Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

beybe29

szukam znawcy aut ,mam 2 dowyboru i nie moge sie zdecydować! wazne

Polecane posty

szukam kogos kto zna sie na samochodach i mi cos doradzi chodzi mi o marke peugeota pw prosze

Gość KlapekZnogi.
peugeot? po co Ci to....

Gość kkkmk,m
ja tam bym francuza nie brał. za to polecam niemieckie auta...

Gość amazing story for U
ja miałam peugeota i fajnie się jeździ ale koszt części zamiennych to kosmos, ale uwielbiam sylwetki tej marki, zwłaszcza "kocie" oczy :-)

http://otomoto.pl/peugeot-206-1-4hdi-C15673999.html to jest 1 , 2 a 2 skonczylo siw wczoraj wyswietlanie w oto moto Dzień dobry, Przesyłam zdjęcia. Specyfikcja: rocznik 2005, przebieg 46000 km silnik 1,4 klimatyzacja ABS dwie poduszki powietrzne centralny zamek światła przeciwmgielne radio siatka na zakupy kupiony w salonie, serwisowany w ASO auto zadbane, jestem osobą niepalącą. cena 15500 zł 1 ładniejszy ale sprowadzany i ma ciut wiekszy przebieg na dieslu, 2 kupiony w Polsce serwisowany , komplet dokumentow , mniejszy przebieg na paliwie, jedna rysa i cos pekniete na zderzaku, w 1 jednak nie mam pewnosci czy nie było robione...

Gość szok!!!
Mają kafeterie usunąc :( !! sami sprawdzcie co tu piszee ! :c tragedia .. był wypadek przez kafe .. znalazłam to tu : www.lepsze.notlong.com ;c

Gość blę27
teraz praktycznie kazde było robione...

Gość nie takie ze szwagrem klepalim

nie jedno diesel 2 paliwo , 2 - giego mam zdjecia na meilu. oba sa dosc daleko od mojego miejsca zamieszkania. Wyjazd najogolniej wiazałby sie z zakupem juz samochodu. To polskie serwisowane jest pewniejsze ma dokumenty etc, co do 2 sprowadzanego nie mam pojecia co i jak w sensie prawdy, zainteresowanym i chcacym pomoc przesłałabym na meila zdjecia 2 auta

trzeba sie znac, owszemz autem moge pojechac na przeglad, ale lakieru to oni mi nie sprawdzą , tylko sprawy ekspolatacyjne kt wyjda na kanale

Gość JohnCalessi
Cos tanie te samochody.

Gość tomekk344
zacznijmy od tego ze ten samochod jest sprowadzany co go dyskfalifikuje . Nigdy nie kupuje sie sprowadzanych aut . No chyba ze sobie je sama sprowadzisz :) druga rzecz jest taka ze peguot 206 nie jest dobrym samochodem . Renault clio jest lepszy .

Gość tomekk344
twoj cel - małe auto budzet okolo 15 tys . Oto propozycje : opel corsa C 1.2 , renault clio .

w tej chwili sprzedałam swoje clio 99rocznik ( myslałam o zmianie), tymbardziej ze 2 auto rodzinne mamy thalie ( salonowa) fajne auto uzytkowałam 5 lat, ale chce go odmłodzić, poza tym przy dziecku potrzebuje 5 drzwione stad koniecznosc zmiany

Gość kocham ople
niezawodne, tanie części i naprawdę uważam, że golfy i passaty w tej cenie to truposze.

Gość kocham ople
Moich trzej znajomi mają peugeoty i to jest porażka. Zarówno te nowsze jak i starsze dają do myślenia.

Gość trzeba
szukać szukać szukać.......

szukam szukam szukam dzis stacjnarne komisyobskoczylismy i wciaz moniroring allegra, oto moto i gratki

Gość specjalista_od_samochodów
nie słuchaj znawców na tym forum tutaj panuje kult VW, czyli polówki, golfy i passaty są najlepsze zresztą jak i w całej polsce peugoty to dobre auta, ale mają jedną wadę po 200 tyś zaczyna padać zawieszenie konkretnie tylna belka, koszt naprawy ok 1500zł, ja bym faktycznie rozważył opla corse.

Gość ople mają karoserię z papieru
:o rdza zje ci wózek szybciutko