Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adgjm

Czy są tu skini? / dziewczyny skinów? / co myślicie o skinheadach?

Polecane posty

Gość to jak to z toba jest
niedzielu, jestes skinheadem :classic_cool:?

Gość nie skin
akurat myśle że PP i tzw. tolerancja mają ze sobą duzo wspólnego ludzie ja nikogo nie nienawidzę, doceniam np. kulturę japonską, Bruca Lee Michaela Jordanba czy Jacksona ale jestem zdania że każdy ma swoje miejsce w świecie i powinien budować dobrobyt:D u siebie tj Afrykanczycy w Afryce, Europejczycy w Europie,Chinczycy w Chinach itd

Gość polska dla polakow
ziemia dla ziemniakow

to jak to z toba jest niedzielu, jestes skinheadem ? Nie, ale jak byłem w gimnazjum to sympatyzowałem z tymi środowiskami. Obecnie uważam ich za takie samo gówno jak czerwonych. Zresztą... przecież oni SĄ czerwoni! Komuchy podrzuciły prawicy "kukułcze" jajo w postaci wszelkich faszystów i nazistów. A oni mają tyle wspólnego z prawicą, z kapitalizmem, co Stalin z demokracją. Wojna III Rzeszy i ZSRR to była wojna miedzy socjalistami! Brunatna zaraza i czerwona zaraza są bliżej siebie niż wam się wydaje!

Gość nie skin
w zasadzie wszystkie partie polityczne roznią sie między soba szczegołami , zreszta i tak wszystkie rozkazy są wydawane z Brukseli, jak kiedyś z Moskwy

nie skin akurat myśle że PP i tzw. tolerancja mają ze sobą duzo wspólnego Cóż... ale należy jeszcze sobie zadać pytanie o której tolerancji mówimy? Czy o tolerancji tolerancji? Czy o tej serwowanej nam przez UE i lewą stronę sceny polityczne? Bo jeśli o tej drugiej to rzeczywiście, tolerancja i poprawność polityczna mają wspólną cechę, głupotę. Ale prawdziwa tolerancja nie ma z tym wiele wspólnego, bo nie polega na tym że masz murzynowi lizać rzyć od razu (jak to widzą w UE i po lewej stronie sceny politycznej) jak go spotkasz, tylko że ten murzyn po prostu ci nie przeszkadza jak se idzie ulicom. Współczesna tolerancja naprawdę ma nie wiele wspólnego z tolerancją. Np takie środowiska homo. Tak? Walczą o przywileje dla siebie, no dobra. Ale co się dzieje jak masz inne zdanie w tej kwestii niż oni? Wtedy jesteś nietolerancyjnym homofobem, tylko dlatego że masz inne poglądy. Więc gdzie to jest tolerancja? Mamy tu do czynienia z eurotolerancją :O!

Rzuciłeś mnie na kolana swoimi wnioskami. Prawda zabolała? Nie jestem komunistką, kretynie.

"jestem zdania że każdy ma swoje miejsce w świecie i powinien budować dobrobyt u siebie tj Afrykanczycy w Afryce, Europejczycy w Europie,Chinczycy w Chinach itd" Wydaje mi się że przesadzasz. Ile tych chińczyków czy murzynów przyjeżdża do nas? Grupka chińczyków nie spowoduje nagle że Polacy zaczną mówić po chińsku i wierzyć w Mao.

Gość nie skin
oczywiscie że eurotolerancji pisalem, o innej nie ma mowy w zsre co do np murzyna to już nie raz widzialem i nic, może to zawsze jakaś nowośc ale ja sie tym nie jaram i nie chcialbym żeby nam tu zaczeli MASOWO przybywać, co nie znaczy że ich nienawidzę

Gość nie skin
grhhhh , a żal by Ci było białasa zamordowanego przez Murzynow? jestem ciekaw:O

Tak. Co w tym dziwnego? Jedno drugie wyklucza? I białego zabitego przez białego też mi żal. Ogarniasz?

