Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sedfwergrewgtretretretre

dlaczego kobiety odrzucaja niesmialych facetow ?

Polecane posty

zamiast tego wiaza sie z prostakami, nie szanujacymi ich chamami, a potem placza ze sa zdradzane, bite, ich faceci pija i ich nie szanuja itp a taki niesmialy romantyk, ktory dla "Swojej" Madzi lub Basi oddalby caly swiat, nie dostaje szansy u kobiety a przeciez to wlasnie on moze obdarzyc ja miloscia o jakiej ona marzy, a nie jakis cham czy prostak lub imprezowicz

Gość ja wiem i powiem
bo laski to na ogol szmaty szukaja tylko pojebanych sterydowcow z wielkim chujem. a potem tylko sex i nic poza tym. takei mamy czasy ze laski nei maja jzu zadnej wartosci. teraz sluza tylko so wyjebania i tyle. taka prawda

Gość TINIO
nie wrzucaj wszystkich kobiet do jednego worka .-te forum swiadczy o tym ze sa jeszcze normalne dziewczyny (przynajmniej tak wnioskuje ze stylu pisania) --ale 70% dzisiejszych kobiet ma takie podejscie jak napisales:)

Gość .mężczyźni nie doceniają
bo do łóżka potrzeba twardego kutasa, a nie troki od kaleson....

zgadzam się z TINIO. nie wszystkie kobiety są pustymi laskami. Są też takie, które wręcz szukają tych nieśmiałych:)

Gość dziewczyna romantyka
a ja sie zwiazalam z niesmialym romantykiem... okazal sie klamca i manipulatorem, zwyklym draniem po prostu. hektolitry lez przez niego wylalam. niesmialosc sama w sobie nie gwaranatuje, ze trafimy na porzadnego faceta!

Gość odp.jest prostaaa
bo ci niesmiali maja małe fiutki sprawdzone und potwierdzone:classic_cool:

Gość bo niesmialy
nie potrafi zatrzymac dziewki przy sobie , dziewki potrzebuja emocji w postaci ostrego seksu w widzie ktory chlopak by sie odwazyl na takie cos?

Gość fdsfds
mi sie wydaje ze to niesmiali odrzucają kobiety . Bo nie maja odwagi do kobiet.

Gość zacznijmy od tego
"mi sie wydaje ze to niesmiali odrzucają kobiety . Bo nie maja odwagi do kobiet. " niesmiali boja sie kobiet i licza ze jakas ich sama poderwie :D

Gość przabiałam już ten temat
spotykałam się z kiedyś z niesmiałymi chłopakami ale wszyscy (2)okazali się beznadziejni. bali się własnego cienia, bali się odezwać, poprosić o coś, zapytać, zaprosić na kawę ...itp. Sądzę, że kobiety chcą partnera zaradnego, inteligentnego i czasem spontanicznego, a nie małego chłopczyka, którym będą musiały się opiekować. mówię to z własnego doświadczenia. kiedyś nieśmiali mieli u mnie szansę. teraz nie :P poza tym mam najlepszego chłopaka na świecie :) jest zaradny, kochany, inteligentny, mam w nim oparcie ❤️

ja mam dużego kutasa, często pokazuje go swojej mamie pozbywając się swojej nieśmiałości

Gość przabiałam już ten temat
ha ha ha czemu mnie to nie dziwi :P:P:P:P

Gość bbbbbbbbbbbnbbbbbbbbbbbbbbbbbb
up

Gość wiec wychodzi
jak można związać się z nieśmiałym skoro jego nieśmiałość paraliżuje go w chwili zapoznawania się??

Gość Anulkaaaaaa
Co Ty za głupoty piszesz! Ja mam takiego partnera :) Już 4 lata minęły jak jesteśmy ze sobą i świata poza sobą nie widzimy. Ja mam 22 , on zaraz 26. Mój partner odkąd pamiętam jest bardzo nieśmiały i chyba to mnie urzekło w nim gdyż tak jak piszesz wcześniej miałam takich typowych chamów którzy mnie nie szanowali, bili i poniżali. Więc powiedziałam sobie stop i znalazłam ideał mego życia - nigdy bym go nie zamieniła na nikogo innego. Tacy mężczyźni są najlepsi gdyż Ciebie nigdy nie zostawią i zawsze będą szanować! Po pierwsze to prawdziwi dżentelmeni! Tzn mój taki jest. Takich to jak igłę szukać w stogu siana.

Gość **sarah**
jeszcze nie slyszalam o czyms tak durnym jak wiazanie dobrym manier z niesmialoscia- a coz to ma do rzeczy? :O no i powalil mnie argument, ze dzieki temu, ze jest niesmialy to Cie nie zdradzi... mam nadzieje, ze nie byl to jeden z kluczy doboru zyciowego partnera?:D

nie każdy facet nieśmiały jest ciapą, może być kulturalny po prostu, może chodzić na siłownię a nie mieć karku ani dresów i nie używa k**wa co drugie słowo, a seks może być jak taniec bo nie chodzi mu o klasyczne wyruchanie a o przyjemność obojga...

Gość bbbbbbbbbbbnbbbbbbbbbbbbbbbbbb
brawo :D

Gość vxcv
Dobra, wbiliśmy sobie. Odejdź.

Gość Paweł88
"te forum swiadczy o tym ze sa jeszcze normalne dziewczyny " hahahhaha HAHAHAHHA........etc. Na forum można napisać wszytko, tak jak papier, wszystko przyjmie. A co to jest normalna dziewczyna?

Gość generalnie
pewność siebie jest bardzo pociągająca ;) u faceta zwłaszcza. nieśmiałość to pasuje niewinnej panience a nie mężczyźnie, który z założenia ma być wsparciem dla swojej kobiety. no i przedewszystkim musi ja zdobyć! do tego nie wystarczy wystawianie nocą pod jej oknem czy wzdychanie do księżyca :P