Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tujrrjztreuztr

ZAKOCHAŁAM SIE :( I TERAZ MUSZE CIERPIEC..

Polecane posty

Gość tujrrjztreuztr

zakochalam sie na zaboj :( na zaboj... 😭 ale on nieodwzajemnia moich uczuc, probowalam do niego na gg pisac ale wydeje mi sie ze jestem mu obojetna, nawet nie odpisywal na pytania, jedyne co to na "paa" :O co ja mam zrobic zeby zachecic go do mnie..gadalismy ze soba tylko raz, i to na gg, chodzimy ze soba do szkoly, ale ja jestem od niego troche mlodsza..

Gość jola0000
a powiedz ile ty masz lat tak ok jesli nie chcesz podawac dokladnie, bo to zalezy w jakim wieku jest facet bo oni roznie mysla- ja jak bylam w lo to zawsze spotykalam sie przynajmniej o 4 lata starszym facetem- dlaczego? bo my kobiety jestesmy dojrzalsze jak bede wiedziala w jakim wieku jestescie to moze bede mogla cos doradzic :)

Gość tujrrjztreuztr
mam 16 lat on jest 3 lata starszy, ale no przy kolegach to ja sadze ze on sie wstydzi.. i nie usmiechnal by sie ani nic.. ja to ogolnie go nie rozumiem.. czasami sie na mnie gapi.. tak ze az sama rozmylalam ze mozej ednak mu sie podobam, napisalam do niego powiedzialam kim jestem powiedzial ze mnie kojarzy no i tyle, nic ine pisal takiego zebym mogla stwierdzic ze mu sie podobam..potem w ogole nie odpisywal na pytania, moze byl zmeczony nie wiem, w ogole to ja nie rozumiem go i tyle.. :(

Gość tujrrjztreuztr
po tej naszej rozmowie, to jak sie widzielusmy na zywo nawet nie pojrzal, no moze tam spojrzal raz, ale nawet sie nie usmiechnal czy cos..no wiec stwierdzilam ze jstm mu obojetna, a szkoda kocham go. bardzo.. i teraz cholernie cierpie.. nienawidze tego.. :O

Gość jola0000
kurcze tacy faceci wlasnie bardzo sie wstydza przy kolegach lub jesli jest odawzny to aby zaimponowac pokazuja jakie to oni maja powodzenie i w ten sposob wykorzystuja biedne dziewczyny. faceci nie cierpia jak kobiety im sie narzucaja wiec jesli juz kilka razy do niego pisals i cisza to nie robb tego wiecej bo nie bedziesz juz miala szansy- znasz przyslowie " najwieksza przyjemnosc jest wtedy gdy goni sie kroliczka?'' daj mu czas zeby on zadzialal. i moim zadniem najlepiej byloby gdybyscie znalezli sie razem na jednej imprezie- taniec i czarujace spojrzenia moga zdzialac cuda!! wystarczy sie patrzec gleboko w oczy- uwierz mi to dziala!! juz nie raz to zadzialalo:D uwierz mi:)

Gość awionetka
nic z tego nie będzie wybacz że jestem bezpośrednia ale po prostu nie kręcisz go Widzisz też mi sie podobał jeden koles myślałam ze to odwzajemnione - puszczał uśmiech i oczka, rumieniliśmy sie w swoim towarzystwie ale nie odpisał na gg Wiec albo ma laske albo nie ma ochoty na mnie u ciebie jest podobnie Ale spoko jest ich tyle na tym świecie ze nie ma co sie łamać ;)

Gość jola0000
podoba mi sie twoje podejscie Awionetko :)

Gość tujrrjztreuztr
jola-pisalam z nim dwa razy, na poczatku pisalo mi sie z nim fantastycznie jest taki przyjazny , mily i sympatyczny.. balam sie powiedziec mu kim jestem bo sadzilam ze ten czar prysnie i juz nie bedzie tak milo, ale jednak mylilam sie powiedzialam mu imie wytlumaczylam jak wygladam itp,. skojarzy mnie :) pisalismy nadal tak samo jak na poczatku :P wiec naszczescie bylo wszystko ok.. tyle rzeczy pisal opoewiadal mi na jeden temat itp.. :) (balam sie na poczatku ze to ja bede musiala co minute pisac cos zeby rozmowa nie wygasla, balam sie ze bedzie odpowiadal typu "tak, aha, no, i same buski.. ) ale bylo inaczej i to mnie ucieszylo :D po tej rozmowie nawet sie do mnie nie usmiechnal.. sopjrzal sie raz moze dwa i to tyle..nie wiem moze to bylo spowodowane tym iz byl w towarzystwie kologow, nie wiem.. ale smutno mi sie zrobilo bo rzmowa byla naprawde sympatyczna.. potem kolejny raz do niego pisze opdowiada szybko po kilku sekundach, zapytalam sie co tam u niego slychac odpowiedzial ze dobrze, potem zadal mu pytanie i nie odopwiedzial na nie, wiec juz wiedzialam ze nie odpisze w ogole na nie wiec sie pozegnalam naipsalam paa i wtedy dopiero odpisal "paa" awionetka- spoko :D jola- sprobuje patrzyc sie mu gleboko w oczy :d moze to cos da :P