Mam wrażenie, że dyskutuje z jakimiś gówniarzami po 20 lat. Ja te rzeczy PAMIĘTAM. I tym się różnimy.

nie skin oczywiscie że eurotolerancji pisalem, o innej nie ma mowy w zsre co do np murzyna to już nie raz widzialem i nic, może to zawsze jakaś nowośc ale ja sie tym nie jaram i nie chcialbym żeby nam tu zaczeli MASOWO przybywać, co nie znaczy że ich nienawidzę Ale oni tu masowo nie zaczną przybywać. O to się nie ma co bać. Raz bariery językowe, murzynom bliższy jest Angielski, Francuski czy Niemiecki przez kolonialną przeszłość, niż Polski. A dwa to nie jesteśmy dla hołoty atrakcyjnym krajem. Kraje Europy Zachodniej są znacznie bogatsze, i mają coś co szczególnie przyciąga taką hołotę... dobrze funkcjonujący socjal. Więc nie grozi nam zalew hołoty, a ci co do nas przyjeżdżają to w większości (z wyjątkami, ale jednak) ludzie którzy chcą pracować czy studiować, a nie leżeć do góry dupą i brać zasiłek.

Gość nie skin
Nie wyklucza, chodzi tylko o to ze 'people of color' nie są święci i mogą też być rasistami, rozumiesz? Mnie tylko wkurza mit biednego murzynka,zwłaszcza że rzeczywistość często się rozni od tej wykreowanej przez media::O Jestem wobec tego rasistą?

Bywają czarni, biali, żółci rasiści. I co z tego wynika? Nic. Wszyscy są takimi samymi kutasami.

Fakt istnienia w RPA czarnych rasistów nie zmienia faktu, że wszystkie skino- podobne, nacjonalistyczne gnidy w Pl to kompletne złamasy bez mózgu. Jak pisałam na początku, ZNAM to środowisko i PAMIĘTAM ich wybryki, do których teraz nie chcą się przyznawać, bo zainwestowali w PR. Brunatne szmaty to brunatne szmaty.

Nie wiem, czy jesteś rasistą, ale himalajem intelektu to ty nie jesteś na pewno.

Gość nie skin
ciekaw jestem kiedy ten socjał się skonczy:Pnie nazywałbym ich holotą, no ale rzeczywiście afryka i kraje arabskie to inny świat, kultura,mentalność i nie ma mowy o żadnej integracji zwłaszcza z muzułmanami a socjał to dla nich jak manna z nieba, po to właśnie tu przyjezdzają (do eurolandu) żeby żyć sobie wygodnie na socjale, nie pracować , spłodzić gromadkę dzieciakow, w poważaniu mieć europejskie wartości bo dla nich to jest raj!! U nas gdyby był taki sam socjał na zachodzie byłoby tak samo , jestem pewny na 100%

Gość nie skin
Bywają czarni, biali, żółci rasiści. I co z tego wynika? Nic. Wszyscy są takimi samymi kutasami. Mimo to uważam ze powinno sie mieć szacunek dla swojej grupy etnicznej,narodowościowej, kulturowej🖐️

No offence taken, Niedziel. Taak, szacunek. Szkoda, że się niektórym szacunek myli z szowinizmem. I nie, nie mówię o kawałach o blondynkach.

"U nas gdyby był taki sam socjał na zachodzie byłoby tak samo , jestem pewny na 100%" Kwestia dyskusyjna. Zauważ że np we Francji większość przybyszów to ci z Afryki Północnej która dawniej była Francuska, w Wielkiej Brytanii najwięcej jest tych z dawnych ich kolonii, w Holandii jedną z największych jeśli nie największą grupą przybyszów są Indonezyjczycy (Indonezja była holenderską kolonią). Polska kolonii nie miała.

Kraje kolonialne w EU same sobie na to zapracowały. Pchały się do dziczy, to dzicz przylazła do nich. Iście buddyjska karma:)