Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkasieńka

w trakcie sexu on stwierdził, że nie może

Polecane posty

Gość kkasieńka
:-))) :-))) :-))))))) hahah dobre

Gość gdyby kobiety nie prowokowały
spadaj szowinistyczna męska świnio, paszoł won, koniotłuku

Gość kkasieńka
no widzicie panowie Kurwa ty naprawdę jesteś pierdolnięty...normalnie nie potrafię niknąć z tego portalu przez tego oszołoma. Czy tobie pedale da się wytłumaczyć że ja do gościa podeszłam normalnie? to on spanikował widząc, że jestem śmielsza od niego. Ja podeszłam do niego jak najbardziej ludzko. Sperdalaj śledziu w podskokach i kurwa nie pojawiaj mi się bo już chcę stąd spierdolić

Gość No widzicie panowie
i w dalszym ciagu jestes i bedziesz sama

Gość kkasieńka
wioseneczko:-))) dzięki Przepraszam wszystkich oprócz tego oszołoma, że musiałam troszkę porzucać kurwami:-))) ale już taka jestem, że nie mogę przejść obojętnie nawet obok głupoty

Gość No widzicie panowie
wulgarne baby nie sa seksualnie pociagajace dla facetow

Gość kkasieńka
:-))) nie jestem złośliwa. Przecież mogłabym mu napisać o rozmiarach jego małego, któy miał być niewiadomo jakim potworem:-)) ale nie chcę robić mu przykrości. Teraz nawet to mu wsółczuję...

Gość No widzicie panowie
ja tez mu wspolczuje. nawet z prostytutka byloby mu chyba lepiej.

Gość kkasieńka
pisiorku....idź powal sobie w kaloryfer bo podejrzewam, że żadna kobitka ci się nie podstawi. HHHmmmmmm...zapomniałąm...od dzisiaj wogóle ci nie stanie haha

Gość No widzicie panowie
i jak mu przy tobie mialo stanac???????? i w paryzu nie zrobia z owsa ryzu.

Gość kkasieńka
dzięki Hrabino:-))) trzeba wyrywać takie chwasty jak ten niedorobiony kutasek:-)). Prawdę mówiąc to chłopczyk mi nawet pomógł się z tego otrząsnąć:-)).

Gość No widzicie panowie
i dalej bedziesz sama.....

Gość kkasieńka
zatkało:-)))

kkasieńka, chociaż humor Ci się już poprawił to i tak napiszę, że nie zrobiłaś absolutnie nic złego. Oboje jesteście dorośli i wolni. Zdecydowaliście się na seks bez uczuć i wyszło jak wyszło. Szkoda, że facet okazał się taki niedojrzały i nie przyjął tego na klatę. Sytuacja niezręczna ale mógł z niej inaczej wybrnąć, a nie zachowywać się jak naburmuszony smarkacz. 3maj się i głowa do góry z czasem na wspomnienie tego tylko uśmiechniesz się pod nosem, a wszystkim osobom, które tu po Tobie jechały - http://img179.imageshack.us/i/jesusfuckyou.gif/

Gość peecza
Zadziwiajace ile panow w wieku produkcyjnym ma problem miekkiego malego ptaka:) Az tak wielu facetow na damskim forum jednak nie siedzi ale jednak..uderz w stol nozyce sie odezwa:D

Gość kkasieńka
Belen ...dzięki:-) Peecza - rzeczywiście...wcześniej nie zaskoczyłam:-)), sami maczo siedzący na kobiecym forum:-))))) z miękkimi fujarkami:-))))

Gość peecza
Ich cecha charakterystyczna jest ieuzasadniona agresja wobec kobiet nie uwazasz Kasia?:)

Gość kkasieńka
zauażyłam to w momencie gdy mnie facet atakował. Tamten gość brata nie miał...więc w pewnej chwili przyszła mi do głowy myśl, że może to on kuźwa:-)). Przecież chłoptaś też może szukać pomocy w necie wpisując w google tekst - opadł mi mały w trakcie stosunku ratujcie - noi natrafił na link kafeterii:-))

Gość kkasieńka
Noo mówię Ci ...porąbańcy są na tym świecie..nie pomoże kuźwa a jeszcze chciałby mnie z błotem wymieszać. Nie zna mnie gnojek a chciałby oceniać po opisanym problemie:-).

Gość peecza
Witamy na forum kafeterii gdzie mozna sympatycznie pokonwersowac:D

Gość teżblondyn
Wróciłem po kilkunastu godzinach pracy - zmęczony, jak cholera, ale nie zasnę jeżeli czegoś nie dodam. Widzisz Kkasieńko jacyś frustraci musieli się w końcu pojawić, ale myślę, czytanie ich wpisów pozwoli Ci otrząsnąć się z tego wszystkiego. Jak można uważać, że w sytuacjach intymnych kobieta może być czemuś winna. W tańcu, ruchaniu i w kilku innych dziedzinach to chłop ma prowadzić. Nie ma nic gorszego, jak nie dokończyć roboty a jeszcze póżniej winą za to obarczać kobietę. Jak Cię zaczął rozgrzewać, to miałaś prawo oczekiwać tego, że zostaniesz porządnie zerżnięta. Jak nie mógł dokończyć fiutem to pozostały mu jeszcze na przykład palce i język. A on Ci pokazał flaczka i zaczął bełkotać o Twojej współwinie. W życiu chyba nie widział kobiety po orgażmie czy kilku orgazmach, bo takiego widoku nie można sobie odpuścić. To kobieta ma po robocie zasypiać, nawet jeżeli się samemu nie doszło; po jakimś czasie można kontynuować. Jeżeli ktoś nie ma świadomości tego, to lepiej niech się za dupę nie bierze. Przytoczę tu na koniec przysłowie (jedna z forumowiczek w innym blogu go kiedyś użyła) są dwie zasadnicze przyczyny wstydu - wstyd to kraść i z dupy spaść.

Gość ot i pozytek z facetow
Siedzą dwie samotne dziewczyny w barze, ogólnie jest Ok, -ale chłopa by się zdało. -Znasz jakiś facetów? - Pewnie - To dzwonimy do 32-óch - A po co nam tylu? - Po pierwsze: połowa nie przyjdzie - Ale, po co nam 16-tu? - Po drugie: połowa się napije. - Ośmiu to też dużo. - Po trzecie: połowa jak zwykle nie będzie mogła. - A czterech? - A co, nie chcesz dwa razy...??

Gość teżblondyn
I tak trzymać dziewczyny realistki. Widać nie tylko na tym forum kto ma jaja. A ty Kkasieńko olej to wszystko co za Tobą i tak mi się już wydaje, w przyszłości będziesz wiedziała o co w tym wszystkim chodzi. I pamiętaj dobre orgazmy nigdy nie są złe - co przeżyjesz to Twoje.

Gość co ty blondyn chrzanisz
a co ona ma przezyc jak przy niej facetom opada???? Kijem ma sobie dobrze zrobic czy ogorka kupic?

Gość to jest 34 letnia dziewica
20:21 [zgłoś do usunięcia] kkasieńka ..ja 34. Podobno był jakiś czas temu w trwałym związku...nie wiem dlaczego tak spanikował. To ja myślałam, że nawalę bo nigdy wcześniej nie miałam takiej sytuacji i już nigdy się nie zdecyduję żeby zrobić to bez uczuć.