Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fiolcia84

Alergia na mleko krowie, podałam jogurt

Polecane posty

Moje dziecko w 3m-cu dostało wysypki, lekarz stwierdził że to może być alergia na krowie mleko. Od tamtej pory dzisiaj po raz pierwszy podalam jej zgodnie z zaleceniem lekarza kilka łyzeczek jogurtu żeby sparwdzic czy jest ta alergia czy nie. No i juz kilka godzin minęło i w zasadzie to nie widze żeby coś się działo. Wiec pytanie do mam które mają juz takie doświadczenia: kiedy może pojawić się ewentualna wysypka po takiej ilości? Jak intensywna i w jakich miejscach, jak to było u waszych dzieci? Ile czasu powinnam odczekać przed podaniem znowu tym razem większej ilości jogurtu? Myslałam żeby jutro podac pół kubeczka jeśli dzisiaj nic sie nie bedzie działo... Czy wracaliście do normalnego mleka mod. kiedy alergia przeszła? Jak zalecali wasi pediatrzy? Czasami co lekarz to inne zdanie... Moje dziecko nie chce jesc kaszki na nutramigenie, zreszta wcale sie jej nie dziwie :P

Gość ullalaaa
poczekaj dwa dni, jak nic się nie bedzie działo mozesz znowu podać , tylko nie szalej na poczatku z ilością!! mój dzisiaj zjadł czekoladkę z adwokatem :( dorwał ją a ja nie miałam serca mu odbierać...zobaczymy co się bedzie działo.