Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adgjm

Czy są tu skini? / dziewczyny skinów? / co myślicie o skinheadach?

Polecane posty

Gość oyampinna
kompleks odrucenia moze wazyc na claym zyciu- nawet jak ktos zostanie amantem milionerem -to coz szkola mu dała popalic a on to zapamięta

Gość jeden-cztery
tego co było, nie zmienisz, walcz o siebie dziewczyno, ciężko będzie ale trzeba, jest tyle jeszcze poranków które przywitasz, walcz a to co było odetnij i upchnij na samo dno duszy, nie wyplenisz tego ale możesz częsciowo zapomnieć, będzie dobrze

Gość oyampinna
juz sie kurde taka izantropka stalalm i chyba juz nigdzie do zadnej grupy przynalezec nie bede- jakos przestalo mi zalezec- wszkole bym za to wiele dala -a teraz coz -dosrosla jestem ,proza zycia

Gość jeden-cztery
jeśli się z tym pogodziłaś to Twoja decyzja, ale jeśli Cię to gryzie to nie poddawaj się, nie musisz należeć do żadnej grupy, wystarczy, że będzie ktoś kto Ciebie zrozumie, powodzenia tymczasem uciekam, bo praca wzywa

Gość oyampinna
fajnie sie gadalo

Gość Phosgene
Osobiście twierdzę, że każdy z nich jest bardzo odważnym osobnikiem. Odważnym, do tego stopnia, ze we dwie lub trzy osoby potrafia pobic jedną dziewczyne za to ze ma glany. I te smieci jeszcze dumnie obnosza sie z tego typu hasłami jak np HONOR. Jakby tego było mało są to osoby dysponujące raczej zerowa inteligencja, wierzą w rzeczy ktorych tak naprawde nawet nie potrafia w zaden sposób uargumentować np dlaczego nie lubisz murzynów?? "yyy noooo nie wiem po prostu nie lubie tego koloru skóry" Ich sercom zazwyczaj bliska jest tesknota do dni kiedy to wujek Adolf chcial dobrze dla Polski i polaków. Zapewne te buraki nie zdają sobie sprawy, że w czasie wojny poszliby do gazu razem z tak bardzo opluwanymi przez nich żydami. No ale co zrobić idioci znajdą sie wszędzie zasmucające jest jednak to, że takim ludziom nie przeszkadza jednoczesne nazywanie siebie patriotą i wyznawcą hitleryzmu. Jestem w stanie zrozumieć istnienie niemieckich neonazistów wszak to ten naród wygenerował narodowy socjalizm. Ale oglądajac tych żałosnych polaczków nierzadko hailujących i noszących piekne koszulki z 88, mozna sie posrac ze smiechu(od czego zapewne nie stronia nasi zachodni sąsiedzi). Podsumowując sa miekkim chu***em robieni. Lecz twardy pręt im w du**pe.