Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rróżyczkaa mmalutkaa..

LEVVIATAN !!!!!!!!!!!!!!!! To pilne , przeczytaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

12:28 [zgłoś do usunięcia] Vanilka89 Widzialam kilka jego wypowiedzi, nie wydawaly mi sie ani obrazliwe ani glupie, wiec smiem twierdzic ze czepiacie sie go bez powodu, A jesli nawet ktos te powody ma no to coz trudno, warto chyba to zignorowac niz czlowieka mieszac z blotem. Bo to nie jest ani fair ani z klasa. A bronie swoja wypowiedzia nie tylko jego bo masz racje nie znam czlowieka, Wy zapewne tez nie; tylko ogolnie nienawidze takich tepych plytkich wulgarnych wypowiedzi, które maja na celu zgnoic czlowieka ! i to nie dotyczy tylko Leviatana. Pozdrawiam i zycze troche wiecej klasy. pospisuje się: helena p klara z bojszowy :) hehehehe znasz osobiście Pawła S?

acha a to na jaka osobe kreuje sie leviatana to juz sorry ale jego problem i jego sumienia jesli nawet cos sciemnia i mija sie z prawda . I wybaczcie ale ani ja ani Wy nie jestescie od tego zeby czlowieka osadzac . jestem ciekawa czy Wy wszyscy jestescie tacy prawi i zawsze potraficie byc soba.

Vanilka89 to jest kafe , tu nie ma ludzi z klasą :classic_cool: Levi przestań mi wmawiać jakieś bzdury że od razu wiedziałeś jak jest bo to jest gówno prawda .

Masz ślepa kicho:P rróżyczkaa mmalutkaa.. No jak tam ? Ile razy dziś konia trzepałeś parwiczku ? hihihihhihihi ... ale mam brechty z ciebie maleńki Ale tak na poważnie to bardzo mnie podniecasz wiesz ? Lubię czytać te twoje pierdoóły jaki to nie porządny jesteś, jaki nie oczytany i w ogóle. Podobno jesteś prawnikiem i grasz na giełdzie. Mam słabość do takich okularników Pewnie w dodatku masz okulary i zakola Chętnie bym się z tobą przespała, jesteś taki trudny do zdobycia że zaczyna mnie to kręcić Odpisz do mnie , nie męcz się dalej prawiczku Chcę cię nauczyć wszystkiego Jestem cierpliwa więc luzik , jeżeli zachalapiesz mnie po minucie to się nie martw , wtedy przejdziemy na inne pieszczoty a gdy znowu ci najdzie farby to drugio raz mi wsadzisz Odpisz , tylko nie udawaj że tego nie przeczytałeś . Całe dnie tu siedzisz więc nie oszukuj robaczku Wiem że tu jesteś , czekam Levviatan Levviatan@tlen.pl'; wiec tak: 1 ) nie pamiętam ile razy 22 się masturbowałem 2) porządny jestem ale co do oczytania to wątpię 3) jestem i nie gram 4) okulary tak, zakola jeszcze nie 5) wątpię aby to było dopiero po minucie ;D

Ludzie kurwa czy Wy macie cos w tym mozgu choc odrobine szarych komorek ? czy ja znam pawla Sz ??? a kto to taki ? czyzby leviatan ? Nie ! Nie znam ! i jeszcze raz powtarzam , ja tylko am chce uswiadomic ze jescie zalosni w tym pastwieniu sie nad innymi i zgrywaniu jacy jescie super. A nawet jesli leviatan gra kogos kim nie jest no to jego sprawa.

