Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czytam i widze

na kafe nic dobrego nie mozna napisac o swoim dziecku

Polecane posty

Gość czytam i widze

ani ze ładne ani ze uzdolnione itp bo zaraz zaczyna sie jazda ....to takie kobiece / polskie masakra :O żal pl

to ja se napiszę coś dobrego: moja córusia jest super:) uśmiecha się śłicznie i ładnie się bawi i ładnie je i się szybko uczy nowych umiejętności co mnie ogromnie cieszy:)

Gość bele de jour
zgadzam się. Generalnie na kafe nie można się niczym pochwalić, dobrze napisać o sobie/swoim dziecku/mężu/facecie/pracy/sukcesie bo zaraz zleci sie stado zawistniaków i cie zwyzywa:) ale wiesz co zawsze zajebiscie mi sie czyta posty takich kretynów, którzy uparcie twierdzą, że ależ skąd oni nie są zazdrośni. Mam polewke na maksa

Gość żal żal żal
Bo w większości ani ładne, ani uzdolnione, to tylko spaczone postrzeganie zadufanych w swoich genach matek-Polek. :P

Gość kaffe-tu piszesz bajki
mozna mozna,tyle ze jak czytam te wasze topiki to mi sie zle robi :o wyląda na to ze wszystkie 1.5 roczniaki mowią pelnymi zdaniami,sikają do nocnika,czytają książki no i muszą byc genialne skoro nauczyly sie tego wszystkiego same-bo przeciez ich matki przesiadują TU non stop :D aaa i jeszcze wszystkie tu siedza bo poprostu nie muszą pracowac! przeciez zarabiają tyle ze stac je na wydanie 700 i wiecej zł na kombinezoniki,czapki itd na te zime. dziewczyny,takie bzdury to mozecie w blogu pisac :o

Gość bele de jour
a skąd wiesz, że to bzdury?? Może to z tymi pełnymi zdaniami to przesada, ale reszta?? Właśnie o takie wpisy mi chodzi. Nic nie wie taka o sytuacji danej kobiety ale już napisze, że bzdury:o

ja chce zobaczyc video takiego półtora roczniaka gadającego pelnymi zdaniami plissssss!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość żal żal żal
Nie ma konieczności "wiedzieć wszystko" o sytuacji danej osoby. Prawdopodobieństwo wystarcza. 95% małych dzieci jest paskudna z wyglądu. Skoro każda, która pisze o swoim dziecięciu, twierdzi, że jest śliczne, to najpewniej nie ma racji. Podobnie z uzdolnieniami. Wystarczy zajrzeć do przedszkola czy podstawówki - ile z tych dzieci rzeczywiście jest lotnych? Ano z 5%. Więc NIEMOŻLIWYM jest, żeby te wszystkie zachwyty nad własną progeniturą na kafe były uzasadnione ;)

Gość bele de jour
heh no i co z tego?? Macie jakiś problem, żeby mamy pisały dobrze o swoich dzieciach?? Żałosne jesteście w tych swoich napastliwych postach. Niech się chwalą ile wlezie mnie to nie przeszkadza i każdemu normalnemu człowiekowi też nie będzie przeszkadzało. Poza tym kto każe Wam czytać takie posty??

BRAWO!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość a ja mam przeciętniaka :)
a ja np czytam i sie zaczynam zastanawiac co jest nie tak z moim dzieckiem :o ma 1.5 roku,mówi kilka słów,ale jakbym uslyszala ze gada pelnymi zdaniami to chyba bym zadzwonila do samego prezydenta sie pochwalic.sika w pampersy,o nocniku mowy nie ma.spi u siebie,ale czasami z nami.w ciagu dnia jest marudne,czasem poplakuje.jak ma apetyt to zje a jak nie to wciera wszystko w podloge.no i ciagle ma smoczek!!! jakbym takie cos przeczytala to spoko,ale tu widze oprócz mojego to nie ma juz wiecej ''normalnych'' dzieci.kurcze w sumie to dobrze-WYGLĄDA NA TO ZE ZA 20 LAT NASZYM KRAJEM BEDA RZADZILI GENIUSZE!!! wiec brawo dla tych dzieci :D

