Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adelajdka

Do mam o dobrym seduszku.Prośba o pomoc.

Polecane posty

Gość ja nie byłabym pewna
wpiszcie jej emaila w google ________ za 800zl napisze dla ciebie prace.Jestem absolwentką filologii polskiej i pedagogiki.Mam doswiadczenie w redagowaniu prac. Podaj temat, pomoge menja@buziaczek.pl __________ Jak w temacie, kupię Yasmin w rozsadnej cenie. menja@buziaczek.pl 08.10.2010 20:45 __________ menja@buziaczek.pl wybierzesz lepszy jestem absolwentka filologii polskiej ____________ PROFESJONALNA ARANŻACJA I OPIEKA NAD AKWARIAMI menja@buziaczek.pl ______________

Gość Haniuuuu
Trafiłam na to forum przez przypadek. Czytam wszystkie wypowiedzi i musze przyznać, że jestem pod wrazeniem wrażliwości i dobroci ludzi tutaj "siedzących". Ja sama nie mam jeszcze swoich dzieci, wiec nie mam ubranek którymi mogłabym sie podzielić. Wierze, że PRZEGRAŁAM SWOJE ZYCIE dzieki pomocy wyjdzie na prostą i tego Tobie życze! Pozdrawiam

treść: Witam, chętnie podejmę się realizacji tego zlecenia.Jestem absolwentką filologii polskiej, interesuję się sztuką i posiadam doświadczenie w zakresie redagowania tego typu prac. Gwarantuję profesjonalne i solidne podejscie do tematu, poprawność merytoryczną i bogaty sztafaż literacki. Zapraszam. tel....

Gość kobomaya
Tu jeszcze jeden popis :O biedaczki 15:25 Freydis (menja@buziaczek.pl) freydis86@tlen.pl cały czas! mogę mieć jakąś spoódniczke, ale cyce mają byc gole. krzatam sie, gotuje obiad, sprzatam, a on siedzi i sie gapi....nie wiem, co o tym myslec.... hehhhheheee :O:O:O:O:O:O

Gość czyżby oszustka?

Gość przeciez to Freydis
ona tu kiedys pisala pod czarnym nickiem i owszem miala nieciekawa sytuacje. Z tego co wiem miala wlasnie coreczke. Dziewczyna nie miala pieniedzy, jakiegos niezbyt odpowiedzialnego partnera i byla studentka polonistyki. Dawno juz nie widzialam jej na forum.

no faktycznie jak jej maila wpisać w google to trochę postów wyskakuje ale jakoś żaden nie wskazuje na to żeby była oszustką :P jakoś wyjątkowo jej ufam :) w przeciwieństwie do autorki tematu której za grosz nie ufam :/

Absolwentka filologii polskiej, specjalność redaktorsko -medialna. Doświadczenie, pasja, profesjonalizm.

Gość czyżby oszustka?
no była taka...kurde a już jej chciałam paczkę wysłać....dobrze ze ktoś spostrzegawczy ją namierzył:p

Gość zasutata
Freydis to druga zona jakiegos nieudacznika.Ma z nim dziecko a pierwszej zonie chcieli odebrac jej corke aby alimentow nie placic :O To jest paskudna baba!

Gość w kazdym razie
ma mozliwosci zarobkowe w przeciwienstwie do autorki, ktora chociaz moze i troche glupkowata ale raczej szczera :P Napisala ze ciuchy ma a kase na zarcie wyda.

Gość czyżby oszustka?
kurwa już nikomu nie można ufać:O

Akwarystyką zajmuję się od lat. To moja największa pasja. Umiejętnie i solidnie zaaranżuję Twoje wymarzone akwarium, wykonam wszystkie prace od a do zet. Zapraszam!

Gość Przegralam swoje zycie:(
imalam sie roznych zajec zeby dorobic, ale nigdy nikogo nie oszukalam i nie zamierzam.jesli macie jakiekolwiek watpliwosci co do mojego prowadzenia, to uwazajcie moja prosbe za niebyla, Kochane.zA NIC NIE CHCE BY KTOS CZUL SIE OSZUKANY PRZE3ZE MNIE

Gość przeciez to Freydis
ale Freydis pisala tu nie raz o swojej sytuacji i byla ona naprawde nieciekawa. Najgorsze ze wlasnie zwiazala sie z takim facetem ale teraz pisze ze jest samotna matka wiec moze zostawila tego faceta. Duzo tu jej osob pisalo o tym ze ten jej chlop to len (sama wspominala o tym), ze powinna go zostawic itd. Juz wtedy miala nieciekawe warunki mieszkaniowe (z tego co pamietam brak cieplej wody miedzy innymi). O pomoc nigdy nie prosila.

Gość przecieżty masz wszedzie
te ogłoszenia, wiec nie kłam, że nie dorabiasz

Gość przeciez to Freydis
Freydis co tam u ciebie slychac? Podobno potem wam sie lepiej powodzilo, ale dawno cie nie widzialam na forum wiec moglo sie wiele zmienic

Gość aniamamaoskara
Ja nie rozumiem co w tym złego że dziewczyna próbuje sobie dorobić jak może?

