Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trafiona zatopiona 30tka

łatwa jestem

Polecane posty

Gość szanowałam kiedyś Offermę...
AniaV8 - bardzo się mylisz. Ja kiedyś, jako nieliczna, bardzo szanowałam opinie Offermy, bo były odważne, jednoznaczne i często prawdziwie. Ale to się skończyło. Od jakiegoś czasu naprawdę obserwuję, że facet coraz częściej bredzi. Gdzieś zatracił tę bystrość, myśli tunelowo, jest impregnowany na argumenty, nie lubi kobiet też i to zaczyna być widać (a nie lubi, bo go nie chcą i przez ten osobisty problem traci niestety na wiarygodności).

ale pierdzielenie - dlatego, że znamy się trzy lata, a spotykaliśmy się miesiąc, z jego inicjatywy! Więc trudno mnie nazwać daleką znajomą widziana raz na ruski rok. I Wy się potem dziwicie, że kobiety wieszają na Was psy i nazywają świniami. Nie chodzi o długie epistoły z tłumaczeniem, tylko zwykłe info, że to było ostatnie spotkanie.

".Meżczyzna honorowy, nie tchórz, tak tych sprawa nie załatwia, po prostu. I tyle. Koniec i kropka." khem khem... mężczyzna honorowy dotrzymuje słowa. jeśli go nie dał - nie ma czego dotrzymywać. pytanie, czy honorowa kobieta pieprzy się bez zobowiązań? :P "Reszta jest zbędnym biciem piany i seksistowską nagonką panów prezentujących taki sam poziom. " zacznijmy od tego, że ten topik jest zbędny, ale skoro autorka go założyła - zapewne chciała się wyżalić na 'złych mężczyzn'.

ale pierdzielenie - ależ jak wierzę, że nie wiesz, o co biega, chłopcze :) Mężczyzna to jest gatunek wymarły, większość nie zasługuje na to miano i nic dziwnego, że nie kumasz, czym jest męskość i co kiedyś znaczyła, jak mężczyzna postępował, a jak nie :) Także trzymaj się dalej cieplutko w samozadowoleniu i git (mnie to osobiście rybka, bo ja się z takimi nie zadaję) 🖐️

Gość AniaV8
szanowałam kiedyś Offermę, czepiasz się offermy, że ma krytyczne zdanie o kobietach, a sama masz podobne o facetach. Hipokrytka!

Gość ale pierdzielenie
"Mężczyzna to jest gatunek wymarły, większość nie zasługuje na to miano i nic dziwnego," To samo sie tyczy kobiet jaki mamy przyklad w tym topku i dlatego np ja wykorzystuje naiwnosc takich kobiet

Autorko, zaczynasz się niepotrzebnie tłumaczyć, sama bijesz pianę. Frisbee ma rację, ten temat jest zbędny. Szkoda, że trafiłaś na ten typ człowieka i tchórza, ale trudno, zdarza się, wszystkich się nie da właściwie ocenić.

AniaV8 - nie będę się przed Tobą tłumaczyć, znam Offermę długo bardzo z tego forum i dobrze wiem, z czego wynika moja opinia. Naprawdę jest mi szkoda, jak widzę, jak się zmieniają jego posty.

ale nie rozumiecie, mam 30 lat , ktos w koncu mi przeczyscil zawory i nagle zmyka.... smutno mi, bo fajnie by bylo kolejny raz poczuc jego kutasa w dupie....

Wyżalić się chciałam, na jedno faceta, który zachował się jak szuja. offerma- to Ci inaczej napiszę. Choć też pewnie nie zrozumiesz. Zakładając, że ma mnie za nic i zależało mu na bzykaniu, to mógł dla wygody mi odpisać. Dla wygody, żeby mieć pewność, że nie będę próbowała się z nim więcej kontaktować (od razu mówię, że od piątku nie próbowałam i nie mam zamiaru). Więc jeśli nie elementarne dobre wychowanie, to zwykła logika nakazywałaby skończyć coś, co się zaczęło w sposób dający gwarancję na to, że się będzie miało babę z głowy raz na zawsze.

"Mężczyzna to jest gatunek wymarły" tiaaaa. za to "kobieta wyzwolona uprawiająca seks bez zobowiązań" i biadoląca potem, że się nie odezwał to gatunek wiecznie żywy :D

zaczęły się podszywy :O

strasznie mi swedzi cipsko, a on sie cham nie odzywa

hej:) Trafiona, wiesz,.... jak by to powiedzieć??... mogło facetowi coś się nie spodobać podczas całego ostatniego spotkania. Mogło to byc coś oprawy Waszego ostatniego razu lub... coś u Ciebie. Bez urazy, ale mógł zauwazyć coś, czego nie było wczesniej widać. Coś, co mu się wybitnie nie spodobało lub nawet poczuł jakies odpychające czynniki. Podam dla przykladu, że mógł to byc Twój ( ale jeszcze raz prosze o zrozumienie) zapach, inny niz zazwyczaj, zapach, który uwydatnił sie podczas sexu...I co wazne, nie potrafi Ci tego powiedzieć, żeby Cie nie urazić!! Mógł to byc szczegół anatomiczny, zawyczaj niewidoczny, a który rzucił mu się w oczy podczas intymnego spotkania. I ten drobny byc może fakt, zniechęcił go dodalszych spotkań, i nie chce powiedzieć Ci tego wprost. Te sprawy komuś innemu zupełnie nie będa przeszkadzać, ale sami wiemy jak jest np. z zapachami z kuchni, czy gdzie indziej - niektorych nie cierpimy, nie wiemy dlaczego, i ich starannie unikamy. Mogło to byc zupełnie cos innego, ale z tego rodzaju szczególików, o które nigdy bysmy nie podejrzewali, że moga kogos razić.