Gość awionetka
Dziewczyny najważniejsze żeby w paranoje nie popadać ;) trzymam kciuki moze cos z tego bedzie

Gość jola0000
sympatyczne sa te Twoje widomosci dlatego zycze szczescia z calego serduszak ale pamietaj jestes jeszcze bardzo mloda i zobaczysz jak pojdziesz na studia to wszystko i tak sie zmieni:) i nie ma co marnowac czasu na facetow ktorzy sie nami nie interesuja bo to my kobiety rzadzimy swiatem:)

Gość tujrrjztreuztr
a moze powinnam do niego opdejsc na zywo? tylko troche sie wstydze.. nie wiem co bym miala powiedziec, poza tym on zawsze jest ze swoimi koleszkami.. awionetka- no dokladnie :P wczesniej gdy od niego nie pisalam, to zauwazylam ze sie na mnie patrzy, wiec tak przez dnie patrzylismy sie na siebie, wiec troche mi to dawalo nadzieji, wiec postanowilam napisac do niego, ale on sie nie zachowuje tak jakbym mu sie podobala, wiec nie wiem w ogole co to bylo wtedy po co on sie gapil, o co mu chodzilo.. na jego miejscy gdyby do mnie napisal facet ktory mi sie podoba i na ktorego sie gapie bylabym w niebo wzieta i pisalabym z nim z checia, a on tak sie nie zakohowywal,.. rozumiesz o co mi chodzi? ze my sie tak na siebie patrzylismy, i nagle pisze do niego wiec mysle sobie ze napewno sie ucieszyi bedzie pisal takze do mnie a tu nic.. :( wiec ja nierozumiem go kompletnie :D i serio zaraz popadne w paranoje :D

Gość tujrrjztreuztr
jola-doradz no cos :( on jest wyjatkowy zakochalam sie w nim na zaboj.. takich ludzi sie nie spotyka na codzien.. chce walczyc o niego.bo wiem ze takich ludzi nie soptyka sie na codzien.. ale nie wiem jak go zachecic :) bo jak narazie nie udalo mi sie..

Gość tujrrjztreuztr
gdzie jestesta :P

Gość jola0000
no kurcze najlepiej jakbys wlasnie sie z nim spotkala na jakiejs imprezie!! bo tak najlatwiej sie przelamuje lody!! kazdy jest na luzie i to idze bardzo sprawnie!! ale tak w szkole czy gdzietam wy sie widzicie to kurcze nie bardzo bym ci radzila oczywiscie jesli chcesz to to zrob- ale jesli tak bardzo ci sie podoba to gwarantuje ci ze bedziesz tak zestresowana ze dasz plame!!! a jesli on jest wstydliwy to juz wogole bedzie porazka :(

Gość tujrrjztreuztr
no wlasnie, wiec tez mysle ze to nie jest dobry pomysl zeby w szkole.. na imprezy raczej nie chodzimy, mamy duzo do nauki i wg, wiec czasu zbytnio nie mamy..dobrze by bylo gdybym go spotkala samego poza szkola.. ale to jest nie bardzo mozliwe.. :( no a gdybym miala podchodzic do niego w tej szkole to na jaki temat rozmawiac? albo na gg...zawsze brakuje tematow.. nie wiem o czym ipsac zeby zobaczyl ze jestem fajna :p zeby chcial ze mna pisac zeby sprawialo mu to przyjemnosc..:D kurcze...

Gość tujrrjztreuztr
moze podam moj nr gg ? to tam pogadamy ? :P

Gość tujrrjztreuztr
10444293

Gość tujrrjztreuztr
no piszez? :P