Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkasieńka

w trakcie sexu on stwierdził, że nie może

Polecane posty

Gość kkasieńka
Kto mnie w końcu wyrucha? jestem taka niewydmuchana ze aż palca do krwi pogryzłam

Gość kkasieńka
tekst powyżej to oczywiście nie ja pisałam tylko znowu (podejżewam) że ten oszołom z oklapniętym fjutem i z jajami po kolana:-))))

Gość kkasieńka
34 letnia dziewica...uśmiałam się nieźle. Po prostu nie jestem taką kurwą jak twoja matka i nie robiłam tego nigdy bez uczuć patałachu:-))). Też blondyn...powiem Ci że masz rację, dzięki takim popaprańcom można zapomnieć o problemie z któym się tu zgłosiłam hehe Chuj w dupę wszystkim popaprańcom na tym forum:-)))

Gość kkasieńka
Kurwa...a taka grzeczna jestem kobieta i kulturalna a taki pedał wyprowadził mnie z równowagi:-)))

Powoli już zapominam o tym "problemie" i szczerze mówiąc w tej chwili chce mi się z gościa lać dosłownie. Powiem Wam jeszcze coś...gość wogóle mnie nie rozgrzał, nie było gry wstępnej nic cholera..tylko przystąpił od razu do działania. jednak jego przyrządzik odmówił posłuszeństw a haha ...kuźwa jak złapałam go za tego pisiorka to myślałam, że śnie...pencetą można go było kurwa trzymać a nie ręką. Taki miał być ku...wa z niego potwór a ledwo co nie wypadł mi z ręki i te jego małe jak żołędzie jajka. Teraz wiem, że facet musi nieźle go zajerzdzać wieczorami, że taki z niego flaczek:-))

:-)))..hahah nie...chcę już opuścić to forum ale..nie pozwolę żeby jakiś gnojek podszywał się pode mnie:-))

Gość jrtkjht
mi się nigdy nie zdarzyło żeby facetowi zmiękł narząd w pierwszej fazie ale to pewnie wynika z gry wstępnej a ją uprawiają dwie osoby, zwykle.

kuźwa czytaj porządne... Stanęła mu fujara i od razu zaczął przechodzić do rzeczy..bez żadnej gry wstępnej..tak jakby cholera wiedział że zaraz mu opadnie ...pospiesznie chciał sobie pobzykać:-))

Gość jrtkjht
czytam ze zrozumieniem i wnioskuje, że się nie postarałaś i szukasz usprawiedliwienia. Seks zwykle uprawiają dwie osoby, nie ważne co ich łączy i ile się znają ale czy znają sięna rzeczy. Kuźwa hahah

Gość @siksa@
ty również, autorko ;)