Gość trafiona zatoplona 30
a jak mu napisze ze sie zgadzam na sex bez zobowiazan, to jak myslicie prznie jeszcze???

Teraz się zaczną dyskusje i obrażanie autorki na nowo, że za wcześnie do łóżka poszła :) Rzeczywiście pójście w ten sposób do łóżka absolutnie nie zobowiązuje faceta do związku i deklaracji (tu się zgadzam), a czy zobowiązuje do zwykłego odezwania się i eleganckiego załatwienia sprawy... A to już właśnie zależy, od męskości i klasy, której ten pan nie pokazał. I tyle, moi panowie :) Offerma, to już 35 Ci stuknęło? :( Dalej niezmiennie Ci kibicuję w odmianie losu i wierzę w Twoje przyszłe szczęście ;)

sias- dobrze się czujesz? :O ale ok, zakładając, że coś go zniechęciło. Czy ja mówię, że on ma mi się z tego tłumaczyć? Ja mówię o tym, że wystarczyło napisać, że jednak nie chce się ze mną spotykać. Koniec kropka. 10 sekund by mu to zajęło.

O matko, co tu sie dzieje :O Mnie sie wydaje, ze spotykaja sie tu dwie strony, ktore nawzajem sie zupelnie nie rozumieja. Jedna strona jest przekonana, z istnieja na tym swiecie jeszcze jakies wartosci: szczerosc, szacunek do drugiej osoby, fair play itp. Po tej stronie jest autorka. Natomiast druga strona ma pojecie o swiecie takie: zyjemy w dzungli i albo zabijesz albo zostaniesz zabity. Nie ma w tej dzungli miejsca na zadne sentymenty ani zadne zasady. W takiej dzungli znajduje sie myslowo Offerma. Offermo, wiesz, dla mnie - i jak widze - dla wielu innych tez - zycie nie ogranicza sie jedynie do walki o przetrwanie. Ja widze zarowno w sobie jak i innych wlasnie czlowieczenstwo. I takimi LUDZMI sie otaczam i sama jestem CZLOWIEKIEM. Mam zasady i oczekuje ze inni tez je miec beda. Jesli nie - niech spadaja z mojego swiata. Nie potrzeba mi takich.

Gość AniaV8
"Nigdy z nikim się nie umawialiście?" To jest taka reguła, że na randce trzeba dać dupy?

Zresztą, sprawa zobowiązań jest śliska. Kiedy jest ta granica i czym się ona przejawia, że już można mówić o emocjonalnych zobowiązaniach? Jestem pewna, że facet teraz tchórzy, bo dobrze wie, że zachował się tak, jakby chciał związku, a teraz kopie dziewczynę w doopę, więc jak każdy tchórz woli schować w piasek głowę i mieć spokój święty :)

Gość polityka ostatnio to
oferma czy ty nie widzisz ze gdzie nie wtykniesz swoje 3 grosze tam cie nie chce ,bo nie potrafisz rozmawiac jak czlowiek .ty wszystko wiesz najlepiej ,ty zawsze masz racje ,jestes alfa i omega ,pozostali to glupki co na niczym nie znaja sie i plota bzdury . zrozum chlopie ,jestes dorosly ,to z toba jest problem ,nie z 99 procent osob z ktorymi rozmawiasz na forum . to ty wymagasz zmiany ,nie oni.

Gość AniaV8
"Jedna strona jest przekonana, z istnieja na tym swiecie jeszcze jakies wartosci: szczerosc, szacunek do drugiej osoby, fair play itp. Po tej stronie jest autorka." Ooo tak, autorka jest bardzo wartościowa, rozkłada nogi bez zobowiazań. :D

Gość pasikonik ona...
czy ktos moglby mi strescic strony 3-10, bo chcialabym zapoznac sie z tematem a nie mam czasu? :)

AniaV8 - przykro mi, jeśli w Twoim światku seks jest "dawaniem dupy", ale to problem Twój, a nie autorki.

A teraz mamy "rozkładanie nóg" :) Czekamy na więcej bogatych określeń, Aniu ;)

Trafiona - ja chciałem Ci pomóc!! Jeżeli nie chcesz tego przyjąć, jako pewnej hipotezy, Twoja sprawa, ale robisz błąd, odrzucając coś co Ci sie nie podoba. Jestem facetem, miałem sporo kobiet, i co najwazniejsze miałem taki przypadek..., i dlatego to napiasałem. Bez urazy, ale my, menowie , też jesteśmy wrazliwi, nie jak powszechnie się Wam kobietom wydaje. A Ty, i inne kobiety w tym temacie, koniecznie chcecie dopiąc kolejną łatkę mężczyźnie bay bay, zadufana w sobie kobieto.🖐️