Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adgjm

Czy są tu skini? / dziewczyny skinów? / co myślicie o skinheadach?

Polecane posty

Gość Adgjm

Mnie oni odpychają.. Ale poznałam jednego i nie moge o nim nie myslec.. Jednak boje sie. Macie jakies pojecie w tym temacie?

Gość Daaaaanimirkaka
mają ładne łyse pały bez napletków

pewnie mnie tu zjedziecie, ale moj chlopak byl kiedys skinem. znam go od zawsze wiec z tamtych czasow tez go pamietam, i naprawde bylo w nim duzo nienawiscie dla pewnych osob, ciagle pakowal sie w klopoty itd.. jak dla mnie to byl taki ze wzgledu na chora sytuacje w rodzinie, latwo mu bylo sie wplatac w zle towarzystwo nie wiem czy wiecie, ze sa tez skini przeciwni rasizmowi - nazywaja sie sharp:)

Gość Adgjm
Niestety ja nie mowie o tych przeciwnych rasizmowi. Twoj facet ubieral sie/wygladal jak taki typowy skin? A czemu juz nie jest skinem?

tak, ubieral sie jak typowy skin... jak byl gowniarzem mial nawet wytatuowana swastyke:O na szczescie juz jest zakryta innym tatuazem. mysle ze przeszlo mu to z wiekiem, 28 letni facet w glanach . przykrotkich dzinsach i z czerwonymi szelkami nie wyglada zreszta groznie tylko smiesznie. niektore poglady mu zostaly, z niektorych sie dzis smieje i uwaza za glupie.

Gość dziecinada
dobre dla 15 stolatkow z blokowisk ktorzy cierpia na brak zainteresowan i nude. Z czasem wyrasta sie z tego - czasem nie a wtedy zycie zmarnowane...

Gość Adgjm
Ktore poglady mu zostaly, a z ktorych sie smieje? Wypowiedz sie ktos jeszcze:-(

na pewno nie jest juz wielbicielem hitlera, zreszta nie uwaza sie juz za skina. nie lubi Zydow i arabow. co dziwne niektore z jego pogladow troche zaczelam rozumiec - (ale nie wyznawac)

Mnie kiedyś zaczepił skin i powiedział, że jestem "Jakimś chińczykiem, mieszańcem albo innym ścierwem". Chyba był jakimś niedorozwojem, żeby Chinki od Polski nie odróżnić :D

tak, uwierz ze wsrod skinow rowniez sa debile:D ale ze akurat nie powiem ze wszyscy sa idiotami, na studiach znalam mega inteligentnego i przyjacielskiego skina

chyba kazdemu zle sie kojarza, mi tez. a juz najbardziej nie lubie tych dziewczyn skinheadek, zawsze maja te fryzury ktore nazywaja ,,malpka" a wyglada to jak nic innego jak zydowskie pejsy

Gość Adgjm
ja tez (chyba niestety) zaczynam rozumiec jego poglady(niektore) i niektore nawet popierac. ale nie wiem po prostu czy warto sie w to pakowac.. niestety widac ze ogolne wybiorcze podejscie do skinow jest negatywne.. mam tak samo, tylko czy nie robie bledu ??

a ile macie lat? wiesz, z tymi pogladami to jest tak, ze moze trzeba jednak wysluchac pogladow innych osob i dopiero osadzac. ja kiedys bylam wrecz ogromnie tolerancyjna, i np nie mialabym nic przeciwko zeby przyjezdzaly do Polski zyc araby. moze sama musialam zobaczyc jak wyglada panstwo zalane przez turkow (mieszkalam w holandii jakis czas), bo teraz absolutnie bym nie chciala zeby u nas bylo tyle arabow. troche sie zmienily moje poglady co do homoseksualistow (z niemal calkowitej tolerancji to mocno ograniczonej). wydaje mi sie ze nie wolno nikogo slepo sluchac, tylko co do wszystkiego trzeba wyrobic sobie wlasna opinie

Gość Adgjm
mam tak samo.. nie chce Polski wymieszanej rasowo i kulturowo.. a jeszcze kiedys wierzylam w ''najpierw jestesmy ludzmi, dopiero potem narodami''. tzn to nie tak, ze nie wierze.. nie jestem pelna nienawisci, ale tez nie tryskam milsocia do wszystkich,jak kiedys.. podobnie z homoseksualistami.. moja tolerancja bardzo sie skurczyła. i nie ukrywam, ze on miał na to wpływ. ale to nie tak, ze on mi narzuca, ja dalej czesto kloce sie z nim o poglady, ale czasem przyznaje mu racje, bo tak podpowiada mi rozum.. mam 19 lat,on 22

wydaje mi sie ze to nie tak ze pod jego wplywem zmienilam swoje poglady, chyba raczej chodzi o to ze wczesniej nie chcialam sluchac kogos kto ma inne zdanie niz ja, a stalo sie tak ze zwiazalam sie z kims o innych pogladach i musialam je wysluchac. na pewno nie stalam sie rasistka i homofobka, raczej teraz wydaje mi sie ze polska kultura to ogromna wartosc i chce zeby przetrwala, nie jestem katoliczka ale islamu w polsce tez nie chce i to chyba latwo zrozumiec. powiem tak, nie znosze wszystkiego co jest fanatyczne i ortodoksyjne i tyczy sie to wszelkich pogladow

Adgjm mam tak samo.. nie chce Polski wymieszanej rasowo i kulturowo... Rozumiem że ty jesteś prawdziwą Polką i możesz mi powiedzieć jaki jest wyznacznik Prawdziwej Polskości :D ? Jeszcze jestem w stanie zrozumieć rasowo... ale kulturowo... widzisz kretynko gdybyś uważała na lekcjach historii to nie pierdoliła byś takich głupot :O

szprota999 Owszem jestem chamem, co idioty się nie zgodzę. Ty jesteś taką samą debilką jak autorka i szkoda z wami dyskutować, ja waszych braków w edukacji uzupełniał nie będę. P.S. Byłem w gimnazjum chyba, jak miałem poglądy narodowo-socjalistyczne :D

Gość Adgjm
no coz.. to prosze idz z tego tematu, nie obrazaj mnie i nie pisz wiecej nie w temacie, w ogole nie pisz, prosze :)

Adgjm Ja cię nie obrażam, ja ci piszę prawdę, prawdę której nie wiesz i nikt ci do tej pory jej nie powiedział. Jesteś debilką i powinnaś wrócić do szkoły nadrabiać zaległości z lekcji historii.

"nie chce Polski wymieszanej rasowo i kulturowo.. " Człowiek znający historię nie pierdolił by takich głupot :O I nie pójdę z tego tematu! Jak chcesz to se sama idź! To jest mój temat bo ja go rekwiruję!

niedziel ty chyba jakis zakompleksiony jestes ze anoniomowo wyzywasz ludzi od debili. uwazam ze kazdy narod ma swoja kulture i obyczaje - myle sie ze wyzywasz mnie od debilek? nie mowiac o tym ze w postach nikogo nie obrazilam, a ty wpier**lasz i zamiast pisac sensownie na temat to zaczynasz ublizac.