Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pieniążek

Strzelec, Lew,Baran,Bliźnięta,Waga,Wodnik,Rak,Skorpion,Ryby,Panna,Koziorożec,Byk

Polecane posty

Gość esmeralda72
A ja nie wiem, czy wierzyć w te horoskopy. Jestem skorpionem,mój mąż panną.Kiedyś przeczytałam,że te znaki nie mają szans nawet na romans, nie mówiąc o trwałym związku. A my jesteśmy małżeństwem już wiele lat.

Gość do esmeraldy -
to źle czytałaś, ludzie często się tak w pary dobierają

Gość hello_kitty0
Ja Koziorożec chłopak Bliźnieta. Znamy się ponad dwa lata jesteśmy ze sobą rok :). Dogadujemy się. Czasem się kłócimy jak każdy ale zaraz się godzimy i jest wszystko w porządku :)

Gość hello_kitty0
ja 162 cm on 182 cm. Jesteśmy uparci lubimy stawiać na swoim. Bardzo go kocham i nigdy nie zamienię na lepszy model :) seks jest rewelacyjny !

Ja - Baran, 167cm wzrostu, waga 57-60kg, oczy mieszane: dokładniej jasny brąz z ciemną zielenią On - Baran, 185cm wzrostu, 80 kg, oczy brązowe Dogadujemy się bardzo dobrze, mamy często takie same zdanie, bujne pomysły, lubimy sporty i gry komputerowe. Czasem upór i lenistwo daje się we znaki ale to pikuś

Gość hello_kitty0
ja mam oczy zielone on niebieskie. M

Gość hello_kitty0
czasami w tym samym czasie powiemy to samo ! I często mamy na myśli te samo zdanie.

Gość dlaczego nie idziesz
waga i skorpion to pelna porazka !!!!

Gość związek wagi i skorpiona
nie przetrwa? jacy są dla siebie? ja nie jestem akurat żadnym z tych znaków,ale pytam z ciekawości

Gość ona skorpion on waga
to walka z wiatrakiem, waga czepia sie o byle co, jest marudna i wciaz krytykuje, a pozniej przyznaje racje, jest prozna i zapatrzona w siebie, taki facet to kobieciarz i lekkoduch,

Ja jestem Byczkiem (156cm, 46 kg, oczy zielone), a mój Ukochany to Bliźnięta (184 cm, 85 kg, oczy niebieskie). Dogadujemy się :) Bywają jakieś sprzeczki czy kłótnie, ale w końcu się dogadujemy, bo bardzo się kochamy. A poza tym mamy niemal identyczne poczucie humoru (co jest według mnie bardzo ważne, świetnie się ze Sobą bawimy) i mamy praktycznie takie same wartości w życiu.

Gość dwa strzelce
urodzone dzień po dniu :) ja: 169cm wzrostu, 56kg, zielone oczy, blond włosy ON: 191cm wzrostu, 88kg, zielone oczy, szatyn

Gość pieniążek
o proszę, a mozna wiedzieć, jakie dni dokładnie urodzenia? A wyglądasz z opisu IDENTYCZNIE jak ja ):

wczeniej spotykalam sie ze strzelcem i bykiem....................byk to totalna porazka a strzelec ma tylko romanse w glowie :) pozdrawiam cielutko

Gość on skorpion
Pieniążku co powiesz o połączeniu Skorpiona faceta i koziorożca kobity ?? Albo Faceta skorpiona i strzelec kobity ?

Gość rocketqueen19
ja wodnik 28.1, on wodnik

Gość Olka S
A znacie się na ascendentach?