TAK TO JA, kiedys pisalam tutaj piod nickiem Freydis.ale rzeczywiscie bardziej pasuje przegralam zycie.wstyd mi za moje wybory zyciowe, glupie wpisy.ale nie jestem oszustka, nikogo nie naciagnelam i nie zamierzam. Przepraszam wszystkich ktorzy w jakis sposob sie na mnie zawiedli, nie bylo to moim zamiarem. Powtarzam, jesli ktos czuje sie zawiedziony lub oszukany, pzrepraszam i znikam.Przepraszam tez za smialosc ze prosilam o jedzenie.Dobrej nocy

nikogo nie oszukalam,nie naciagnelam.naprawde jestem w patowej sytuacji w wielkim bagnie.ale moze rzeczywiscie nie tzreba bylo.ja jakos dam rade, musze.dziekuje i pzrepraszam.

Gość oooooooooooaaaaaaaaaaaaaa
Mam taki problem, moze ktos sie orientuje w temacie i mi pomoze, bede ogromnie wdzieczna. Czy istnieje mozliwosc zlozenia podania o obnizenie alimentow mojego faceta ktore musi placic na swoja corke podczas kiedy zalozyl nowa rodzine i ja, nowa partnerka, urodzilam mu wlasnie dziecko?placac alimenty na starsza nie jest w stanie zaspokoic naszych podstawowych potrzeb, poza tym jest bezrobotny i poki co utrzymujemy sie z mojego zasilku. slyszalam ze to ja musze wystosowac takie pismo, ale nie wiem nic konkretnie---gdzie, jak...pomozcie):

Gość aniamamaoskara
Ode mnie paczuszkę dostaniesz, nie martw się tym co oni piszą, mam nadzieję że będziesz zadowolona z paczki:)

Gość przeciez to Freydis
Freydis nie uciekaj. To zaden wstyd ze opisalas swoja sytuacje. Ja wiem ze ty nie jestes oszustka, bo cie dobrze pamietam. Nie przejmuj sie tymi, ktore cie oczerniaja, bo wiesz duzo tu bylo oszustek, a ja akurat pamietam twojego maila dlatego wiedzialam kim jestes. Zaluje ze sama nie mam mozliwosci by ci pomoc bo chetnie bym to zrobila

Gość moja koleżanka też tak dorabia
ła i miała za to od 5 do 10 tys. m-cznie

Gość mamineczka
wiecie powiem Wam ze sa tu ludzie dobrzy i wrazliwi na cudza krzywde ,ja w sumie tez taka jestem.jakis cas temu w tamtym tyg bodajze pisala tu jakas panna ze potzrebuje ubran dla siebie i wsojej coreczki.ja akurat takowe ubrania posiadam tzn w takich rozmiarach o jakich ona pisala.chcialam jej wyslac.(paru ludzi rowniez jej napisalo ze maga cos wyslac i podali swoje maile) ona podala swoj nr gg.napislalm do niej na gada ze z checia jej pomoge i wysle paczke ,nie rozmawialysmy dlugo z tego powodu ze ja nie moglam tak wiec poprosilam ja o rozmowe nastepnego dnia o 13 bo wiedzialam ze bede miala czas i bede mogla spokojnie z nia popisac.ona sie zgodzila.ja juz nastepnego dnia przygotowalam ubrania.popralam wyciagnelam kaszki po mojej coreczce ktorych ona nie je ( jeszcze dobre nie otwarte) a ta panna nadzwyczajniej nie pojawila sie na gadzie.czekalam na nia i nic .do dnia dzisiejszego sie nie odezwala i ciagle nr jest niedostepny.tak wiec to byla zwykla paskudna prowokacja. nie rozumiem tylko dlaczego ? przeciez jest duzo ludzi ktorzy naprawde potrzebuja pomocy i jest tez duzo osob chetnych do pomocy ale dzieki takim kretynom ktorzy zakladaja takie tematy bawiac sie dobrze przy tym Ci ludzie o dobrych sercach przestana wierzyc i kiedy naprawde pojawi sie jakas osoba ktora potrzebuje jakiejs pomocy nikt jej nie pomorze.i to jest bardzo przykre.

Gość Do przegrałam życie
Gorąco mi się zrobiło.

Gość przeciez to Freydis
przeciez gdyby byla oszustka to nie podalaby swojego maila, ktorego uzywala tutaj na forum (byl przy jej nicku) tylko by zalozyla nowego

Gość nie róbcie afery
no i co z tego, ze freydis czy jak tam jej? Jest teraz sama, potrzebuje pomocy, a że dorabia jak moze to źle? Raczej dobrze, że probuje się utrzymać na powierzchni. Widać aż tyle nie dorabia żeby poradzić sobie bez pomocy. Jeśli ktoś jest z Lublina może osobiście jechać dostarczyć te ubrania czy żywność, zoabczy jak autorka mieszka, sam się przekona.