12:33 [zgłoś do usunięcia] Britnej z Pirs Masz ślepa kicho rróżyczkaa mmalutkaa.. No jak tam ? Ile razy dziś konia trzepałeś parwiczku ? hihihihhihihi ... ale mam brechty z ciebie maleńki Ale tak na poważnie to bardzo mnie podniecasz wiesz ? Lubię czytać te twoje pierdoóły jaki to nie porządny jesteś, jaki nie oczytany i w ogóle. Podobno jesteś prawnikiem i grasz na giełdzie. Mam słabość do takich okularników Pewnie w dodatku masz okulary i zakola Chętnie bym się z tobą przespała, jesteś taki trudny do zdobycia że zaczyna mnie to kręcić Odpisz do mnie , nie męcz się dalej prawiczku Chcę cię nauczyć wszystkiego Jestem cierpliwa więc luzik , jeżeli zachalapiesz mnie po minucie to się nie martw , wtedy przejdziemy na inne pieszczoty a gdy znowu ci najdzie farby to drugio raz mi wsadzisz Odpisz , tylko nie udawaj że tego nie przeczytałeś . Całe dnie tu siedzisz więc nie oszukuj robaczku Wiem że tu jesteś , czekam Levviatan Levviatan@tlen.pl'; wiec tak: 1 ) nie pamiętam ile razy 22 się masturbowałem 2) porządny jestem ale co do oczytania to wątpię 3) jestem i nie gram 4) okulary tak, zakola jeszcze nie 5) wątpię aby to było dopiero po minucie ;D yyyy ktos tu choruje na wtórny analfabetyzm... :( auć

Britnej z Pirs -> to że ktoś jakieś plotki wypisuje o mnie to nie moja wina ja nigdzie nie napisałem że jestem prawnikiem ;D

Na zadane pytanie - Podobno jesteś prawnikiem i grasz na giełdzie, odpowiedziałes - 3) jestem i nie gram. Masz jakies problemy z własna osobowością??

pyszna i próżna jess, jesss, jess :D ale to nie tajemnica, wszyscy o tym wiedzą Vanilka89 ee kobietko przyzwyczajaj się :) normalka tu prawie same baby a wiadomo jak to jest z XX za dużo chormonów, miesiączek i PMS na raz ;)

Pomyśl. Jak może Cie wkurwiać coś co nie istnieje ? :)

Lewiatan ja Ci to wytłumacze było pytanie Podobno jesteś prawnikiem i grasz na giełdzie , odpowiedziałeś na nie jestem i nie gram , więc napisałeś że jesteś prawnikiem . ciężko zczaić ?

no to teraz mnie rozgryzlas, mam PMS I to porzadne, weszlam sobie na kafe i jakos musialam sie wyzyc ! Kurwa ale jestem zla !!!

To było nieporozumienie. Chciał powiedzieć "prawikiem" :)

Vanilka idź na ciąże i macierzyństwo , tam Cie dopiero przerazi kultura mamusiek mieszających się z błotem bo ktoś inaczej od nich dzieciaka wychowuje i właśnie dlatego jest głupim idiotą . a najlepiej to się przyzwyczaj , więcej dystansu i będzie git ;)

hehhe nie ty jedna tu wiekszośc ma takie dolegliwości :) przypuszczam że autorka tego topiku ma PMS w połaczeniu z chcicą i skrętem pochwy ;) hehhehe

tzn powiem tak wchodze od czasu do czasu na kafe zazwyczaj sie nie udzielalam, tylko ot tak po prostu posmialam sie troche z ludzi , troche poczytalalm i wyszlam . ale dzis jestem zla zla i jeszcze raz zla i pierwszy lepszy post i bum ! klotnia gotowa. Sorry jesli kogos obrazilam ( choc to nie znaczy ze ta "kultura" jest wg mnie ok, bo nie jest ) ale maSZ RACJE wiecej dystansu . a do mamusiek nie wchodzilam nigdy hehe . Musza zajrzec ale nie dzis moze bo cisnienie mi jeszcze skoczy :)

Britnej z Pirs -> tak chciałem odpowiedzieć, źle przeczytałem bo czytałem szybko ;]

Vanilka89 ---Jak chcą po kimś pojechać to ciagną losy. Dziś padło na Leviego. To nic nadzwyczajnego ;)

Levi ---> wisisz mi 5 dych z zaoszczędzonej stówy. Wszyscy kupili moją linię obrony :classic_cool:

Vanilka89 -> tutaj wytkną ci każdy błąd a sami będą widać bezbłędnych ludzi ;) ja się przyznaje otwarcie że mam kłopoty z czytaniem i ortografia ale widać wiele osób nadal tego nie wie i dosłownie poluje na moje (i innych) pomyłki ;p

Levi ma nerwy jak głaz narzutowy. Za to go cenię ;)