Gość Piękna i przebiegła-,
Ja wiem, jaki mam ascdentent

ja Bliźnięta ( waga 53, wzrost 165, oczy zielone ) on Byk (wzrost 170, waga nie wiem dogładnie :P, oczy piwne ) dogadujemy się wyśmienicie

co powiecie o ascendencie w bliźniętach

Gość kokoszka83
tak, ja dużo czytałam o ascedentach ja jestem panna z ascedentem w lwie ascedent ma wpływ na wygląd człowieka na to jak ludzie go spostrzegaja, natomiast znak zodiaku ma wpływ na to jaki czlowiek jest w "środku"

Gość kokoszka83
W Bliźniętach: Gdy się urodziłeś, na horyzoncie wschodził znak Bliźniąt. Zapewne szybko myślisz i szybko mówisz. Masz dociekliwy, badawczy umysł, wiecznie szukający nowych, ciekawych informacji. Jesteś zwykle oczytany i dobrze poinformowany, a zdobycie wykształcenia wiele dla Ciebie znaczy. O ile nie wystepuje silna obsada ziemi, która wskazywałaby na praktycyzm, być może lubisz gromadzić wiedzę niekoniecznie przydatną w życiu, tylko po to, by móc nią potem zabłysnąć. Występuje ogromna potrzeba komunikowania się, zarówno w mowie, jak i na piśmie. Mówisz przeważnie dość szybko, gdyż starasz się nadążyć za tempem myślenia; masz skłonność do przerywania innym. Masz tendencję do rozpraszania się i gubienia w szczegółach. Często w Twoim życiu występuje jakiegoś rodzaju dwoistość, np. dwa zawody, dwa źródła zarobkowania czy dwie główne sfery zainteresowań. Wygląd Jesteś osobą wysoką lub co najmniej średniego wzrostu, zapewne o długich nogach. Poruszasz się dość szybko, nieco nerwowo; masz charakterystyczną skłonność do wiercenia się i wielu dodatkowych, bezwiednych ruchów. Gdy mówisz, swój przekaz często podkreślasz wyrazistą mimiką twarzy i ożywioną gestykulacją. Przeważnie wyglądasz na młodszego niż jesteś, co jeszcze podkreślasz dość młodzieńczym sposobem ubierania się.

kokoszka aha dzięki :)

Gość Wagowy
Ja Waga 180 cm wzrostu, 74 kg, oczy zielone, ona Wodnik 169 cm wzrostu, 50 kg, oczy błękitne. Znamy się niezbyt długo ale jak na razie jest bardzo fajnie, jest chemia, dobrze się czujemy w swoim towarzystwie, ciekawe rozmowy i mnóstwo pomysłów na wspólne spędzanie czasu, seks udany, bardzo namiętny z nutą perwersji, nie ma lipy. Tak na marginesie byłem z kobietą Koziorożcem i niby było w miarę OK ale czegoś mi jednak u niej brakowało, ponadto nie mogliśmy się dogadać. Wodniczka daje mi wszystko to co dawała mi tamta ale dodatkowo jest zgoda i podziw.

Ja-ryby on-byk. Podobno bardzo dobrane znaki i rzeczywiście mnie się sprawdza. Pasujemy do siebie pod każdym względem i bardzo dobrze sie dogadujemy Ale szczerze mówiąc horoskopy traktuję z przymrużeniem oka.Ja 169 cm,47 kg,blondynka ,zielone oczy. .On wysoki(187 cm),szczupły ale nie chudy )brunet,ciemnobrązowe oczy.

Gość ja tez mam pytanie :):)
ja waga on wodnik :)

Gość Termometr 66
Ja-strzelec On-Bliznieta Na razie ok:)podobno w horoskopie lezymy na przeciwnych biegunach koła:) ja-wesola,spontaniczna,kochajaca podroze,towarzystwo... on-dowcipny,prawdziwy przyjaciel,ale ma te 2 oblicza:raz kochany a raz wredziol:)Ale kocham go.Nikt nie jest idealny,grunt to zaakcpetowac bez tego nic sie nie uda.Jesli akcpetujesz to kochasz.Wydaje mi sie tez ze mam wieksza cierpliwosc i takt:)

Gość ja bliżniaczka on lew
i dogaujemy sie świetnie od dwuch lat:) W przyszłym roku ślub:)