Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adgjm

Czy są tu skini? / dziewczyny skinów? / co myślicie o skinheadach?

Polecane posty

szprota999 Pierdol się, zacznę swoją wypowiedź od tych słów skierowanych do ciebie. "uwazam ze kazdy narod ma swoja kulture i obyczaje " Owszem ma. "zaczynasz ublizac." Nie nie zaczynam ubliżać. Piszę wam bolesną dla was prawdę, jesteście debilami.

Nie, piszecie że nie chcecie takiej to napiszcie jakiej. Sprecyzujcie co macie na myśli w słowach "nie chcemy Polski wymieszanej kulturowo", albo niech autorka sprecyzuje bo ona to pisała. A ja wam odpowiem czemu uważam was za debili.

Gość do szprotawa
wiesz, mysle, ze powinnas byc bardziej tolerancyjna.. nie chcesz, zeby w Polsce mieszklai Arabowie, ale sama do Holandii sie pchalas, prawda???!! No to juz nie rozumiem, skoro kazdy kraj powinien byc tylko dla jego mieszkancow, to po co Ty, Twoj chlopak i inni skini wyjezdzaja poza granice Polski? W koncu Polska dla Polakow, to i Holandia dla Holendrow, Pakistan dla Pakistanczykow, itd, prawda???

Gość Adgjm
nie bede dyskutowala z chamami.. prosze wyjdz stad. wypowie sie ktos jeszcze na temat skinow ??

powiem ci niedziel tak, napisalam tylko ze nie podoba mi sie to co dzieje sie np w holandii (wychodzisz na ulice i slyszysz turecki, wszedzie tureckie sklepy , kobiety w turbanach itd) i nie chcialabym zeby w taki kraj zamienila sie polska (i chyba nie ja jedna) i nie wydaje mi sie zeby to czynilo ze mnie narodowa socjalistke:O. nie wiem czy to powod zeby mnie zwywac ale jesli masz potrzebe by anonimowo ublizajac innym dowartosciowac siebie to poswiece sie

Gość do Adgjm
co Ci sie nie podaoba w homoseksualistach?? kazdy, powtazam kazdy, dopoki nie robi nic zlego innemu, ma prawo do zycia takiego, jakie mu sie podoba! rozumiesz???!!

Gość do szprota999
no wiesz, Holendrom tez nie podoba sie, ze tyle tam polaczkow, Anglikom rowniez, Islandczykom takze, a prosze, wszedzie Polacy. Pewnie juz nami rzygaja! Ale my, Polacy domagamy sie praw, by pracowac tam, gdzie nam sie podoba! A moze oni sobie tego nie zycza, tak, jak Ty nie zyczysz sobie, by w Polsce bylo tyle obcokrajowcow? Więc skoro masz takie przekonania, to po co opuszczasz Polske, inni sobie moga tego nie zyczyc!

"powiem ci niedziel tak, napisalam tylko ze nie podoba mi sie to co dzieje sie np w holandii (wychodzisz na ulice i slyszysz turecki, wszedzie tureckie sklepy , kobiety w turbanach itd) i nie chcialabym zeby w taki kraj zamienila sie polska (i chyba nie ja jedna) i nie wydaje mi sie zeby to czynilo ze mnie narodowa socjalistke . nie wiem czy to powod zeby mnie zwywac ale jesli masz potrzebe by anonimowo ublizajac innym dowartosciowac siebie to poswiece sie" No to po co się do nich pchałaś jak ktoś napisał? Byłaś jak te Turki :O. Nie chciała byś żeby Polska się zamieniła w taki kraj? Spokojnie to nam nie grozi. Ale to wiesz powinnaś już zacząć walkę o czystość kultury Polskiej... proponuję zacząć od wyeliminowania z jadłospisu ruskich pierogów :O Rozumiesz że Polska była właśnie takim krajem? Niemcy, Rusini, Tatarzy, Ormianie, Żydzi... Rozumiesz że nasza dzisiejsza kultura była kształtowana przez tą mieszaninę narodów? Radziwiłowie to Litwini, Wit Stwosz to Niemiec, itd... gdyby wtedy ludzie myśleli tak jak ty to bylibyśmy dziś innym narodem, z inną kulturą.

Dokladnie, historia Polski to historia mieszanki kulturowej.Moze czas spojrzec prawdzie w oczy i przyznac ze Polacy procz klotni niewiele umieja dla wlasnego kraju zrobic.Jagiello byl Litwinem a Polska mu wiele zawdziecza, co ciekawe Litwini nie lubia Polakow.A o tym ze kiedys Litwa nalezala do Polski to nie wiedza, przynajmniej mlode pokolenia.Druga sprawa jesli skini walcza o czystosc rasowa po co wzoruja sie na Hitlerze, on nie byl Polakiem!!! Troche konsekwencji.Ameryka jest potezna poniewaz jest zroznicowana kulturowo.Wiekszosc Polakow to potomkowie Niemcow lub Rosjan.Zawdzieczamy to rdzennym Polakom ktorzy klotniami doprowadzili do rozbiorow Polski.Czego tu bronic.

rzata małgo ty niedzielu, ty i pamiętaj, że obrałam narzuncony przez ciebie poziom rozmowy Mylisz się. To nie ja narzuciłem poziom rozmowy tylko Adgjm, szprota999. Nie będę debilom pisał że nimi nie są :O

"A o tym ze kiedys Litwa nalezala do Polski to nie wiedza" Nie należała, nie należała... no chyba że masz na myśli okres II RP i przynależność Wileńszczyzny do Polski to tak, a le wcześniej to nie. Właśnie przez takie myślenie nie lubią Polaków, bo Polakom się wydaje że Litwa była częścią Polski, a przecież nie była, częścią państwa Polsko-Litewskiego. Dziś to się trochę zmieniło, podejście nasze, ale czytając różne teksty z okresu międzywojennego to nie ma się co dziwić że oni nas nie lubią. Litwa była naszym partnerem, a nie krajem podbitym, nawet mimo to że Polska (Korona) była dominującym członem RON.

rzata małgo Ty wyskoczyłeś z tym obciąganiem.. o tym mowie.. i co ty sobOM reprezentujesz ? Przecież sama chciałaś żebym cię obraził? Najpierw to pisałaś żebym nazwał cię kretynkOM a teraz to masz pretensje... że wyskoczyłem z tym obciąganiem. Ja się kłócić z tobOM nie chciałem.