Gość maliboo
no, zadna tajemnica nie jest, ze matka zazwyczaj nie jest obiektywna ;) tak jak ktos wczesniej napisal chwali swoje geny, traktuje dziecko jako przedluzenie SIEBIE, ale dla niej to dziecko autentycznie jest najsliczniejsze, najzdolniejsze itp. byc moze byly juz robione badanie w tym kierunku, teraz wszystko badaja :P

Gość bele de jour
moje dziecko ma 8 mcy, ciągnie smoka jak wariat, pełza, raczkuje i gaworzy. Też czytałam posty, gdzie mamy chwaliły się, że ich 9-miesięczniaki chodziły samodzielnie, 1,5 mówiły pełnymi zdaniami, jadły same, siedziały na nocnikach i inne cuda na kiju. Ale nie wyzywałąm nikogo z tego powodu od idiotek, kretynek, kłamczuch itp, jak tu się często spotyka.

Gość a ja mam przeciętniaka :)
a moje dziecko to akurat zaczelo chodzic mając 9m-cy :D wiec to sie zgadza.ale mówic,siadac na nocnik i jesc samodzielnie to chyba szybko nie zacznie :o a o smoku to moge zapomniec-ze go porzuci :D

moje dzieci mowia pelnymi zdaniami, tyle ze w zrozumialym jedynie dla siebie jezyku :P ostatni sukces to pozbycie sie smokow, bo juz masakra byla z tymi smoczkami, jak sie non stop o nie lali

Gość synalek Evi nie jest
idealny - ma prawie 5 lat i sika w pieluchy :o

Gość dzieci/dorosli bywają rózni
i maja rózne mozliwosci , nie mozna wszytkich mierzyc swoja miarą. Zgadzam sie z bele de jour Bez sensu,ze w Polsce wypada sie tylko żalic. Uwazam,ze jak ktos odniósł sukces i sie z tym dzieli, to można by przynajmniej spytac, jak do tego doszedl, zeby tez sie podciagac.

Gość Pytanie moje brzmi:

Gość Czy na kafe mozna wogole cos
napisac ? :D

Gość kup jej misia pysia
po cholere 9miesiecznemu dzieciakowi kolczyki w uszach....? mama owejego dzieck odpowiada: bo jak bedzie starsza to bie bedzie chciala.... bez sensu.................................................................. powinna jej jeszcze sutki naszpikowac metalem..mala bedzie cooolll i treendiiii. zal.pl

Gość aniamanianaa
http://www.youtube.com/watch?v=BHjgPI5CbTg&feature=related i inne filmiki z ta dziewunia... Wspolczuje matki! Masakra! Terroryzuje to biedne dziecko. No i co z tego, ze mala po wymuszeniu powie jak jest po angielsku cos tam jak zupelnie tego nie rozumie? '-Jak jest po ang. pies?' 'Burek'... Mala zapamietala dwa wyrazy uzywane do psa ale nie wie co jest jego imieniem a co angielska wersja. juz widze jak 2latka jest swiadoma tego ze istnieja na swiecie jezyki... Wspolczuje dziecku

Gość a mnie denerwuje
kiedy ktoś coś skrytykuje, a zaraz całe stado się zlatuje i zaczyna "bo zazdrościsz". A czego tu zazdrościć? że ktoś się musi dowartościować i zamieszcza zdjęcie swojego dziecka, które wcale nie jest ładne? jak ktoś smie skrytykowac wózek za 2 tysiące, ze brzydki i niefunkcjonalny, to zaraz znów się zaczyna "bo zazdrościsz". Ludzie, jeżeli ktoś coś krytykuje, to nie dlatego że zazdrości, tylko dana rzecz po prostu mu się nie podoba.