Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pieniążek

Strzelec, Lew,Baran,Bliźnięta,Waga,Wodnik,Rak,Skorpion,Ryby,Panna,Koziorożec,Byk

Polecane posty

Gość dzieki pieniazku
jeszcze raz dziekuje pieniazku Opis mojego znaku jest po prostu idealny A CO powiesz o Lwie Jaki LEW ma charakter? bo moj uchwyciłas100 procentach

Gość Pieniążek
LEW: -ładny -próżny -egoista -despota -obrażalski -lojalny -ogromne poczucie godności -bohaterstwo -odwaga, ale i strachliwość (konformista) -wielkoduszny -bardzo dumny -rozmowny -hojny -lubi pomagać innym -nie lubi sprzeciwu -żle znosi niepowodzenia; zbyt silnie je przeżywa -mocno kocha -uwielbia dominować -błyszczeć -szalachetny -wspaniałomyślny Mój chłopak to Lew :) Jest naprawdę fajnym chłopakiem, ale czasami bywa ciężko. Jest porywczy, narwany, lubi się obrażać, przesadzać, negatywnie oceniać innych, wytykać wady, błędy (choć swoich nie zauważa - w jego przekonaniu jest idealny). Ma dużo charyzmy w sobie - jest świadomy swojej przewagi. Bardzo ambitny w pracy, rywalizujący. Leniwy, długo śpi, nie sprząta, chce, żeby wszystko było mu podane na tacy, chce, żeby inni dostosowali swoje życie do niego. Bardzo łasy na komplementy. Uwielbia brylować w towarzystwie - być w centrum zainteresowania, czeka na tłumy i fanfary. Umie przesłonić świat swojej dziewczynie, rozkochać. Jest aktorem - wszystko, co robi, jest zaplanowane, niespontaniczne. Wejście - jak słoń :) wchodzi, robi hałas, żeby każdy mógł go zobaczyć. Za bardzo myśli o sobie, mówi bez przerwy o sobie, męczy swoim gadaniem, nuży, nudzi. Czasami mam go dosyć. Ale gdy zwrócę mu uwagę, potrafi porozmawiać o moich problemach, współczuć, doradzić. Chce traktować mnie jak swoją własność, często mówi o tym (ja się oczywiście nie daję). Chce wszystko wiedzieć, jest wścibski, lubi oceniać, komentować. Raczej nie jest tolerancyjny. Nie potrafi dobrze dobrać przyjaciół; nie ma prawdziwych przyjaciół, sądzę, że są to "dworacy", wykorzystujący jego "łaskę", Lwa wystarczy pochwalić, alby zaskarbić sobie jego względy. Daje się wykorzystywać kolegom - stawia im wódkę itp. Są dla niego ważni - ma swoich pochlebców. Uwielbia alkohol - pije za dużo (chce pokazać, jaki to jest zabawowy), a później ponosi konsekwencje. Nie uczy się na błędach. Ważne jest dla niego, co sądzą o mnie inni - czy podobam się innym, czy faceci patrzą się na mnie. Bardzo silna osobowość. Denerwuje się, jak go "przegaduję". Chce mieć zawsze rację. Emanuje ciepłem. Potradfi zachować się jak gbur, mruk. Bywa zawzięty, bezwzględny, myśli, że jest nieomylny. Potrafi okazać uczucie - mówi często, że mnie kocha, pyta, czemu ja mu tego nie mówię, zabiera na piwo, pizzę, do kina, sprawia małe prezenciki, lubi dawać prezenty. Zabrał mnie na wakacje nieczego w zamian nie oczekując - jest bardzo zadowolony, gdy widzi, że sprawił mi radość, to mu wystarczy. Robi z siebie casanowę, "je***kę". Wszystko, co robi, to na pokaz - patrząc pożądliwym wzrokiem na ładniejsze dziewczyny, robi to po to, żebym widziała, żebym miała go za super samca. Raczej nie jest wrażliwy i emaptyczny. Czasami trudno dogadać się z nim, jest głupio uparty, bywa głupio cwany. Inteligenty, dobry rozmówca. Umysł logiczny, spostrzeżenia celne. Dobry negocjator, ma dar przekonywania. Często przerywa rozmowę, nie da nic powiedzieć, dokończyć, przerywa zwrotem "a bo ja" i zręcznie przekierowuje rozmowę na swój temat.

Gość Myniaaa
Ja panna, narzeczony strzelec. Jesteśmy razem 5 lat. Dogadujemy się świetnie prawie w każdej dziedzinie życia. Denerwuje mnie natomiast jego niechlujstwo i nagłe szalone pomysły, w jego mniemaniu nie cierpiące zwłoki :o Ja jestem bardziej ustatkowana, przyziemna, twardo stąpam po ziemi a on... szkoda gadac niekiedy :D 🖐️ Może to i dobrze, oderwę się czasem od szarych myśli i powkurwiam się na niego, że np chce kupić pompowany basen i rozłożyć go w dużym pokoju :D

Gość Słodka Mysza
Myniaa jako strzelec wiem coś o tym :P

Gość pieniążku opisz koziorożca

Gość Słodka Mysza
KOZIOROŻEC - -dowcipny, często "czarny homor" -umie dochować tajemnicy -egoista -nie docenia innych -surowy -cyniczny -udziela przemyślanych rad -odważny -baaaaaaaaaaaaardzo pamiętliwy -skapy, pazerny -dystans do innych -bardzo ostrożny; nieufny -dużo wrażliwości, lecz nie ujawnia jej, choć jest niesamowicie wrazliwy -kompetenty -lojalny -zdyscyplinowany -zimny -w młodości raczej przeciętny, lecz w późniejszych latach prawie zawsze ładny - zawsze wygląda młodo

Gość Słodka Mysza
Only me mylisz się !!! Wodnik to znak powietrzny, a Rak wodny.

