką (iDaLia DebiLka) albo idealną

Gość pani s
uwielbiam to imie i jesli bede miala kiedys corke to takie imie wlasnie otrzyma (od idalii elzonowskiej :) jedyne czym sie martwie to spieszczaniem tego pieknego imienia. idalia to nie ida, a pewnie tak beda radzic sobie ludzie ktorzy nie poradza sobie z przyswojeniem oryginalnej formy

Gość malpka5323568
doskomale. dla konia.

Gość malpka5323568
*doskonale sorry pisze z tel

Gość malpka5323568
*doskonale sorry pisze z tel

Gość asfg
o jezu "trędowata" tam byla idalia

Gość gość
jeśli będę miała córkę, kolejną, bo mam dwie Blankę i Aurelię to z pewnością tak właśnie dam Jej na imię:)jest cudne, dźwięczne, kobiece, Idalia Tomczak- w radio, gdy się przedstawia aż miło słyszeć, tak uważam. Liliana-ktoś narzekał- równie piękne:)

Gość gośćja
Moja ciocia miała na imię Idalia a całe życie mówiono do niej Danusia .Malo osób wiedziało że jest Idalia

Gość gość
Imie straszne, ludziom juz bije na dekiel od tej oryginalnosci Kupalia moze? ? Kupi albo Kupa w zdrobnieniu

Gość gość
Śliczne, dźwięczne, kobiece imię, sama bym chciała takie nosić :)

Gość gość
Wola dziś "15 listopada imieniny obchodzą: Albert, Alfons, Artur, Gurias, Idalia, Józef, Leopold, Leopoldyna, Przybygniew, Sekundus i Roger".

Gość gość
Znowu gornicy wzieli sie do pracy i cos odkopali