Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rróżyczkaa mmalutkaa..

LEVVIATAN !!!!!!!!!!!!!!!! To pilne , przeczytaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość hełena p
cześć levi :) possać ci twoją dziewiczą pauke?:classic_cool:

aa dylemat mam... bo zadzwonili do mnie z TP że mają dla mnie prace nasłuchawkach ale mala kasa... niecały tysiak do ręki... iii nie wiem czy sie zgodzić...

Kolejna desperacka próba wyprowadzenia Leviego z równowagi. ;)

rróżyczkaa mmalutkaa.. ale muuusisz miec cipsko ściągniete i wyposzczone skoro kandydata na partnera wyszukujesz na kaffe... aa i żadna z ciebie śliczności skoro w realnym świecie nie ma kto ci kutasa wyjac z majtek i włozyc do bziki w celu ssącym... :O to się kwalifikuje do żal.pl

helena p -> z okolic Nowego Sącza ;p jeśli potrzebujesz natychmiast pracy to się zgódź a jeśli masz czas to poszukaj innej ;)

Gość nono helenka
jakaś ty elokwentna hahaha:D

Glupie polskie spoleczenstwo . Co Wy Ludzie macie do Leviviatana??? To ze udziela sie na forum, ze dyskutuje z ludzmi, udziela jakis normalnych ( a nie jak wielu z Was dennych i prymitywnych ) rad ?? To Wam tak przeszkadza, ze tak po nim jedziecie??? Kazdy spedza czas jak chce i jak lubi, tak ?? Wiec pytam po cholere jestescie tacy zawistni i wscibscy ? A potem sie dzwicie ze Polacy to protacy ( nie wszyscy ) ale czytajac wypowiedzi na kafeterii co niektorych to chyba juz fakt.

oj tam uogólniam troszke ;) ale widzisz miałam dzisiaj jeszcze tel ze sklepu z winami... umówiłam sie we wt na rozmowe... zobaczymy jakie tam maja warunki hmm.. prace potrzebuje na już bo kasa się kończy ale za tysiak msc robic się nie chce... ;)

Czesto gesto widze wypowiedzi na temat niego, a to ze prawiczek, a to ze nie studiuje , ze nie ma dziewczyny ? no i co z tego ?? Czy komus to robi krzywde ??? Tak Was to boli ?? Zauwazylam ze ludzie naprawde lubia dowartosciowywac sie kosztem innych , a autor tego topiku to juz kompletny przejaw glupoty i beznadziejnosci !

nono helenka a dziękuje dziękuje... poprawna ironiczna polszczyzna w cenie dla kafeeteryjnego, przegrańczego społeczeństwa w cenie :classic_cool:

Gość nono helenka
vanilka89 -> normalnych rad???? :o:o przeciez to idiota ktory wszedzie musi nos wcisnac, w kazdym temacie zgrywa eksperta, chociaz gowno wie! i jeszcze w blad ludzi wprowadza, bo podaje nieprawdziwe informacje (np. z zakresu prawa). to maja byc normalne rady??? :o myslisz ty troche?:o

Niech szuka sobie nawet nawet kosmosie. Czy to takie kontrowersyjne ze siedzi na kafeterii ??? No cholera az sie wkurwilam na Wasza glupote !

Gość nono helenka
vanilka89 -> nic dziwnego, sama mądroscia nie grzeszysz:o

vanilka89 -> bo często jest tak ze ci co wystają ponad poziom swoją wiedzą i inteligencja reszta che zniszczyć bo ta osoba jest "inna" dyrektore -> lubię jak lecą ale nie jak są głupawe do tego ;p helena p -> z winami? to ja bym wszytko wypił :p pyszna i próżna -> szukanie na kafe jest przy okazji ale wątpię bym tutaj znalazł, choć nigdy nie wiadomo ;)

Ja nie sledze jego wypowiedzi ! Nawet nie wiem o czym on rozmawia, od czasu do czasu widuje tylko obrazliwe posty na jego temat . To niech sobie udaje tego eksperta, jego sprawa skoro tak lubi spedzac czas. No ludzie, ogranijcie sie ! Nie podoba sie jego wypowiedz komus to ignorowac ! A po cholere jeszcze szukac dziury w calym. Wkurza mnie strasznie takie cos.

vanilka89 -> bo często jest tak ze ci co wystają ponad poziom swoją wiedzą i inteligencja reszta che zniszczyć bo ta osoba jest "inna" chcesz mi wmówić że jesteś inteligenty ? prosze Cie .

Levi no własnie sama się tego boje :) eh szukam czegos powyzej tysiaka i z wolnymi weekendami... fajnie byłoby w przyszłym roku wybrac się zaocznie na studia...

Widze Helenko ze potrafisz rozgryzc czlowieka po kilku zdaniach wypowiedzi . Brawo ! No coz szkoda mi Waszej plytkosci i zawisci.

Gość nono helenka
vanilka89 -> skoro nie sledzisz jego wypowiedzi i nie wiesz o czym on rozmawia, to na jakiej podstawie twierdzisz, ze udziela normalnych rad?? i na jakiej podstawie go bronisz? jestes tak samo tępa jak on

Levviatan Levviatan@tlen.pl'; nie studiuje skończyłem dwuletnie studium prawa i administracji w UE w tym roku Ty to nazywasz bycie prawnikiem??

"jeśli odziedziczą inteligencję po matce" ... to skończą na kafe, jak my wszyscy. W czym widzisz problem ? :classic_cool:

helena może i jestem głupia ale nie czaje , co tu interpretować ? taka jest prawda , nawet w stopce miał że poszukuje swojego ideału . a poza tym Lewi łatwo daje się wkręcić i po chwili gadania z nim na mailu już można go przejrzeć w całości .

Britnej z Pirs -> jak znajdziesz post w którym napisałem że jestem prawnikiem to dam ci 100 zł ;] dyrektore -> u mnie też to było delikatne określenie ;p helena p -> ja też może się za rok wybiorę na zaoczne inżynierskie ;)

"Ty to nazywasz bycie prawnikiem??" To bardzo dobra nazwa. Działa na dziewczyny ;)

Widzialam kilka jego wypowiedzi, nie wydawaly mi sie ani obrazliwe ani glupie, wiec smiem twierdzic ze czepiacie sie go bez powodu, A jesli nawet ktos te powody ma no to coz trudno, warto chyba to zignorowac niz czlowieka mieszac z blotem. Bo to nie jest ani fair ani z klasa. A bronie swoja wypowiedzia nie tylko jego bo masz racje nie znam czlowieka, Wy zapewne tez nie; tylko ogolnie nienawidze takich tepych plytkich wulgarnych wypowiedzi, które maja na celu zgnoic czlowieka ! i to nie dotyczy tylko Leviatana. Pozdrawiam i zycze troche wiecej klasy.

Gość klara z bojszowy
gorzej jak dzieciak odziedziczy inteligencje po nim, to będzie tragedia:D

pyszna i próżna -> a gadałaś ze mną przez maila? bo jeśli tak to go pewnie sprawdziłem i albo przestałem rozmawiać albo robiłem sobie z ciebie jaja ;p