Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adelajdka

Do mam o dobrym seduszku.Prośba o pomoc.

Polecane posty

Gość Do przegrałam życie
Jak ci mogę pomóc i jak to zrobić.

Przegralam swoje zycie:( ---------Takie osoby jak Ty chce sie czytać! Chcesz po prostu coś do jedzenia dla siebie i dziecka .I co najważniejsze nie chcesz za darmo -chcesz coś za coś. Napisz co Tobie potrzeba.

Gość do przegrałam życie
napisz mi na maila dane to wyślę Ci paczkę z żywnością: olin13wro@wp.pl. czekam

Gość Przegralam swoje zycie:(
aniu mamo oskara wazne zeny byl cieply, ladny nie musi byc, to nie jest najwazniejsze, nie mozna byc proznym mysle ze 92 bylby dobry choc kasia kest dosc duza na swoj wiek ale jaka to bylaby radosc teraz kombinezony dziecinne sa takie drogie:/

Gość aniamamaoskara
Mam trochę ubranek po synku, przebiorę je i to co się nada dla dziewczynki bym Ci wysłała. Z jakiego jestes województwa?

o moj Boze nie wiem co mam wam napisac jestem taka wzruszona jestescie wspaniale tak mi strasznie glupio i wstyd prosze powiedzcie jak moge sie poodwdzieczac bo to tak glupio strasznie dostac cos czego sie bardzo potrzebuje za nic....ja wiem, ze jak stane w reswzcie na nogi to sie odwdziecze kazdemu kto mi podal pomocna dlon w tym calym bagnie:(placze teraz z radosci i wzruszernia NIECH BOG DA WAM SZCZESCIE KOCHANE

jestem z Lublina, jesli masz NAPRAWDE niepotrzebne ciuszki, to Kasia bedzie sie baaaardzo cieszyc i to niewazne ze po chlopczyku, to nawet zaszczyt ze od takich szlachetnych i milosiernych ludzi!

Gość dsldskldjs
autorka wydaje mi sie fałszywa nie chce ciuchow ani zywnosci tylko kase na ciuchy dla 3 dzieci ma kase? przeciez sa małe i rosna szybko to wiadomo ze trzeba czesto kupowac a ona nie chce nie dajcie sie nabrac!!!!!!!!!!!

przegrałam życie ja jestem z Lublina. kombinezonów nie mam bo mam syna 3,5 roku a teraz spodziewam sie drugiego ale pisz co ci potrzeba mogę ci jakoś pomóc. uwielbiam chodzić na dostawy towaru do ciuchlandów wiec pisz co potrzebujesz to pojdę i kupie coś super dla twojej córeczki:) butów to nie bo nie kupuję uzywanych ale jakąś kurtkę czy inne ciuchy, a moze cos do jedzenia dla was albo jakieś inne produkty typu proszek do prania czy coś... skąd jestes dokladniej tzn jakie osiedle?

Gość aniamamaoskara
Napisz mi swój adres na aneczka2238@wp.pl

ja też wyślę małą paczuszkę,podaj adres proszę: ania.noname@gmail.com

Przegralam swoje zycie:( ----- Mogę Tobie wysłać paczkę z jedzeniem oraz z ciuszkami chłopięcymi.Może nie są idealne dla dziewczynki i najpiękniejsze ale bluzeczki czy spodenki będziesz mogła wykorzystać "po domu".Czekam na wiadomość monika@op.pl

Gość adelajdka
No ubrania mam. U mnie dzieci noszą jedno po drugim to po co brac jeszcze od kogoś. A co z żywności to napisałam przecież.

GLOWA W CHMURACH i wszytskie DOBRE KOBIETKI tak strasznie wam dziekuje!!!!nie smiem prosic o nic tak naprawde, nie za bardzo umiem, wstydze sie....powiem tak, jesli macie cos na czym wam zbywa, za wszystko bede wdzieczna co sie nadaje do jedzenia, bo nie jestem wybredna, a moja coreczka tym bardziej!!!za wszystko bede serdecznie dziekowac i modlic sie za wasze szczescie! ja nie jestem dewotka ale ostatnio tak mnie nadzieja opuscila i szukalam wsparcia i sily w modlitwie i widze ze bez kitu Bog mnie wysluchal ze sa tu tacy wspaniali pomocni ludzie!!!

Gość aniamamaoskara
A nr buta jaki?

jestem z Kunickiego, chetnie zaprosze na kawke:) corcia ma nr 26.Jezu, wszystko sie przyda, byle nie pieniadze, bo mam rente i zasilek dla sqamotnej matki, oplacam czynsz, oplaty i splacam dlug, ale ciezko mi wygospodarowac na cokolwiek innego.a splacam, bo panicznie boje sie komornika, wtedy tv, pralka i komputer adieu, a kiedyz zylam na jakim takim poziomie i szkoda:(

Gość do przegralam zycie
Magda pyta z jakiego osiedla jestes

Gość aniamamaoskara
Niestety buciki mam 23 i 24 na oddanie, ale ubranka mam nadzieję że się spodobają:D

Gość Do przegrałam życie
Chciałabym się z tobą jakoś z kontaktować adresu nie podam bo z synem mamy taki sam a on wszystkim nie musi wiedzieć.Myślałam o paczce na Święta ,jak to zrobić.

ok juz wiem z Kunickiego, w takim razie napisz mi swój mail albo numer telefonu to zorganizuję co mogę i dam ci znać,mogę ci podwieźć te rzeczy w jakies umowione miejsce.Nie chcę nic w zamian :) tylko podaj rozm ubrań córeczki. moj adres magda1980lub@tlen.pl

mieszkam na kunickiego, to Dziesiata jest choc niektorzy mowia ze Kosminek.

wlasnie swiat sie boje najbardziej takbym chciala zeby byly kolorowe dla mojej corci a tu lipka:/

Gość Przegrałam swoje życie podaj d
siebie mail, proszę. Do jedzenia pewnie nic nie wyślę, bo jak na razie sama czekam na pieniądze, ale mam po córce sporo ciuchów. Nawet chyba jeszcze mam jakieś kombinezony , musiałabym sprawdzić. A jeśli nie to, to mam masę innych rzeczy. Musze tylko znać rozmiar. Butów niestety nie mam. Kurcze, parę dni temu oddałam :(

do przegrałam swoje życie :) tak myślę że jutro w sumie będę na wizycie u mojej gin a obok jest poczta więc mogłabym może jak wygospodaruję chwilę czasu coś z ubranek ci jutro wysłać (niestety wyprać nie zdążę a już zleżałe troszkę chociaż schowane po praniu)tylko odezwij się na tego maila co wcześniej pisałam z jakimiś danymi do wysyłki :)

moj meil menja@buziaczek.pl dziekuje wszystkim z calego serca, prosze piszcie jak moge sie odwdzieczyc, bede sie modlic za was jezu splakalam sie:)

Gość Przegrałam swoje życie podaj d
Ty nie płacz, tylko podaj ten rozmiar :) A czym lubi bawić się Twoja córcia?

Gość kobomaya
Ale Lublin to duze miasto. Dlaczego nie pracujesz tylko szukasz sponsorow?

Gość Do przegrałam życie
Podaj mail , mogę ci pomóc nic mi nie brakuje a lubię pomagać.