Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aamelka.

Schudnijmy razem! ;) bez żadnych diet - poczujmy sie świetnie w swojej skórze! :

Polecane posty

Gość Aamelka.

Zdaje sobie sprawe ze jest wiele takich topicow ale postanowiłam założyć nowy zebysmy zebrały nowe osoby bo na innych tematach jest juz naprawde bardzo duzo postow :P:D To moze ja zacznę od siebie ;) mam 168 cm i niestety nieszczęsne 70 kg wagi. Czuje sie z tym fatalnie :P wiec pomyslalam ze tu na kafe zdobęde jakas motywację ;) Reguły naszego odchudzania sa banalnie proste: MNIEJ ŻARCIA, WIECEJ RUCHU :D mam nadzieje ze to przyniesie nam jakies efekty :P Czy sa chętni? :D razem napewno zdziałamy wiecej ;)

Hej! Diety mono nie są dla mnie. Lubię kolorowe urozmaicone jedzenie. Jem regularnie, co 3 h. Zdrowe, niskokalorycznie, ale smacznie. To chyba dobre miejsce, by pogadać o takim pomyśle na swoją figurę. Mogę się przyłączyć? Sporo ćwiczę, do 3h dziennie, poza piątkiem i niedzielą. W domu trudno się zmobilizować, więc maszeruję do klubu. Duży wybór zajęć, raz, dwa razy w tygodniu zagądam też na siłownię. Jem od 1000 do 1300 kcal dziennie póki co. We wrześniu sporo przytyłam przez stresy i chcę jak najszybciej wrócić do stanu sprzed. Później przebuduję kaloryczność.

Oczywiscie ze mozesz sie przyłączyć ;) w kupie siła jak to mowia :P Tez zamierzam jeść co 3h ale takie lekkie posiłki :D zobaczymy co z tego wyjdzie :P

Cześc Dziewczynki co prawda od tygodnia juz dietkuje po swojemu ale chętnie jesli mogę dołącze? Mam 163 cm i 58 kg chciałabym tak 53-55 okaże się kiedy poczuje się lepiej:)

Gość elca
ja tez chcę schudnąć, ważę 64 kg przy 168 cm, chciałabym schudnąć co najmniej 5 kg do sylwestra i następne 5 kg do maja tak więc mam pół roku na schudnięcie 10 kg, mam nadzieję że się uda od następnego tygodnia zacznę ćwiczyć, wyszukałam sobie różne ćwiczenia na youtube, jak na razie chodzę raz w tygodniu na basen, na śniadanie jem odchudzające płatki z mlekiem, do pracy na drugie śniadanie biorę duży jogurt naturalny i do tego otręby, za to na obiad jem chamskie niezdrowe tuczące jedzenie ale muszę mieć choć coś z tego życia;) kolacji nie jem, chyba że jakiś owoc, między posiłkami też czasem jakiś owoc, biorę dodatkowo chrom i błonnik bo kocham słodycze i muszę mieć jakiegoś wspomagacza żeby ich nie tykać mam nadzieję że mi się uda

Gość rumianek_
Cześć dziewczyny! Mam zamiar zrzucić kilka kg, konkretnie 6 kg. Będę stosować dietę ok 1000 kcal. Chcę ważyć 50 kg - mam nadzieję, że z wami mi się uda :)

ja już kilka dni się pilnuję z jedzeniem tak na maxa i staram się nie jeśc po 18 zrobiłam sobie peeling kawowy z oliwą z oliwek po prostu rewelacja polecam:)

ciesze sie, ze jest nas tu coraz wiecej! musimy sie razem motywowac. Ja jak narazie staram sie odstawic slodycze (ktore na moja niekorzysc uwielbiam! ;)), jasne pieczywo (chociaz raz na jakis czas nie zaszkodzi ;)) no i oczywiscie ograniczyc tluszcze! :D do tego dorzuce jakies ćwiczenia i bedzie pieknie! ;) mam nadzieje... Hmm... peeling kawowy? :D a na czym on tak dokladnie polega?

I jeszcze mam propozycje zebyśmy co tydzien wskakiwaly na wage! :P i dzielily sie efektami :D co Wy na to moje drogie? :)

Cześć:) ja po śniadanku białkowym -2 plasterki polędwicy -serek wiejski -jajko -herbatka z pokrzywy teraz parzy mi się czerwona bo już od jakiegoś tygodnia ja piję słodycze też odstawiłam, chleb,makarony , ryż mam nadzieję ze na długo:) z cwiczeniami gorzej jak narazie to trochę hula hopem kręce jakieś brzuszki no i spacery z synkiem:) a peeling kawowy polecam naprawdę poczytajcie sobie o nim i zastosujcie, uciekam biorę się za mycie okien w domku i sprzątanie heh do wieczorka kochane