Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DamaPikowa88

Mężczyźni nie doceniają kobiet z zasadami?

Polecane posty

bezedury---> Dobre Mzimu - dziewice należy traktować wyjątkowo, szczególnie takie, które mają już na karku 30 a szczególnie takie po 30. Wyjątkowo jak każdego psychicznie chorego wreszcie cos madrego, uff

Gość b hjvjhcght
to raczej te ''łatwe'' są bardziej sfrustrowane, bo to one wpieprzają się w każdy temat o dziewictwie

nie wiem ktore, ale ja sobie to wyjatkowo cenie. lubie jak mezczyzna ma swoje zdanie, ale to nie znaczy, ze musi byc uparty jak osiol. nie szanowalabym faceta, ktory we wszystkim sie ze mna zgadza. niech tylko te zasady nie sa dziwactwami.

Z tego co zauważyłem, to kobiety nie doceniają facetów, którzy mają jakiś poziom inteligencji. Musi być modnie ubrany, odznaczać się urodą, będąc przy tym kompletnym pajacem. Przynajmniej kobiety między 20-25 rokiem życia tak na to patrzą.

Gość marcysiasiasia
Ja mam 22 lata, jestem z moim 4 lata i też jestem dziewicą

Gość jest tzw miękkochujkiem
jak się zadajesz z miękkofiutem, to masz gówno i rogi na łbie, i śmichi-chichi, które robią z ciebie koleżanki, których on w kibli wali na potęgę n-tą

Gość piczka nie mydło nie wymydli
mężczyźni nie docenia ją kobiet z zasadami, bo juz nawet w piosence jest teks, pochodzę z domu z zasadami, nie miałam nigdy randewu...itd, bo te kobiety żrą czekoladę, mają zatwardzenie i stękają w kiblu robiąc kupę z drutu kolczastego. Zamiast pirdnąć i do roboty.

Gość piczka nie mydło nie wymydli
damapikowa88, żresz czekoladę????

stalingrad---> oczywiscie, ze musi byc ubrany, niekoniecznie modne, odznaczac sie uroda, najlepiej nieprzecietna i byc na tyle inteligentny/madry bym sama mogla sie od niego czegos nauczyc.

Gość .mężczyźni nie doceniają
dziewic, bo za przeruchanie dziewicy, trzeba drogo płacić, a ta pikusiowa liczy na to ,że chapnie sporo grosza, za swoją dziewiczą piczkę.

Gość slodziutka8888
faceci tego nie rozumieją, mają swoje potrzeby i nie wytrzymają bez seksu wskakują do łożka każdej lepszej

Gość czekałammmmmmmm
A ja Ci powiem, że warto mieć swoje zasady i ich się trzymać i nie chodzi tu o sexik tylko i wyłącznie po ślubie, ale chodzi o znalezienie wartościowej osoby, z którą chce się spędzać czas, bo jeżeli zaczyna się od sexu to jak poznać kogoś jakim jest człowiekiem? Spedzając czas ze sobą nie kochacie się 24H/dobę, choć czasami tak może się zdarzyć ;) ale oprócz seksu trzeba mieć o czym rozmawiać, spędzać ze sobą ciekawie czas. Pełno jest takich panieniek machających dupskami na prawo i lewo, bądź inna, znaj swoją wartość a znajdziesz kogoś kto to doceni i będziesz szczęśliwa! Wiem co piszę, bo też czekałam na tego kogoś, a teraz jest moim mężem i ojcem moich dzieci choć do ślubu a szczególnie do dzieci wcale mi się nie spieszyło ;)

Gość czekałammmmmmmm
I tak sobie myślę... Kobiety, które wskakują facetowi do łóżka zanim poznają nawet jego imię są większymi desperatkami niż te które szanują się i nie pozwolą sobie na takie coś. Bo jak same piszecie facet długo bez roochanka nie wytrzyma więc dobra jest każda dziura do zapchania ;) Za ambitne to nie jesteście, bo oprócz tego macie jeszcze coś do zaoferowania?! Ale każdy ma swoje zasady, nieważne jak one brzmią ;) Tylko dlaczego takie dziewczyny jak autorka zastanawiaja się czy są normalne? A takie które się doopczą są cool? A potem zal i kolejny temat na cafe, że ich facet nie szanuje ;)

Gość Dariusz7878
Dobre pytanie, i dobrze ze masz zasady, naprawde, ale zycie ciebie zaskoczy jak kazdego. Jedyne co moze zniechecic faceta jest to ze jak on bedzie twoj pierwszy to pozniej jest duzy obowiazek dla niego bo to On byl twoim pierwszym. Moje zdanie sie zmienilo juz 3-4 razy, najpierw ze jest milosc i warto czekac, mowie dla kobiet i dla facetow, pozniej mialem okres ze mysle ze jest tylko sam seks miedzy ludzi, nastepne spotkalem kogos ktorego mocno kochalem i mialem znowu zdanie ze ludzie powinna na siebie czekac, to sie zepsulo, nie z mojego powodu tylko ze ona chce nagle zmienic wszystko w swoim zyciu i "rozpoznac swiat", to ja zmarnowalem 5 lat swojego zycia, i mam zdanie znowu ze kobiety to naj lepiej tylko traktowac jako zabawki na seks. Teraz Ty sama sobie odpowiedz, co bedzie w twojej glowie sie dzialo jak cos takiego ciebie spotka po twoim czekaniu.

po przeczytaniu pierwszego postu, to myslę, że autorka nie ma żadnych zasad tylko jak mówią poznaniacy, niemożebną chcicę i aż trze udami, żeby ja wreszcie jakiś, miał w dupie zasady i ja porządnie wygrzmocił.....bo samo nie potrafi zrobić sobie orgazmu i "spuścić sobie z krzyża", nagromadzoną chcicę.