Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adgjm

Czy są tu skini? / dziewczyny skinów? / co myślicie o skinheadach?

Polecane posty

Gość Adgjm
byc moze jestem niedouczona i nie znam historii.. ale nie o to pytam na litosc boska... powie cos ktos jeszcze ??

Adgjm byc moze jestem niedouczona i nie znam historii.. No widzisz... robisz postępy... jeszcze tylko to być może skreślić i będzie dobrze... czy nie można było tak od razu? Od początku wam to mówiłem. Ale nie... Wy się tylko kłócić potraficie.

Gość mysle sobie ze
nie jeden skin lepszy od tolerancyjnego głąba i chama....

Gość jkmjl,kjlklfg
mnie tez skini odrzucaja, po prostu sie ich boje, i nie ma w tym nic dziwnego. na twoim miejscu powaznie bym sie zastanowila, czy warto pakowac sie w emocjonalny zwiazek z kims takim...

Gość Adgjm
Wygladal jak typowy skin? Nie przeszkadzalo Ci to?

Odradzam. Z byle chujami, którymi niewątpliwie skini są, sypiać nie należy, żeby w razie fatalnej wpadki nie przekazywać dalej takich zjebanych genów. O ideologii w ogóle nie warto się wypowiadać, bo to pozbawiony głębszej refleksji, bezwartościowy bełkot.

Gość Adgjm
on nie jest byle hujem....

Ja miałam kontakt z tymi typami od dość dawna i przez dłuuugi okres czasu. Kiedyś ich było tu pełno jak wszy. Ale w latach 90-tych udało się oczyścić miasto z tego brunatnego gówna. Pamiętam ich z końcówki lat osiemdziesiątych jak rozpierdalali anarchistyczne demonstracje. Milicja im nie przeszkadzała. Jak myślisz dlaczego? Bo w większości to byli ich c*ele-konfidenci. Pamiętam jak na początku lat 90-tych ta brunatna zaraza szerzyła się po ulicach i mieli swój lokal na Nowym Świecie. Wsławili się między innymi takimi akcjami jak masowe pobicia bezdomnych na dworcu centralnym, za które chwalił ich Korwin-Mikke w swoich felietonach. Uzasadniał, że w ten sposób oczyszcza się naród ze zbędnych śmieci. Co nie dziwi bo faszyzm, korporacjonizm faszystowski czy nacjonalistyczny to rozwinięta forma burżuazyjnego kapitalizmu. Miałam okazję poznać ich poglądy kiedy w biały dzień w południe te brunatne k*rwy zaatakowały moich kumpli w autobusie młotkiem. Nikt się nie ruszył, a jeden kumpel drugiegoa z dziórami w głowie i zakrwawionego targał przez pół miasta na własnych plecach do szpitala. Sławni są też z napadania i pobić na kolorowych studentów. Najgłośniejszy incydent z Wrocławia chyba z 90-tego... pewnie, też nie słyszałaś, bo srałaś wtedy jeszcze w pieluchy, a wmówili ci że to wstrętne media ich teraz tak bez powodu represjonują. A o rocznicy "Marszu na Myślenice" i co to w ogóle było słyszałaś? To, że teraz te przycwelone szmaty "dbają o wizerunek" i nie piszą wprost o "rasie panów" to gówno znaczy. Brunatna szmata, zawsze będzie niczym więcej jak tylko brunatną szmatą.

Tu masz fragment ze strony NOPu, oficjalnie działających brunatnych szmat: "3. Duchowego odrodzenia i materialnego rozwoju Polski nie osiągniemy bez kreacji Nowego Człowieka - świadomego swych obowiązków wobec Ojczyzny i Narodu, twórczego, dynamicznego, dostojnego, rozwijającego nieustannie i wszechstronnie swą osobowość. Dlatego naszym podstawowym zadaniem jest praca wychowawcza, przekazywanie młodym pokoleniom miłości Ojczyzny i wskazywanie dróg do budowy Jej potęgi." To jest właśnie clue totalitaryzmu, a w szczególności faszyzmu. Reszta to tylko taki kwiatek do kożucha, stek pobożnych życzeń. Kto i niby na jakiej podstawie ma tworzyć nowego człowieka i na czyj "obraz i podobieństwo" ma on być stworzony?

Gość Adgjm
On nie leje byle napotkanych obcokrajowcow. Nie generalizuj

Gość nie skin
moze niektórzy tzw skini to zwykli kretyni ale jako rozsądny czlowiek uważam że każdy w świecie ma swoje miejsce,z tego co dzieje sie i będzie się działo w Europie zachodniej i USA trzeba wyciągać wnioski i nie popełniać tych samych błędow,sprowadzanie do kraju obcych kulturowo np marokańczyków to głupota ślepa tolerancja prowadzi do tragedii np antyfaszysta roku:O Simon Mol i kilkadziesiąt Polek zarażonych AIDS bo uprawianie seksu z Murzynem z prezerwatywą to 'rasizm'

Gość dlaczego czerwonym
gownem?

"ślepa tolerancja prowadzi do tragedii np antyfaszysta roku Simon Mol i kilkadziesiąt Polek zarażonych AIDS bo uprawianie seksu z Murzynem z prezerwatywą to 'rasizm'" Ale wydaje mi się że mieszasz tutaj pojęcia tolerancji i głupoty. A do tej głupoty nie prowadzi z kolei tolerancja, tylko tak zwana poprawność polityczna. Bo tolerancja nie polega na uprawianiu seksu z murzynem bez prezerwatywy, to poprawność polityczna na tym polega.

Dlatego: ". Co nie dziwi bo faszyzm, korporacjonizm faszystowski czy nacjonalistyczny to rozwinięta forma burżuazyjnego kapitalizmu" I dlatego: "pamiętam ich z końcówki lat osiemdziesiątych jak rozpie**alali anarchistyczne demonstracje. Milicja im nie przeszkadzała. Jak myślisz dlaczego? Bo w większości to byli ich c*ele-konfidenci."