Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maga01

Torebka i buty czy muszą być w tym samym kolorze? Jak jest u Was?

Polecane posty

Mam chęć kupić sobie szarą torebkę ale już kupiłam czarne kozaki, myślicie że będzie ok. gdyż tak się przyjęło że buty i torebka powinny być w tym samym kolorze a jak jest u was? Przestrzegacie tej reguły?

Gość izulaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
chyba zartujesz buty i torebka w tym samym kolorze jest juz passe. ja mam czarne buty narazie jeszcze chodze w adidasach :-D i granatowa torbe.

Właśnie też mi się tak wydawało że coś tam słyszałam że to bez różnicy. Ale jak chciałam zakupić szarą torebkę w sklepie to Pani sprzedająca w sprytny sposób zasugerowała mi że trzeba będzie zmienić i buty oczywiście zaraz mi poleciła że ma takie co będą pasowały.

Gość izulaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bo chciala za wszelka cene wcisnac ci ten towar. dobra rada nastepnym razem nie rob tam zakupow.

Mimo, że tego się nie przestrzega, ja zawsze nosze buty i torebkę w tym samym kolorze :)

Gość kijhfsd;jf
już się tak nie nosi, niemniej jednak buty muszą pasować do całości, w tym do torebki. Szara torebka, czarne buty to bardzo ładne zestawienie.

buty i torebka taka sama to chyba 8 lat temu było modne teraz nosi sie różne, dowolny dobór, może być inne tworzywo, gatunek, kolor

Gość wyjmiesz szmate
wazne zeby pasowala do calosci... reszte olej :)