Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rróżyczkaa mmalutkaa..

LEVVIATAN !!!!!!!!!!!!!!!! To pilne , przeczytaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

No jak tam ? Ile razy dziś konia trzepałeś parwiczku ? ;) hihihihhihihi ... ale mam brechty z ciebie maleńki ;) Ale tak na poważnie to bardzo mnie podniecasz wiesz ? ;) Lubię czytać te twoje pierdoóły jaki to nie porządny jesteś, jaki nie oczytany i w ogóle. Podobno jesteś prawnikiem i grasz na giełdzie. Mam słabość do takich okularników ;) Pewnie w dodatku masz okulary i zakola :D Chętnie bym się z tobą przespała, jesteś taki trudny do zdobycia że zaczyna mnie to kręcić ;) Odpisz do mnie , nie męcz się dalej prawiczku ;) Chcę cię nauczyć wszystkiego ;) Jestem cierpliwa więc luzik , jeżeli zachalapiesz mnie po minucie to się nie martw , wtedy przejdziemy na inne pieszczoty a gdy znowu ci najdzie farby to drugio raz mi wsadzisz :D Odpisz , tylko nie udawaj że tego nie przeczytałeś . Całe dnie tu siedzisz więc nie oszukuj robaczku :D Wiem że tu jesteś , czekam ;)

hihihhi , domyślam się że się podniecił biedaczek ;) Kurcze , muszę go mieć :D

to ja, nagrzana pśp :)

mój stary już mnie nie chce ruchać więc może ty sie zdecydujesz, jak nie to zostanie pies sąsiada z naprzeciwka

bezczelny , ty nie bo ty nie jesteś takim biedaczkiem , taką ofiarą jak Levi ;) On się męczy biedaczek i mi go szkoda, dlatego chcę go nauczyć ;) Odezwij się Levi , będzie super , zobaczysz , jestem ładna i kochana ;)

Gość sdsdsddsdsdsdssdsdsdsadadadada
hehe to masz ten sam gust co ja kochana:D ja tez lubie takich "niegrzecznych" szczurkow w brylach hehe. jednego jebnelam na pare tys i sie biedny niezle wkurwil pan P. S. tyle ze tamten wstydzil sie przyznac ze jest prawik i sposcil sie po 2minutach skurwiel:D teraz mam nowego szczurka, jest taki niewinny, chcial czekac z prawictwem do slubu ale nie wyszlo mu to czekanie bo sie zlamal:D takim samym jebanym szczurkiem jest ten leviatan. pewnie tez go jakas oskubie i zjebie

life ... Nie jestem szmatą. Jestem fajną dziewczyną , dobrą i uczynną i lubię pomagać innym. Levviemu bym pomogła. Na pewno byłby szczęśliwy ze mną. Levi , odezwij się kochanie :(

Kto to jest TH ?

Gość Levvi powiedz coś durniu
;)

wiec tak: 1 ) nie pamiętam ile razy 22 się masturbowałem :p 2) porządny jestem ale co do oczytania to wątpię ;) 3) jestem i nie gram :p 4) okulary tak, zakola jeszcze nie ;) 5) wątpię aby to było dopiero po minucie ;D i jeszcze jedno nie znam ciebie a ja nie pójdę z kimś kogo w ogóle nie znam do łóżka i tylko na raz ;p

pomarańcz -> tak to jest zdjęcie które kiedyś wysłałem pewnej osobie a to czy to moje zdjęcie to już inna sprawa ;D

Gość m,hkhgvc
levviatan, studiujesz prawo? Bo masz 22 lata więc studiów jeszcze nie mogłeś skończyć

haha wyglądasz jak zjeb, i masz zeza:D nie dziwie sie ze jestes prawiczkiem,jeszcze dlugo nim bedziesz:D:D

on nic nie studiuje, cale dnie spedza na kafeterii a starym wciska ze niby szuka pracy haha:D:D ale uwaga! do pol roku na pewno prace znajdzie! :D:D

cześć levi :) autorko żal ci dupe ściska ze ktos cnote po 20 trzyma, bo ty swoja straciłas świerzo po tym jak prokurator z majtek ci reke wyjał?

aaaa pamietam ten topik z linku... udzielałam sie na nim nawt ;) szukałam go potem ale nie mogłam znaleść... :) danke danke wtedy nie wiedziałam że jesteś z NS