Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaśka 78

do kobiet z grupą krwi "0"

Polecane posty

ja mam Orh- a maż tak samo, zero problemów z zajściem, synek oczywiście też jest zero minusowy:) chyba jakaś bujda z tą grupą krwi... aha tez mialam operacje usuniecia torbieli (przy okazji usuwania wyrostka) i do tego wypalaną nadżerke, wszystko przed ciążą.

Gość Magd11
czesc wam =) dziewczyny wlasnie sie zastanawiam jak to jest z grupa krwi ja mam AB + a moj chlopak ma AB ale nie jest pewny czy + czy - , w szpitalu mi mowili ze jesli mamy taka sama to nic nie szkodzi ale ja cos slyszalam od kolezanki ze to niby nie za dobrze jak sie ma takie same grupy krwi czy wiecie moze cos na ten temat ? Pozdrawiam

Znaczenie ma tylko Twoje rh. Jeśli masz dodatnie, to nie ma znaczenia jakie rh ma twój partner.nie za dobrze jak się ma to samą grupę krwi? Sowa koleżanki, jak ten artykuł - wpuść jednym uchem, drugim wypuść. Kolejne jakieś mity osiedlowe.

aha, gdyby nie brzuch, nie wiedzialabym ze w ciaży jestem, zero mdłości, osłabień, wymiotów i zachcianek. żyłam dokładnie tak samo jak teraz, jedyne co sie zmieniało to rozmiar brzucha, aczkolwiek i tak miałam malutki.

a i planuję jescze jedno w dalszej przyszłości. Moja mama ma też 0 i urodziła mnie w wieku 26 lat a brata wieku 36 (bez problemów). Więc chyba trochę to naciągane badania.

magd 11 jeśli Twój partner ma AB+ to bardzo dobrze. Te same grupy i czynniki rh rokują świetnie, ponieważ nie ma żadnego konfliktu. Bo nie zapominajmy, że w grupach (nie biorąc pod uwagę czynnika rh) może także pojawić się konflikt, ale nie jest tak groźny jak konflikt serologiczny.

Gość atramencik123
Ja mam grupę krwi 0 Rh + i zaszłam w ciąże bez najmniejszych problemów. W ciązy czułam się rewelacyjnie, dopiero pod koniec pojawił sie problem zatrucia ciążowego i nadciśnienia i dlatego miałam cesarkę. Pojawiła sie też kwestia konfliktu względem grup krwi, bo mój syn ma B, ale i z tym nie było problemów. Synek urodził się zdrowy, silny i radosny i tak jest do teraz.

atramencik123 napisz co się działo w związku z konfliktem w grupie 0 i B. Ba ja też urodziłam synia z grupą B i też był jakiśtam problem.

Co za bzdura, nawet nie chce mi się czytać, urodziłam po trzydziestce, bez żadnych starań.

Gość matkapolka?
hahaha,grupa "0"i czwórka dzieci,ostatnie już po czterdziestce,zero problemów w ciąży.bzdurny artykół,czy potwierdzam regułę?

hmmm.... ja mam 0, 33 lata na karku i dwie córcie zdrowe i całkiem ładne do tego poczęte za 1. razem... wiec chyba nie jest tak źle... :)

Gość ja tez mam ta grupe
dokladnie 0 rh + i zadnych problemow z zajsciem nie mialam - nawet sie nie staralam od razu zachodzilam - mam 2 dzieci

Gość ja mam też grupe 0 i w
ciążę zaszłam w drugim cyklu starań. Wiek 26 lat (25 w chwili zajścia w ciąże)

ja mam grupę 0 rh- a mąż ma rh+ z zajesciem w ciąże nie mialam żadnego problemu.W pierwszą zaszłam od razu po pierwszej próbie :D i w drugą też od razu w pierwszym miesiącu starań :D