Gość Pieniążek
zapraszam do wpisów! :)

Gość gggggggdd
Nienawidze wodnikow, facetow spod tego zalosnego znaku, normalna kobieta z takim nie wytrzyma.

Ja jestem panna a mój chłopak baranem. Mam 163 cm wzrostu 63kg niebieskie oczy a on ma 183 cm wzrostu 75kg i również niebieskie oczy.

Gość Pieniążek ona
Interesują mnie relacje między znakami.

Gość a co powiesz o
jestem koziorożcem, on to panna bywa złośliwy, ale ja tez, specjalnie mi to nie przeszkadza ale czasem robi cos, co według niego jest w porządku, natomiast ja odbieram niektore rzeczy jako bardzo obrazliwe dla mnie:P no i jeszcze on często bywa przemądrzały, denerwujące to jest a tak na co dzień jest kochany:)

Gość Pieniążek ona
Koziorożec + Panna to dobre połączenie, oba znaki ziemne. Złośliwości wszędzie się zdarzają, ale Panna i Koziorożec zazwyczaj długo są razem, o ile nie do końca życia :) Faceci spod znaku panny są ładni :)

Gość a co powiesz o
dzięks, ale skąd te nerwy?:D

Mój opis masz wcześniej. A między nami układa się różnie. Jak jest dobrze między nami to jest wspaniale dogadujemy się super ale jak dojdzie do kłótni to każde idzie w zaparte.

Gość kobieta ryba*
🖐️ :) Tak mi sie przypomnialo, ze zawsze moj wybor padal na blondynow z jasnymi oczami :) A zeby bylo smieszniej wole brunetów :D ale to tak na marginesie :D

Gość ja panna
on lew. polaczenie istnie wybuchowe.

Gość Pieniążek
ja panna dzięki za wpis :) zapraszam do wpisów!

Gość ja waga on baran
trudny ale wspanialy zwiazek;))

Gość strzelczyni.....
Pieniązku jestes jeszcze gdzies? Tez jestem strzelcem 4 12 mam ascendent w Lwie i jak czytam Twój opis chlopaka to ja jestem identyczna obrazalska , wszystko mi sie nalezy leń, nie lubie sprzatac , kurcze wiecej mam z lwa niż strzelca, ze strzelca tylko idealizuje partnera i kocham zwierzeta ... Zastanaiwam sie a takze moja pasja to horoskopy, dlaczego pisza ze ogniste znaki pasuję , jak wiecznie sie kłoca, a niby w zaiwazku ma byc jedno silniejsze a drugie ma ustapic. I tak z moich obserwacji Do strzelców ciągna jak magnez Blizniaki ale facet blizniak to dziwkarz więc zwiazki rozpadają sie nagminnie, Pzryklad np Weronika Pazura z Pazurą... Pozniej ciagna do nas Wagi , i mysle ze to chyba najlepszy uklad jaki może byc..poniewaz facet waga idzie na kompromis, a my Kobiety strzelce mamy cos ze skorpiona tez chcemy byc górą.Pózniej ryby , znam dobre związki stzrelec- ryba o dziwo , czyzby wspolny Jowisz? Nie pasujemy do raków , faceci z tego znaku opisywani jako najlepsi mezowie , to aktorzy podwojne zycie , udaja spokojnych takich dobrych cacy...pozniej nie jedt dla nas koziorozec, pesymista zero spontana, chociaz wedlug mnie to chyba najwierniejszy znak zoodiaku. A teraz pieniązku co sądzisz o baranie dla nas, bo dla mnie to dramat dziwkarze klamiacy w twarz, fochy ,zero adoracji ... Czekam na Ciebie pieniązku...

Gość Hej. :)
Ja jestem Pani Byk, a moim światem jest Pan Skorpion. Podusilibyśmy się z miłości. :D

Gość DRT
Ja- rak, mój mężczyzna - ryby. Staż związku- 1 rok. Ja: szatynka, włosy bardzo długie, oczy szaro-niebieskie, 170 cm wzrostu, 60 kg wagi. On: ciemny blondyn, oczy niebieskie, 189 cm wzrostu, waga nieznana ;) I jakie są Twoje spostrzeżenia?? Pzdr :)

JA - słońce: Byk - księżyc: Lew - ascendent: Bliźnięta ON - słońce: Skorpion - księżyc: Ryby - ascendent: Rak

DRT jak chcesz to mogę wam podesłać compatibility chart w j. angielskim. :) Albo zrobić go za ciebie jeśli chcesz.

Gość Pieniążku opisz wszystkich po
kolei ;)

Gość DRT
Hej.:) ---> jesteś jeszcze??

Gość lew + wodnik
2 lata idealna harmonia i namietnosc:)

Gość Strzelec strzela
Wodnik facet to koszmar

Tak, chwileczkę tylko coś skończę...