Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lookrecja

NIE TAK NIE TAK NIE TAK! Gdzie sa wszyscy? NIRVANA!

Polecane posty

Gość u takich małolatów nie można
stwierdzić borderline, więc dziewczyno nie wciskaj kitu 🖐️

Podbijam topa? :O Ja bym chciała żeby już się nikt tutaj nie udzielał, szczególnie, że należę do osób, których zdanie zawsze musi być ostatnie. Wiem, że nie tylko ja, a problemy ma chyba każdy. Ten topik nie był o moim rzekomym "nieszczęsnym życiu", co część z Was próbuje mi wmówić, nie mając zielonego pojęcia o czym i po co piszę. Skoro Cię to nie obchodzi to już tu nie wchodź, proste.

Buahahahahahhahahaha, nie można?! To dziwne, że mam stwierdzone. Chcesz numer do mojego psychiatry? Leków nie dostaję bez przyczyny. Mam stwierdzone borderline z elementami schizotypii, więc nie pieprz głupot. :O

Gość a ja sie Tobie dziwię
jednak podbijasz na siłe :D🖐️

Oczywiście, w końcu jestem taka samotna, że nawet na kafeterii próbuję zwrócić na siebie uwagę podbijająć topik! :O To jest po prostu śmieszne. A jeżeli chodzi o to, że w dwóch postach zamieszczam wypowiedź, którą de facto mogłabym zmieścić w jednym - robię tak tylko, jeżeli post na który odpowiadam w drugim komentarzu przeczytałam dopiero PO zamieszczeniu pierwszego. Tak trudno na to wpaść?

Gość japitolke
dziewczyno, weź sie poważnie pierdolnij w łeb. jesteś tak zajebiście naiwna i dziecinna że głowa mała. świat to nie bajka i nigdy nie zjawi sie twój wymarzony ksiaze z bajki. oprzytomnij wreszcie, bo jak nadal bedziesz tak sie zachowywac to i owszem znajdziesz jakiegoś fagasa który bedzie udawał twoj ideał ale tak na prawde bedzie chciał cie wykorzystać widząc jaka jesteś naiwna i głupiutka. bardzo łatwo jest udać czułość, bliskość itd. ostro sie kiedys przejedziesz na swoim "ukochanym" jak wyjdzie na jaw jaki na prawde jest. czy ty na prawde jestes taka ślepa że nie widzisz jak jest zbudowany ten swiat i relacje miedzyludzkie? matko... bye!!

Gość hyhyhhhhhhhhhh
tak to czytam i stwierdzam że dobrze iż już nie ma tej niedojrzałej emocjonalnie wariatki na forume :D🖐️

Gość kombo
Tak:) Teraz zostali już tylko dojrzali emocjonalnie wariaci...Jakie szczęście:classic_cool:

Gość fioleeetowy vibrator
pamiętam tą zayebiscie przemadrzałą i zarozumiałą malolatę, wkurwiala mnie niemiłosiernie, dobrze że stąd znikła - a raczej przegonili ją :classic_cool:🖐️

Gość kill'em All
No tak tylko po kim teraz będziecie jeździli?:(