Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trafiona zatopiona 30tka

łatwa jestem

Polecane posty

Nie mówię, że takie zachowanie to norma ale tak się stało. I co Twoim zdaniem Autorka ma teraz zrobić? Zadzwoniłą do niego i efekt był mizerny. Bilbord pod jego oknami ma wynająć z wielkim napsem: "ODEZWIJ SIĘ!"?

no niestety, zaliczyłaś poparańca. Zdarza się najlepszym. Nie wiń się tylko za to co się stało. Spoko, jutro też będzie nowy dzień 🌼

Autorka nie ma innego wyjścia jak go olać. Nawet wtedy jak po miesiącu raczy się odezwać, co jest możliwe jak najbardziej :D

Gość IlonAśka
Nazywają faceta szują, bo mu dała dupy bez żadnych zobowiązań, a teraz wymyślają, że jednak jakieś zobowiązania były.

Zobowiązania są zawsze, chociażby takie żeby zadbac o dobre samopoczucie partnerki, z która się uprawialo seks.

bo 30 stak powinna byc wdzięczna, że ktos w ogóle zechciał ją bzyknać, no nie? A nie jeszcze oczekiwać, że facet z którym spotykała się od miesiąca okaże się chociaż trochę na poziomie.

fantasy - już zostało stwierdzone, że jestem desperatką w dodatku skrzywiona psychicznie i anatomicznie skoro singielką :D dokładnie w tym problem - cytuj, jak już atakujesz, bo nie wiem, czy odnosisz się do moich poważnych wypowiedzi, czy do moich ironicznych wypowiedzi

Zobacz 30stko, co piszą tu niektórzy faceci....Teraz chyba troszkę juz masz pogląd na to wszystko? Prawdopodobnie Twój koleś właśnie jest tego typu. Dobrze, że to był tylko miesiąc znajomości, na szczęście.

lorika - nie wiesz? oni to mają na czole wypisane:D i pamietaj o podpisaniu deklaracji, bo skończysz jak ja :D ceregiele :D:D:D jeden sms z "żegnaj" :D A ile to czasu zajmuje hohoho fantasy- i taka offerma się potem dziwi, że jest prawiczkiem:classic_cool:

Gość też nie rozumiem jego
podejścia. szkoda mu 10 groszy na smsa ? raczej jest tchórzem. szkoda na niego czasu. piszę z perspektywy faceta 30 letniego.

Gość jnkhgfcxd
Brałas pod uwagę że może jestes beznadziejna w łóżku?

aż się oferma zaczął jąkać jak prawdę przeczytał :D

Gość IlonAśka
Autorka powinna rozchylić uda przed offermą, oczywiście w ramach pojednania i bez zobowiązań. :P

chyba jednak po prostu..... :D

To wszystko takie kontrowersyjne na tyle stron dzięki Offermie? Bo już miałam za dużą przerwę i nie chce mi się czytać :)

"podejście przez cały miesiąc prezentował wzorcowe. " taką miał taktykę, widać dobrze ocenia jak podejść upatrzony target ;-)

lusiu nie chcę się chwalić ale wczoraj i ja parę wpisów dołożyłam:)